Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

DENEME

AAAA NE GÜZEL OLUYOR YAHUUUU:KK71:

NOT: ARKA FON RENGİ SEÇİP ÜSTÜNE YAZI YAZILIYOR PANELDE, AMMA GÖNDERİNCE ÇIKMAMIŞ

Hadi yırttın sen filozof:KK53:
Sana güzel bir kategori bulurum, diğerleri düşünsün.
zaten sen bunlara bakma benim çıtırlığımı çekemiyo hiçbiri:63:

miskim bende sizi seviyom canım,
çok iyi şeyler düşünüyom hakkınızda:))))))

bu bu arada elmikten ne haberler var, iyimi inşallah?
elmy doğum yaptı çok şükür.minik kızı kucağında.40 çıksın foto gösterecek.enişte izin vermiyormuş şimdiden....

Hanımabla;

Fallenım;

Nevoş;
:KK11:
:KK14::KK14:

Sizler ve misk için kategori arıyom,
Bittiniz sizzzzzz...

Parkon teyzecim sen kadişe kategori bul bence,kendi dedi 85 yaşında diye :KK53::KK53: biz demedik

Tamam ozaman, hemen kabul ettim:KK15:
Yanlız adımı ABLA da görürsem yakarım hepinizi:KK11:
Bişey değil Muneynen hanımablama yazık ben o kategoride aday olursam hiç şansları kalmaz sonra:KK14:

Sen gelde öpecem orada seni :KK49::KK49: inadına seni yazacm bak görr :KK11::KK11:

Tamam Aday gösteren olursa ben sessizce imha ederim:cool:
Çok iddialısın:rolleyes:
Hanım abla rakip tanımıyor:KK53:

Tek rakibim kendim nevoşum :KK70::KK70:

Hepinizi ayıplıyorum:KK4:
Nevreste, sen nasıl editörsün? İnsan müdürüne arkandan dedikodu yapıyorlar der:KK14:

Bu sene beni Kazen'e mahçup etmeyin, eli cımbızlı müdirenizi oylarınızla destekleyin, parkon seni seçim danışmanım yapıyoeum, kampanyamı yürütürsün, sloganlar Hanım'dan:KK70: danışmanım olarak bana oy vermeyenleri listele bacım, hepsinin etini çimdireceğim:KK70:

Bacım bu sene Kazeni tahtından indirmemiz lazım imece usulü çalışmamız gerek :KK19::KK19: propaganda çalışmalarıma başlamam lazım :KK70: merak etme oy isterim vermeyen olursa ayağını kaydırır anında kiblerim her yerde :KK28::KK28:

Kaç misikim kaç bittin sennn :KK55::KK55:

X