Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Şimdi Kötü içerik yaptım bakalım Mune ne diyecek bu duruma:KK45::KK70:

Nevreste en fena kategori neresiydi ablacım, dur sen ben bu toline yapacağımı bilirim:KK59:
Banlandiginda da boyle goreyim seni :KK53:

Baaay canim baska yerde rastlarsam karismam :KK53:

Tweety,
banlanınca resmen ağıt yakıyor tolin, eski sitede banlansanda kötü içerik yapabiliyordun, aman bu neler yazıyordu bana, zalim mune, hain mune:KK70:
Şükür ki yeni kk'de banlanan kib falan yapamıyor :KK70:

Nevreste en fena kategori neresiydi ablacım, dur sen ben bu roline yapacağımı bilirim:KK59:

Tweety,
banlanınca resmen ağıt yakıyor tolin, eski sitede banlansanda kötü içerik yapabiliyordun, aman bu neler yazıyordu bana, zalim mune, hain mune:KK70:
Ablam sahiden KİB yaptım sanacaklar:eek::KK70:Aslında Tolin'e uygun çok kötü bir kategorimiz yok:KK64:Ona uygun bir kategori mi yapsak:KK45:

Nevreste en fena kategori neresiydi ablacım, dur sen ben bu roline yapacağımı bilirim:KK59:

Tweety,
evet ya şikayetcıyım siteyede giremiyorum zaten hem ban surem bıtınce otomatık acılmıyo ılle bırıne ulasmak zorunda kalıyorum ya sen papua yenıgınde olurda acamazsan banımı nolcek hayin kadın :p:p:p:p

evet ya şikayetcıyım siteyede giremiyorum zaten hem ban surem bıtınce otomatık acılmıyo ılle bırıne ulasmak zorunda kalıyorum ya sen papua yenıgınde olurda acamazsan banımı nolcek hayin kadın :p:p:p:p

Eeeee onu beni papua yeni gine'ye göndermeden önce düşünecektin:KK70:
Her halükarda ben olmazsam yapamıyorsun, itiraf et, ben yoksam kime sataşacaksın, kime türküler söyleyip zalimmmmm zalimmmm diyeceksin.

Eeeee onu beni papua yeni gine'ye göndermeden önce düşünecektin:KK70:
Her halükarda ben olmazsam yapamıyorsun, itiraf et, ben yoksam kime sataşacaksın, kime türküler söyleyip zalimmmmm zalimmmm diyeceksin.
zalım zalım der dururum
kuru fasulye yersem osururum
aman mune papua yenıgıneye gıtme
sen olmazsan kudururum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

X