Ben bu espiriyi çok kullanıyorum aslında ilk defa duyup geldinSenin espri yaptığını anlamışlardır, toline uygun kategori En çok ban yiyen üye bak bu tam tolin'lik hahahhaahahhahaa
Aslında bu kategori sahiden olmalıen cok banlanan kategorısı tam benlıkkk
Tamam Ablacım hatta sınırsız banlayabilirsinNevreste şahitsin, tolin beni çok seviyorBen şimdi tolini 2015 yazına kadar banlayayım enlerde yarışırsa sonucu göremesin merak etsin, kibde yapamaz
neeeeeeööööyyyyyyyy valla yakarım bu forumu yakarımmmmNevreste şahitsin, tolin beni çok seviyorBen şimdi tolini 2015 yazına kadar banlayayım enlerde yarışırsa sonucu göremesin merak etsin, kibde yapamaz
burda konu dışı serbest ciceeemmmm forum kurallarını en yı ben bılırım benden sonrada mune
İmzanda bulunan kadını ifadesi gibi baktım şuanneeeeeeööööyyyyyyyy valla yakarım bu forumu yakarımmmm
Bazı geceler kk alarmımı devreye sokuyorum, 3. gözüm açık kalıyor, bu gece açıktı yakaladımBen bu espiriyi çok kullanıyorum aslında ilk defa duyup geldinBundan sonra daha dikkatli olmalıyım..
Aslında bu kategori sahiden olmalıAdayımızda belli
vay hainnn nevoşşşş vayyyy senınde kuyunu kazma zamanım gelmişTamam Ablacım hatta sınırsız banlayabilirsin
Hepimiz kurtuluruz
nevoşşş hatırlıyomusun foruma bırgun boyunca gırememıstık o kımın yuzunden oldu sanıyosunnİmzanda bulunan kadını ifadesi gibi baktım şuanPek inandırıcı gelmedi
Tolin'in kısmetiymişBazı geceler kk alarmımı devreye sokuyorum, 3. gözüm açık kalıyor, bu gece açıktı yakaladım
Tabii ya, aday direkt kafadan tolin, 1. liği kesin alır.
vay hainnn nevoşşşş vayyyy senınde kuyunu kazma zamanım gelmiş
bi dal daha olsun artık kk ya veda etme zamanı gelmiş üye diye ordada senı bırıncı yaparım ben mÜÜÜneeeeBazı geceler kk alarmımı devreye sokuyorum, 3. gözüm açık kalıyor, bu gece açıktı yakaladım
Tabii ya, aday direkt kafadan tolin, 1. liği kesin alır.
nevoşşş hatırlıyomusun foruma bırgun boyunca gırememıstık o kımın yuzunden oldu sanıyosunn
İmzanda bulunan kadını ifadesi gibi baktım şuanPek inandırıcı gelmedi
İmzada ayrı bir yakışmıştolin'in avatar süper, kızla reelde tanışmak istesem avatarı olmazsa tanışmam o kadar bağlandım o avatara
Tolin'in kısmetiymiş
nevosss yarına hazırlıklı ol bu gece sanada bı dortluk yazıcam muneye yazdıgım gıbıO zaman ben seni yakarım haberin olsun
munecımmmm bıraz daha ısrar edersen ve hediye alırsan bana senınle tanısmayı kabul edebılırım conemmmtolin'in avatar süper, kızla reelde tanışmak istesem avatarı olmazsa tanışmam o kadar bağlandım o avatara
Ben giderim ne olacak ama sen ben gidince ne yaparsın Allah bilirbi dal daha olsun artık kk ya veda etme zamanı gelmiş üye diye ordada senı bırıncı yaparım ben mÜÜÜneeee
At bunu mapusa mune akli basina gelsin.. atarlaniyordu aglasin dursunNevreste en fena kategori neresiydi ablacım, dur sen ben bu toline yapacağımı bilirim
Tweety,
banlanınca resmen ağıt yakıyor tolin, eski sitede banlansanda kötü içerik yapabiliyordun, aman bu neler yazıyordu bana, zalim mune, hain mune
Şükür ki yeni kk'de banlanan kib falan yapamıyor
Bekliyorum
nevosss yarına hazırlıklı ol bu gece sanada bı dortluk yazıcam muneye yazdıgım gıbı
munecımmmm bıraz daha ısrar edersen ve hediye alırsan bana senınle tanısmayı kabul edebılırım conemmm
O kadar çok banlanıyor ki nerdeyse mapusa personel yapacağız onuAt bunu mapusa mune akli basina gelsin.. atarlaniyordu aglasin dursun
Ben giderim ne olacak ama sen ben gidince ne yaparsın Allah bilirBir banlanırsan haber yollayacak kimse de bulamazsın
Bu gece kabusun olacağım bak görürsün tüm gece korkudan ter dökeceksin uykunda