Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Senin espri yaptığını anlamışlardır, toline uygun kategori En çok ban yiyen üye bak bu tam tolin'lik hahahhaahahhahaa
Ben bu espiriyi çok kullanıyorum aslında ilk defa duyup geldinBundan sonra daha dikkatli olmalıyım..

en cok banlanan kategorısı tam benlıkkk
Aslında bu kategori sahiden olmalıAdayımızda belli

Nevreste şahitsin, tolin beni çok seviyor Ben şimdi tolini 2015 yazına kadar banlayayım enlerde yarışırsa sonucu göremesin merak etsin, kibde yapamaz
Tamam Ablacım hatta sınırsız banlayabilirsin
Hepimiz kurtuluruz

Ben bu espiriyi çok kullanıyorum aslında ilk defa duyup geldinBundan sonra daha dikkatli olmalıyım..

Aslında bu kategori sahiden olmalıAdayımızda belli
Bazı geceler kk alarmımı devreye sokuyorum, 3. gözüm açık kalıyor, bu gece açıktı yakaladım
Tabii ya, aday direkt kafadan tolin, 1. liği kesin alır.

Bazı geceler kk alarmımı devreye sokuyorum, 3. gözüm açık kalıyor, bu gece açıktı yakaladım
Tabii ya, aday direkt kafadan tolin, 1. liği kesin alır.
bi dal daha olsun artık kk ya veda etme zamanı gelmiş üye diye ordada senı bırıncı yaparım ben mÜÜÜneeee

Tolin'in kısmetiymiş

O zaman ben seni yakarım haberin olsun
nevosss yarına hazırlıklı ol bu gece sanada bı dortluk yazıcam muneye yazdıgım gıbı
tolin'in avatar süper, kızla reelde tanışmak istesem avatarı olmazsa tanışmam o kadar bağlandım o avatara
munecımmmm bıraz daha ısrar edersen ve hediye alırsan bana senınle tanısmayı kabul edebılırım conemmm

bi dal daha olsun artık kk ya veda etme zamanı gelmiş üye diye ordada senı bırıncı yaparım ben mÜÜÜneeee
Ben giderim ne olacak ama sen ben gidince ne yaparsın Allah bilirBir banlanırsan haber yollayacak kimse de bulamazsın
Bu gece kabusun olacağım bak görürsün tüm gece korkudan ter dökeceksin uykunda

At bunu mapusa mune akli basina gelsin.. atarlaniyordu aglasin dursun

nevosss yarına hazırlıklı ol bu gece sanada bı dortluk yazıcam muneye yazdıgım gıbı

munecımmmm bıraz daha ısrar edersen ve hediye alırsan bana senınle tanısmayı kabul edebılırım conemmm
BekliyorumBeni ne kadar çok sevdiğini yazacaksın değil mi
Israr ve hediye

Ben giderim ne olacak ama sen ben gidince ne yaparsın Allah bilirBir banlanırsan haber yollayacak kimse de bulamazsın
Bu gece kabusun olacağım bak görürsün tüm gece korkudan ter dökeceksin uykunda

hahayyyytttt sen bende kk yı bırakcak göz gördünmü munişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…