Bir kayıp daha çıkmış ortaya
nevoşşş ben twiti yazıp yanına papua yenıgıne yazsam yollasam twiti papua yenıgıneye bıdaha donmemek uzere gıdermı acabaOlmaz öyleTüm kategorilere adaylarını yaz yolla
nevoşşş ben twiti yazıp yanına papua yenıgıne yazsam yollasam twiti papua yenıgıneye bıdaha donmemek uzere gıdermı acaba
kopy paste tweety yazarim hepsineOlmaz öyleTüm kategorilere adaylarını yaz yolla
Ben sana bi ucan tekme atsam ekvatora gidermisin acaba toloooonnevoşşş ben twiti yazıp yanına papua yenıgıne yazsam yollasam twiti papua yenıgıneye bıdaha donmemek uzere gıdermı acaba
En asabi ve En ısınamadığım seçeneklerini kabul eder diğerlerini saymamkopy paste tweety yazarim hepsine
denesene pampaaaaaaaBen sana bi ucan tekme atsam ekvatora gidermisin acaba toloooon
Başkaları sizi aday gösterecekSizde başkalarını aday gösterebilirsiniz.
gitsin beaaa nolaarrrkiii
Akıllı olun yaramazlık yapmayındenesene pampaaaaaaa
Kötüsün ablaaaaEn asabi ve En ısınamadığım seçeneklerini kabul eder diğerlerini saymam
NabeeeeerAkıllı olun yaramazlık yapmayın
Ben tweety kardeşimi bir yere yollayamam kusura bakmaO benim kkda en eski hatta ilk arkadaşlarımdan
Yok gösteremezsinizKendimi aday gösteremez miyim Nevoş?
iyisin ablaaaAkıllı olun yaramazlık yapmayın
Ben tweety kardeşimi bir yere yollayamam kusura bakmaO benim kkda en eski hatta ilk arkadaşlarımdan
ben yollarım o zamanAkıllı olun yaramazlık yapmayın
Kötüsün ablaaaa
Karar veriyisin ablaaa
İkinizde bir yere gitmiyorsunuzben yollarım o zaman
ıyılık senden naber twitoş bu sene bı yere kaybolma survivora az kaldı yolcam sacını ordaiyisin ablaaa
isime gelirse iyi gelmezse kotuKarar ver
İkinizde bir yere gitmiyorsunuz