Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bu arada anket gönderimi ne zaman bitti :26:
Ben dün gece 23 40 ta gönderdiydim geç kalmışım sanırım

Yalnız düşündüm de muneye vermek selametimiz ve geleceğimiz için daha iyi olacak sanki:26:
Malum kime oy verdiğin görünüyor..Yani kazen de görecek :26:

En tanışılmak istenen ve en canayakın kk üyesi başlıklarında adımı gördüm bu gece uyku girmez artık gözüme

Adımı yazan büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper akranlarımdan makas alırım

Yalnız düşündüm de muneye vermek selametimiz ve geleceğimiz için daha iyi olacak sanki:26:
Malum kime oy verdiğin görünüyor..Yani kazen de görecek :26:

Benim geç kalınmış listemde kazen vardı ama muneye oy vermeyi düşünüyordum zaten

Artık en şair ruhlu üye klasmanında paylaşırız kozlarımızı seninle, kirli çamaşırlar, kasetler filan
Şiir kasetleri mi
Sorma kategoride adımı görünce hem gülümsedim hem şaşırdım
Ben hiç şiir yazmadım ya da paylaşmadım ki

Demek ki subliminal mesaj var yazsan güzel olur diyorlar

Sorma kategoride adımı görünce hem gülümsedim hem şaşırdım
Ben hiç şiir yazmadım ya da paylaşmadım ki

Ben ilkokulda bile şiir ödevlerimi anneme yaptırırdım, hala da düzyazı insanıyımdır ama halkın takdiri sonuçta Evet şu noktada ben kendimi sandık konuşmasına kaptırmadan biri beni durdurmalı bence

Benim geç kalınmış listemde kazen vardı ama muneye oy vermeyi düşünüyordum zaten

Şiir kasetleri mi

Hayır, bu ünvanları kaldıramayacağımızı gösteren kirli kasetler Bende bir tane var mesela, anaokulu yıllarımda tüm okulun önünde sallana sallana şiir okuyarak milleti güldürdüğüm bir vhs kasetim var, nedense yoketmek yerine saklamayı seçmiş bizimkiler

Bende de tam 17 dakika süren "küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede" var, sayılır mı acep

Şiir kasetleri mi

Patrondan tırsınıza eli maşalı seçilirim ben bu gidişle
Şimdşden iki oy cepte zaten kaç kişi oy vermeye niyetlenirki o kategori için
Yalnız 12 dalda adayım bu kadarını beklemiyordum vallahi, sağolsunlar

Herkese hayirli ugurlu olsun...
Bir anda fark ettim, bu sene, gecen seneye nazaran ne kadarda uzak kalmisim forumdan...
Hayat nasil bir anda surukluyor insani bir yerden bir yere...

Böyle durumlarda al altından satmayı planlamış olabilirler mi

Bende de tam 17 dakika süren "küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede" var, sayılır mı acep

17 dakika

Hiç şansın kalmadı med

Şimdiden birincilik alabilirim ihtimalini göz önünde bulundurup 4 sayfalık teşekkür metnimi hazırlamam, gala gecesi kıyafetimi seçmem, saç şeklime karar vermem lazım

Böyle durumlarda al altından satmayı planlamış olabilirler mi

17 dakika

Hiç şansın kalmadı med

Bulamamışım bi türlü kuyuruğu
Son dakikalarda sinirlenmişim artık ablama bulayım şu kuyruğu diye

Asabiyet genlerde var şekerim, yapcak bişey yok

Müdürüm 2013 te 2 ay ancak girdim foruma 2 kategoride aday gösterilmişim bende

aylık oluyor sanırım hesaplamalar :44: o zaman 12 normal yani senin için değil mi

Bulamamışım bi türlü kuyuruğu
Son dakikalarda sinirlenmişim artık ablama bulayım şu kuyruğu diye

Asabiyet genlerde var şekerim, yapcak bişey yok

Benim kız bile '' küçük kurba kuyruğun yok '' netliğinde daha bu yaşta

o yüzden 17 dakikayı algılayamıyorum ben hala

Şimdiden birincilik alabilirim ihtimalini göz önünde bulundurup 4 sayfalık teşekkür metnimi hazırlamam, gala gecesi kıyafetimi seçmem, saç şeklime karar vermem lazım

Topuz yaptır müdürüm kıyafetinde mavi olsun ki gören hemen tanısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…