Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

En kötüsü de o işte ben bile yazarken hangisini secicem yaaa modundaydım

Kızım aldığın telefondan ötürü haralda ahahahahaha

Abla cok tehlikeli yerlerde varsın :KK1:

Cidden mi:KK53:
Şu linkleri eklemeyi bitireyim bakacağım, meraktan çatlarım bakamazsam:KK14:

Ben henüz hangi kategorilerde varım bilmiyorum, bakmaya fırsat bulamadım:KK60:

Müdürüm gördüğüm kadarıyla bir çok konuda adaysın..Ama öyle kategoriler var ki gözümü kırpmadan kazeni oylayacağım, gücenmece darılmaca yok :KK60:

Beni asabiye yazmışlar:44::26::KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::KK52:

Bak buna gülerim işte :KK52::KK52::KK52::KK52:

Beni de en nazik ve kibar hanfendi şeysine nasıl yazmamışlar anlam veremedim şahsen:26::KK19:

En kötüsü de o işte ben bile yazarken hangisini secicem yaaa modundaydım

Kızım aldığın telefondan ötürü haralda ahahahahaha

Abla cok tehlikeli yerlerde varsın :KK1:

O yazan hayın sensin dimi :KK60:

Aslında patronun adını pembeye boyayacaktım sevimli ısınmış gözüksün diye ama yapamadım :KK60:

Hanımlar ben artık yatıyorum. Gözlerim kapanıyor zaten. Hata yaptıysam, nickini yanlış yazdığım, linkini yanlış attıgım olduysa affola.

Hepinizi seviyorum.....

Şimdi kategorilere göz atayım, nerelere yazılmışım görmem lazım:KK51:

Geçen sene patron en az 4 dalda birincilik bekliyorum demişti, bu sene ben en az 3 dalda oscar ödülü istiyorum, hakikaten ne kadar çok kategoriye aday göstermişler beni, sağolsun yüreklerine sağlık:KK54:

9 kategoriye aday gösterilmişim doğru saydıysam, tek tabanca takıldığımı sanıyordum..Valla bi duygulandım :KK17:
Özellikle en şair ruhlu üyede ismimi görünce :KK52:

9 kategoriye aday gösterilmişim doğru saydıysam, tek tabanca takıldığımı sanıyordum..Valla bi duygulandım :KK17:
Özellikle en şair ruhlu üyede ismimi görünce :KK52:

Eli maşalı yöneticide rakibim patron, patronla benden başka kimseyi yazmamışlar:KK60::KK60:

:) Medcezir'in mesajlarında haberim oldu bu yılki yarışmanın adaylıklarının açıklandığından, bileydim liste gönderirdim. Çok şaşırdım ismimi birkaç farklı kategoride görünce, geçen sene yarışmanın geyik topiğinde tehdit ve seçim dönemi promosyonları yoluyla kendi çapımda küçük bir kampanya organize etmiştim ama bu yıl hiç beklemiyordum :KK1: , doğru düzgün giremediğim için ismimi hatırlayan olduğundan bile şüpheliydim, o yüzden özellikle en olmazsa olmaz kk üyesi kategorisine beni yazan arkadaş acayip mutlu etti beni.

Bu arada anket gönderimi ne zaman bitti :26:
Ben dün gece 23 40 ta gönderdiydim geç kalmışım sanırım :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Kimlere oy versem diye göz gezdirirken, "En/Nazik kibar kk üyesi" anketinde adımı gördüm. Çok şaşırdım gerçekten, oylamadan birinci çıkmaya dahi değişmem yaşadığım anlık mutluluğu. Aday gösteren(ler)e çok teşekkür ederim. :)

Her şeyin başında da onca mesajı inceleyerek, bu kadar yoğun bir emek sarfettiği için sevgili Elmayra'ya büyük teşekkür borçluyuz gerçekten. Herkes için adil bir süreç olsun dilerim..

:) Medcezir'in mesajlarında haberim oldu bu yılki yarışmanın adaylıklarının açıklandığından, bileydim liste gönderirdim. Çok şaşırdım ismimi birkaç farklı kategoride görünce, geçen sene yarışmanın geyik topiğinde tehdit ve seçim dönemi promosyonları yoluyla kendi çapımda küçük bir kampanya organize etmiştim ama bu yıl hiç beklemiyordum :KK1: , doğru düzgün giremediğim için ismimi hatırlayan olduğundan bile şüpheliydim, o yüzden özellikle en olmazsa olmaz kk üyesi kategorisine beni yazan arkadaş acayip mutlu etti beni.

Aynen pinup, ben de beklemiyordum bu kadar. Geçen sene ne organizasyonlar, ne propagandalar yapmıştık :KK60:

X