Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bu arada anket gönderimi ne zaman bitti :26:
Ben dün gece 23 40 ta gönderdiydim geç kalmışım sanırım :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Yalnız düşündüm de muneye vermek selametimiz ve geleceğimiz için daha iyi olacak sanki:26:
Malum kime oy verdiğin görünüyor..Yani kazen de görecek :26: :KK60::KK60:

En tanışılmak istenen ve en canayakın kk üyesi başlıklarında adımı gördüm bu gece uyku girmez artık gözüme:KK53:

Adımı yazan büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper akranlarımdan makas alırım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Yalnız düşündüm de muneye vermek selametimiz ve geleceğimiz için daha iyi olacak sanki:26:
Malum kime oy verdiğin görünüyor..Yani kazen de görecek :26: :KK60::KK60:

Benim geç kalınmış listemde kazen vardı ama muneye oy vermeyi düşünüyordum zaten :KK60::KK60::KK60::KK60:

Artık en şair ruhlu üye klasmanında paylaşırız kozlarımızı seninle, kirli çamaşırlar, kasetler filan :KK70:
Şiir kasetleri mi :KK60::KK60::KK60::KK60:
Sorma kategoride adımı görünce hem gülümsedim hem şaşırdım :KK1:
Ben hiç şiir yazmadım ya da paylaşmadım ki :KK9:

Demek ki subliminal mesaj var:KK14: yazsan güzel olur diyorlar :KK60::KK60::KK60::KK60:

Sorma kategoride adımı görünce hem gülümsedim hem şaşırdım :KK1:
Ben hiç şiir yazmadım ya da paylaşmadım ki :KK9:

Ben ilkokulda bile şiir ödevlerimi anneme yaptırırdım, hala da düzyazı insanıyımdır ama halkın takdiri sonuçta :p Evet şu noktada ben kendimi sandık konuşmasına kaptırmadan biri beni durdurmalı bence :KK70:

Benim geç kalınmış listemde kazen vardı ama muneye oy vermeyi düşünüyordum zaten :KK60::KK60::KK60::KK60:

Demek ki subliminal mesaj var:KK14: yazsan güzel olur diyorlar :KK60::KK60::KK60::KK60:

Hayır, bu ünvanları kaldıramayacağımızı gösteren kirli kasetler :KK70: Bende bir tane var mesela, anaokulu yıllarımda tüm okulun önünde sallana sallana şiir okuyarak milleti güldürdüğüm bir vhs kasetim var, nedense yoketmek yerine saklamayı seçmiş bizimkiler :KK70:

Hayır, bu ünvanları kaldıramayacağımızı gösteren kirli kasetler :KK70: Bende bir tane var mesela, anaokulu yıllarımda tüm okulun önünde sallana sallana şiir okuyarak milleti güldürdüğüm bir vhs kasetim var, nedense yoketmek yerine saklamayı seçmiş bizimkiler :KK70:

Bende de tam 17 dakika süren "küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede" var, sayılır mı acep :KK60:

Patrondan tırsınıza eli maşalı seçilirim ben bu gidişle:KK60::KK60:
Şimdşden iki oy cepte:KK60: zaten kaç kişi oy vermeye niyetlenirki o kategori için:KK60:
Yalnız 12 dalda adayım:KK53: bu kadarını beklemiyordum vallahi, sağolsunlar:KK16:

Herkese hayirli ugurlu olsun... :KK16:
Bir anda fark ettim, bu sene, gecen seneye nazaran ne kadarda uzak kalmisim forumdan... :KK31:
Hayat nasil bir anda surukluyor insani bir yerden bir yere... :KK31:

Böyle durumlarda al altından satmayı planlamış olabilirler mi :KK52::KK52:

Bende de tam 17 dakika süren "küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede" var, sayılır mı acep :KK60:

17 dakika :KK53:

Hiç şansın kalmadı med :KK50: :KK60::KK60:

Şimdiden birincilik alabilirim ihtimalini göz önünde bulundurup 4 sayfalık teşekkür metnimi hazırlamam, gala gecesi kıyafetimi seçmem, saç şeklime karar vermem lazım:KK14:

Böyle durumlarda al altından satmayı planlamış olabilirler mi :KK52::KK52:

17 dakika :KK53:

Hiç şansın kalmadı med :KK50: :KK60::KK60:

Bulamamışım bi türlü kuyuruğu :KK60:
Son dakikalarda sinirlenmişim artık ablama bulayım şu kuyruğu diye :KK60:

Asabiyet genlerde var şekerim, yapcak bişey yok:KK14:

Patrondan tırsınıza eli maşalı seçilirim ben bu gidişle:KK60::KK60:
Şimdşden iki oy cepte:KK60: zaten kaç kişi oy vermeye niyetlenirki o kategori için:KK60:
Yalnız 12 dalda adayım:KK53: bu kadarını beklemiyordum vallahi, sağolsunlar:KK16:

Müdürüm 2013 te 2 ay ancak girdim foruma 2 kategoride aday gösterilmişim bende :KK76::KK76:

aylık oluyor sanırım hesaplamalar :44: o zaman 12 normal yani senin için değil mi:KK52::KK52:

Bulamamışım bi türlü kuyuruğu :KK60:
Son dakikalarda sinirlenmişim artık ablama bulayım şu kuyruğu diye :KK60:

Asabiyet genlerde var şekerim, yapcak bişey yok:KK14:

Benim kız bile '' küçük kurba kuyruğun yok '' netliğinde daha bu yaşta :KK52::KK52:

o yüzden 17 dakikayı algılayamıyorum ben hala :KK60::KK60::KK60::KK60:

Şimdiden birincilik alabilirim ihtimalini göz önünde bulundurup 4 sayfalık teşekkür metnimi hazırlamam, gala gecesi kıyafetimi seçmem, saç şeklime karar vermem lazım:KK14:

Topuz yaptır müdürüm :21:kıyafetinde mavi olsun ki gören hemen tanısın :KK52:

X