Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Yok görmedim,ne pişirdin:KK56:

Ayyy kıyamam ev yemeklerine hasret:KK50: hergün birimiz yemek yapıp yollayalım pin'e:KK14:

Sorma geçen es kaza bir bezelye pişirdim kendi kendime, valla asosyal yaptı beni, her türlü yatılı daveti, dışarda yemek organizasyonunu filan reddediyordum evde tencere yemeği var diye, o derece özlemişim ev yemeğini.

Son düzenleme:
1 oy cepte :KK76::KK76::KK76::KK76:

Hem aşure hemde supangle :21:yöresel yemeklerde fotolar :KK14:

Ciddi misin:KK53: çok fenasın Usha:KK43:
Aşureeeeee aşureeeeeeeee aaaaaaşuuuuuuuuuuuuureeeeeeeeeeeeeee:KK43:
Ben burda yarışma linklerini yollayayım özelden sen aşure de:KK4:

Ciddi misin:KK53: çok fenasın Usha:KK43:
Aşureeeeee aşureeeeeeeee aaaaaaşuuuuuuuuuuuuureeeeeeeeeeeeeee:KK43:
Ben burda yarışma linklerini yollayayım özelden sen aşure de:KK4:

Vallaha müdürüm efser yapmış resim ekledi adranın annesi yapmış oda ekledi dayanamadım kalkıp yapıverdim bende :21:

Çok zor oylamak, aday yazıp gönderirken de zorlanmıştım ama oylamak fena oluyor, adaylar arasında sohbet ettiklerimde var, umarım oylamadıklarım incinmezler, her sene kırılırlar mı acaba endişesi yaşıyorum:KK14:

Birçoğunu oyladım ama birkaç kategoride düşünüyorum, eli maşalı da Kazen'i oylasam mı? En iyi çıkış yapan üyede kimi oylasam:44:
Bir süre düşünsem iyi olacak:KK51:

Çok zor oylamak, aday yazıp gönderirken de zorlanmıştım ama oylamak fena oluyor, adaylar arasında sohbet ettiklerimde var, umarım oylamadıklarım incinmezler, her sene kırılırlar mı acaba endişesi yaşıyorum:KK14:

Birçoğunu oyladım ama birkaç kategoride düşünüyorum, eli maşalı da Kazen'i oylasam mı? En iyi çıkış yapan üyede kimi oylasam:44:

En şair ruhlu üye için fazla düşünmeyesin müdür...Pinup var, ben varım bir usha eksik:KK60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız huysuzlanınca ansızın çıkmak zorunda kaldım:KK31: uyutana kadar da bu saat oldu:KK52:
Üçkağıtçı hazır aşureyi eklemiş:KK60::KK60:

Öyle deme müdürüm nerden baksan yarım saatte pişti onlar :KK60::KK60::KK60:
Adaylarımı söyledim :KK60:
Bazılarını da oyladım :21:

İyi yaptın:KK9:
Ben en son oy vericem:KK14:

Usha bizgeç tanıştık ya :KK31:
En yardımsevere seni de yazmalıydım :KK31:

Yazmalıydın...:KK14:

Müdürüm hepi topu iki kategoride adayım 1 inde bana oy versen yeter :21:

Vermezsen incinirim onu da diyeyim :KK43::KK43::KK43:

En şair ruhlu üye için fazla düşünmeyesin müdür...Pinup var, ben varım bir usha eksik:KK60:

Ben şiir yazarım ki :21:
Ama dışarıdan anlaşılmıyor işte şair ruhum:KK50:

Adımın oldugu 2 liste var muniş abla benim oldugum listelerde böyle düşünmene gerek yok direk bana oy ver gitsin:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X