Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Tüm linkleri özelden yaymaya başlayayım, üyeler haberdar olsun:KK35:

Usha,
Mavi kıyafet ve topuz :KK34:
Muhteşem mavi kürkümü de üstüme atar bir havayla girerim içeri:KK60:

Böyle durumlarda al altından satmayı planlamış olabilirler mi :KK52::KK52:

17 dakika :KK53:

Hiç şansın kalmadı med :KK50: :KK60::KK60:
Bak annemin kendince büyük hedefleri olmasının sebebi bu olabilir benimle ilgili :KK70: Çakal tabi kadın :)

Şimdiden birincilik alabilirim ihtimalini göz önünde bulundurup 4 sayfalık teşekkür metnimi hazırlamam, gala gecesi kıyafetimi seçmem, saç şeklime karar vermem lazım:KK14:

12 dalda adaylık birkaçı gelir kesin, ama en eli maşalı'da oscar gelirse, BDV, siyaset gibi en atraksiyonlu topikleri sana kitleyen Kazen'i bol bol anman gerek bence teşekkür metninde. Ben uzun süre çok derin bir korku duyuyordum mesela içten içe bdv'den dolayı :KK1:

Bulamamışım bi türlü kuyuruğu :KK60:
Son dakikalarda sinirlenmişim artık ablama bulayım şu kuyruğu diye :KK60:

Asabiyet genlerde var şekerim, yapcak bişey yok:KK14:

Sana en muhalif filanda yakışırmış bak, çocuk şarkılarına atarlanan bir çocuk olarak o zamandan geleceğin belliymiş :)

Tüm linkleri özelden yaymaya başlayayım, üyeler haberdar olsun:KK35:

Usha,
Mavi kıyafet ve topuz :KK34:
Muhteşem mavi kürkümü de üstüme atar bir havayla girerim içeri:KK60:

Makyajı fazla abartmadan ama :KK19: 2 dalda rakibiz sonuçta :KK60::KK60::KK60::KK60:

Tepesindeki şeyleri maşa olarak düşündümdü :26: :KK60:

:KK60::KK60::KK60:
Ben en iyisi saçları tepeden toplayıp bir eşofman takımı giyeyim, ayağımda pofuduk panduf, belimde mutfak önlüğü, bir elimde maşa bir elimde tava konseptiyle çıkayım karşınıza:KK60:

Bu arada ben şimdiye kadar hiç ilgilenmedim bu enlerle:26:

Açık oylama sistemi utangaç bünyeme iyi gelmiyordu :KK60::KK60::KK60:

Aday konuşması falan yapılıyormu :KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK1: :KK1: Ben bugünden itibaren kk üyelerinin heeer özel gününü, hafta başlangıçlarını, haftasonu başlangıçlarını filan özel mesajla kutlucam şahsen. Bizim oradaki belediye başkanı telefon mesajı bırakarak yapıyor bunu :KK1:

:KK1: :KK1: Ben bugünden itibaren kk üyelerinin heeer özel gününü, hafta başlangıçlarını, haftasonu başlangıçlarını filan özel mesajla kutlucam şahsen. Bizim oradaki belediye başkanı telefon mesajı bırakarak yapıyor bunu :KK1:

Seni pek bir politikacı modunda gördüm:KK60:

İyi fikir:KK34: hatta sabahları günaydın geceleri iyi geceler mesajları da atmalı ki hiç akıllarından çıkmayalım değil mi :KK52::KK52:

Ben en iyisi saçları tepeden toplayıp bir eşofman takımı giyeyim, ayağımda pofuduk panduf, belimde mutfak önlüğü, bir elimde maşa bir elimde tava konseptiyle çıkayım karşınıza:KK60:

Eki Görüntüle 878913

Bu nasıl :26:
Kırmızı halıda yürürken de pofuduk terlikleri geçirirsin 2 dakikada :21:

Vaatler falan veriliyordu geçen sene..
Ben baya bişey vaadetmiştim..

Herkes bir günlüğüne mavi kürk giyip muneyle kazeni banlıcak gibi vaatlerim olmuştu :KK60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 878913

Bu nasıl :26:
Kırmızı halıda yürürken de pofuduk terlikleri geçirirsin 2 dakikada :21:

Vaatletler falan veriliyorsu geçen sene..
Ben baya bişey vaadetmiştim..

Herkes bir günlüğüne mavi kürk giyip muneyle kazeni banlıcak gibi vaatlerim olmuştu :KK60:

O zaman yaptığım yemekten göndericem desem tüm rakiplerime fark atarım :KK14::KK14: :KK60::KK60:

X