Kesinlikle munecim yaa çok uğraşıyor Dünden beri sırf yanlışlık olmasın birşey gözden kaçmasın, yanlış yazılan nickleri düzeltme derken baya yoruldu hala öyle gece gece anket açmaya uğraşıyor kim yapar bunu. En büyük ödülü o hakediyor bence. Emeğine çok teşekkür ederiz ben yokumdur adaylarda büyük ihtimalle tabii ki oy vericemm.
Hemen yokumdur diye şartlandırma kendini, kimin kimi yazacağı veya kimi oylayacağı belli olmuyor, misal 2013 Anneleri anketi için ben aylara göre anneleri aday göstermiştim ama başka üyeler isim olarak yollamış ve içlerinde tanıdığım ve hamilelik hikayelerini bildiklerim var ve ben kara kara düşünür oldum, aday gösterdiğim aylara göre anneler ama oylayacağım isim olacak herhalde
Oylamalar zorlayacak hepimizi
Bende aylara göre sanıyordum , hatta adayım da Ekim anneleri idi ama listede göremedim .
Belli bir sayıda aday gösterilen mi listeye ekleniyor acaba ? Ben Ekim annelerini aday göstermiştim çünkü ama yoklar :26:
Ben de ay olarak yazmıştımAma öyle olması daha iyi değil mi Aus :44:Yani bir çok kişinin söylediğinin aday olması
Evet evet böyle çok daha güzel olmuş bence de , sorduğum o değildi canım .
Aday listemizi yolladık ya , ben Ekim annelerini yazdım ama ankette yok mesela , bir ismin ankette yer alması için birden fazla kişinin yazması gerektiği gibi bir kural mı var acaba onu merak ettim , diğer kategoriler içinde bu sorum yani.
Yoksa ben Ekim anneleri yazılsa bile , bu şekilde isimler olunca yine oyumu aya değil kişiye verirdim
Hemen yokumdur diye şartlandırma kendini, kimin kimi yazacağı veya kimi oylayacağı belli olmuyor, misal 2013 Anneleri anketi için ben aylara göre anneleri aday göstermiştim ama başka üyeler isim olarak yollamış ve içlerinde tanıdığım ve hamilelik hikayelerini bildiklerim var ve ben kara kara düşünür oldum, aday gösterdiğim aylara göre anneler ama oylayacağım isim olacak herhalde
Oylamalar zorlayacak hepimizi
Yoğun çabaları için eLmayRa'ya çok teşekkür ediyorum, gönüllü oldu ve çok emek sarf etti, hala anket açmakla uğraşıyor( hiçbirşey için değilse bile onun emekleri için bu yılki anketlerde hile olmadan, tartışmadan, eğlenerek ve keyif alarak oylama yapmamız dileğiyle...
Kesinlikle munecim yaa çok uğraşıyor Dünden beri sırf yanlışlık olmasın birşey gözden kaçmasın, yanlış yazılan nickleri düzeltme derken baya yoruldu hala öyle gece gece anket açmaya uğraşıyor kim yapar bunu. En büyük ödülü o hakediyor bence. Emeğine çok teşekkür ederiz ben yokumdur adaylarda büyük ihtimalle tabii ki oy vericemm.
Bende aylara göre sanıyordum , hatta adayım da Ekim anneleri idi ama listede göremedim .
Belli bir sayıda aday gösterilen mi listeye ekleniyor acaba ? Ben Ekim annelerini aday göstermiştim çünkü ama yoklar :26:
Evet evet böyle çok daha güzel olmuş bence de , sorduğum o değildi canım .
Aday listemizi yolladık ya , ben Ekim annelerini yazdım ama ankette yok mesela , bir ismin ankette yer alması için birden fazla kişinin yazması gerektiği gibi bir kural mı var acaba onu merak ettim , diğer kategoriler içinde bu sorum yani.
Yoksa ben Ekim anneleri yazılsa bile , bu şekilde isimler olunca yine oyumu aya değil kişiye verirdim
Yani takıldığım pek yer yok ya ondan dedim bir geyik topiğine gidiyorum o da uzun zamandır giremiyorum, gebelik topiklerinden bir yere giriyorum oradaki arkadaşlar bunlara hiç katılmıyorlar yani bdv filan işte. Her geyikte olup çok tanınınca aday olunabiliyor ya da işte bir topikte olup ordaki herkes yarışmaya katılırsa oluyor bilemiyorum oladabilir olmayabilir görücez. Bir de tek kişi aday gösterirse yazılmuyor mu birkaç kişinin yazmış olması mı gerekiyor aday olmak için. Bir de her kategoride aynı kişilerin ismi olmasa iyi olur.
Elmayra canım ellerine ,emeklerine sağlık
dejavuuuu açıklıyorum adaysın
Anket linklerini koyayım buraya, eLmayRa'yı çok yorduk
Rica ederim, elimden geleni yaptım, dilerim yorgunluktan hata yapmamışımdır :)
Bu kadar kategoriye aday gösterileceğimi ummuyordum cidden..Her kim aday gösterdiyse teşekkür ederim
Isınamadığınız şeysi dahil
Elmayram, ellerine emeklerine sağlık balım..
Umarım kavgasız dövüşsüz, hilesiz hurdasız bir yarışma olur ve herkes özgür iradesiyle oylamaya katılır..
Yapmışsanda canın sağolsun, düzeltirizuzaktan kolay gibi görünse de zor iştir
Hangi kategori yahu o en marifetli aşçı mı ahahahahahha
Amin balım hilesiz hurdasız olsun
Ya dostlar yazalım illa seni aşçıya diye çok ısrar ettiler, dedim canlar yapmayın..Olmaz dedim açık ara fark atarım..Zorla yazdırmadım allah seni inandırsın
o değil de biri en teknoloji üyeye yazmış beni, görünce diyaframdan güldüm
Ya dostlar yazalım illa seni aşçıya diye çok ısrar ettiler, dedim canlar yapmayın..Olmaz dedim açık ara fark atarım..Zorla yazdırmadım allah seni inandırsın
Bazılarına oy kullandım ama bi kaç kategoride hangi ismi seçsem bilemedim
Ben henüz hangi kategorilerde varım bilmiyorum, bakmaya fırsat bulamadım