Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Hemen yokumdur diye şartlandırma kendini, kimin kimi yazacağı veya kimi oylayacağı belli olmuyor, misal 2013 Anneleri anketi için ben aylara göre anneleri aday göstermiştim ama başka üyeler isim olarak yollamış ve içlerinde tanıdığım ve hamilelik hikayelerini bildiklerim var ve ben kara kara düşünür oldum, aday gösterdiğim aylara göre anneler ama oylayacağım isim olacak herhalde

Oylamalar zorlayacak hepimizi

Bende aylara göre sanıyordum , hatta adayım da Ekim anneleri idi ama listede göremedim .

Belli bir sayıda aday gösterilen mi listeye ekleniyor acaba ? Ben Ekim annelerini aday göstermiştim çünkü ama yoklar :26:

Ben de ay olarak yazmıştımAma öyle olması daha iyi değil mi Aus :44:Yani bir çok kişinin söylediğinin aday olması

Ben de ay olarak yazmıştımAma öyle olması daha iyi değil mi Aus :44:Yani bir çok kişinin söylediğinin aday olması

Evet evet böyle çok daha güzel olmuş bence de , sorduğum o değildi canım .

Aday listemizi yolladık ya , ben Ekim annelerini yazdım ama ankette yok mesela , bir ismin ankette yer alması için birden fazla kişinin yazması gerektiği gibi bir kural mı var acaba onu merak ettim , diğer kategoriler içinde bu sorum yani.

Yoksa ben Ekim anneleri yazılsa bile , bu şekilde isimler olunca yine oyumu aya değil kişiye verirdim

Son düzenleme:

Eğer öyle olduysa iyi olmuş
Bende isme verdim

Yani takıldığım pek yer yok ya ondan dedim bir geyik topiğine gidiyorum o da uzun zamandır giremiyorum, gebelik topiklerinden bir yere giriyorum oradaki arkadaşlar bunlara hiç katılmıyorlar yani bdv filan işte. Her geyikte olup çok tanınınca aday olunabiliyor ya da işte bir topikte olup ordaki herkes yarışmaya katılırsa oluyor bilemiyorum oladabilir olmayabilir görücez. Bir de tek kişi aday gösterirse yazılmuyor mu birkaç kişinin yazmış olması mı gerekiyor aday olmak için. Bir de her kategoride aynı kişilerin ismi olmasa iyi olur.

Biraz yorucu oldu ama yine de hem zevkle hem de özenle elimden geleni yaptım. Dilerim sorunsuz eğleneceli bir yarısma olur hepimiz icin

Canımmm teşekkür ederim.

Bende aylara göre sanıyordum , hatta adayım da Ekim anneleri idi ama listede göremedim .

Belli bir sayıda aday gösterilen mi listeye ekleniyor acaba ? Ben Ekim annelerini aday göstermiştim çünkü ama yoklar :26:

Canım benim o söyle oldu; ben anneleri en önce actım, hem acemiliğime denk geldi hem de epey kararsız kaldım. Biz eskiler aylara göre anneleri yazmışız yeni üyelerin coğu isim vermiş, sileyim mi yazayım mı derken hepsini ekledim. Ekimi atlamışım excellden aktarırken inan simdi farkettim Mune abla sayesinde, eğer düzeltebiliyorsam teknik olarak düzelticem yapamazsam da gönlümün birincisi ekim anneleri olsun :)

Edit; mune abla halletti sağolsun, sen de kusura bakma aus

Son düzenleme:

dejavuuuu açıklıyorum adaysın
Anket linklerini koyayım buraya, eLmayRa'yı çok yorduk

Bu kadar kategoriye aday gösterileceğimi ummuyordum cidden..Her kim aday gösterdiyse teşekkür ederim
Isınamadığınız şeysi dahil

Elmayram, ellerine emeklerine sağlık balım..
Umarım kavgasız dövüşsüz, hilesiz hurdasız bir yarışma olur ve herkes özgür iradesiyle oylamaya katılır..

Hangi kategori yahu o en marifetli aşçı mı ahahahahahha

Amin balım hilesiz hurdasız olsun
Yapmışsanda canın sağolsun, düzeltiriz uzaktan kolay gibi görünse de zor iştir

Gerçekten cok zormuş Kazen sen nasıl uğrasıyorsunuz bunlarla. Basım döndü valla

Bazılarına oy kullandım ama bi kaç kategoride hangi ismi seçsem bilemedim

Hangi kategori yahu o en marifetli aşçı mı ahahahahahha

Amin balım hilesiz hurdasız olsun

Ya dostlar yazalım illa seni aşçıya diye çok ısrar ettiler, dedim canlar yapmayın..Olmaz dedim açık ara fark atarım..Zorla yazdırmadım allah seni inandırsın

o değil de biri en teknoloji üyeye yazmış beni, görünce diyaframdan güldüm

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben henüz hangi kategorilerde varım bilmiyorum, bakmaya fırsat bulamadım

Beni asabiye yazmışlar:44::26:

Bazılarına oy kullandım ama bi kaç kategoride hangi ismi seçsem bilemedim

En kötüsü de o işte ben bile yazarken hangisini secicem yaaa modundaydım

Kızım aldığın telefondan ötürü haralda ahahahahaha
Ben henüz hangi kategorilerde varım bilmiyorum, bakmaya fırsat bulamadım

Abla cok tehlikeli yerlerde varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…