- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Sizle cene yaptığım icin bitiremedim. Evden yapıcam cok da yorgunum gece acarım acamazsam yarın inş.
yarın aç olmadı..watsaptan fısılda bakim hangi şeylerdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizle cene yaptığım icin bitiremedim. Evden yapıcam cok da yorgunum gece acarım acamazsam yarın inş.
şişttt olmaz öyle hepimiz beraber öğrenicez kim nereye yazılmış ay reklamımı da yapamadım ben beni birileri yazdı mı hayrına acabaa
fısıldamadı zaten hain insan
İyi yapmış ohh dürüst insan işte adil eşitlikten yana Yarın görücez bakalım kimler neler yazmış. Benimki aceleye geldi aklımda olanları yazdım gitti katıldım yanii. Ben aday olmamışımdır sanmam da neysee
Keşke ben de olmasam..Keşke görmesem adımı en ısınamadığınız ve en muhalefet üye kısmında
Ben seni yazdım sanırım bir yere ama sorma nereye yazdım inan hatırlamıyorum yetiştiricem diye aklıma gelen herkesi yazdım ama valla muhalefete filan yazmadımm
Uyanıkkkk eLmayRa'm yorgun savaşçım, Med'i kategorilere koyma, merakı yüzünden diskalifiye et bu kişiyi
Yarın anneme gidiyorum, göremiycem listeyi
ben sana fısıldarım bebikim
Isınamadığınıza yazdın dimi itiraf et
Uyanıkkkk eLmayRa'm yorgun savaşçım, Med'i kategorilere koyma, merakı yüzünden diskalifiye et bu kişiyi
Aaa mıhteşem bi fikirmiş bu
En ısınamadığınız kategorisinde bana oy verenleri pıçaklamak zorunda kalmam, stres yaşamamış olurum
Şimdi watsaptan fısıldadı dersem ben değil evmanya diskalifiye olur dimi:26:
Başka bi yol bulmak lazım
Elmik listeleri açınca bi çağrı atar mısın bana :)
Annemdeyim internet paketi yaptırdın bana