Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

fısıldamadı zaten hain insan :KK9:

İyi yapmış ohh dürüst insan işte adil eşitlikten yana :KK52: :KK9: Yarın görücez bakalım kimler neler yazmış. Benimki aceleye geldi aklımda olanları yazdım gitti katıldım yanii.:21: Ben aday olmamışımdır sanmam da neysee :KK19:

İyi yapmış ohh dürüst insan işte adil eşitlikten yana :KK52: :KK9: Yarın görücez bakalım kimler neler yazmış. Benimki aceleye geldi aklımda olanları yazdım gitti katıldım yanii.:21: Ben aday olmamışımdır sanmam da neysee :KK19:

Keşke ben de olmasam..Keşke görmesem adımı en ısınamadığınız ve en muhalefet üye kısmında :KK43::KK60:

Keşke ben de olmasam..Keşke görmesem adımı en ısınamadığınız ve en muhalefet üye kısmında :KK43::KK60:

Ben seni yazdım sanırım bir yere ama sorma nereye yazdım inan hatırlamıyorum yetiştiricem diye aklıma gelen herkesi yazdım ama valla :KK9: muhalefete filan yazmadımm :KK34:

Uyanıkkkk:KK51: eLmayRa'm yorgun savaşçım, Med'i kategorilere koyma, merakı yüzünden diskalifiye et bu kişiyi:KK51:

Aaa mıhteşem bi fikirmiş bu :KK28:

En ısınamadığınız kategorisinde bana oy verenleri pıçaklamak zorunda kalmam, stres yaşamamış olurum :KK33:

Şimdi watsaptan fısıldadı dersem ben değil evmanya diskalifiye olur dimi:26: :KK60:
Başka bi yol bulmak lazım:KK6:

Isınamadığınıza yazdın dimi itiraf et :KK43::KK43::KK43:

hayırr ona yazmadım kii biliyorum onlara kimi yazdığımı canımm vala liste yayınlanınca hatırlıcam seni nereye yazdığımı beni hatırlayan olmuş mudur acaba arkadaşlarımdan :26:

Uyanıkkkk:KK51: eLmayRa'm yorgun savaşçım, Med'i kategorilere koyma, merakı yüzünden diskalifiye et bu kişiyi:KK51:

bence de mune fazla merak iyi değildir. Ama yazık şimdi ya o kadar da merak ediyor bu seferlik affetsin :KK9:

Aaa mıhteşem bi fikirmiş bu :KK28:

En ısınamadığınız kategorisinde bana oy verenleri pıçaklamak zorunda kalmam, stres yaşamamış olurum :KK33:

Şimdi watsaptan fısıldadı dersem ben değil evmanya diskalifiye olur dimi:26: :KK60:
Başka bi yol bulmak lazım:KK6:

Eyvah vay haline oy verenlerin bence kimse cesaret edemeyecek zaten. Ya da sana oy verenler gözükmese iyi olur onların sağlığı açısından katliam çıkacak yoksa bir de asabilerde de çıkarsan :KK9:

Dün aksam listeyi güncellerken uyuyakalmisim. Kullanıcı isimleri doğru olsun diye tek tek kontrol ederek yapıyorum. Sanırım ancak bu aksama bitireilecegim affedin.

Elmik listeleri açınca bi çağrı atar mısın bana :)

Annemdeyim internet paketi yaptırdın bana :KK70:

Meraklı kedinin basına neler gelir bilir misin :KK70: Halimi bi görsen sabahtan beri burdayım belime agrılar girdi. Kör oldu gözlerim :KK70:

İlerde arkamdan bu listeleri hazırlayan kör oldu dersiniz :KK1:

X