Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

meraklı seni :KK66:

elmikten dünden beri haber yok listelerin başında kurudu kaldı kızceyiz :84:
Diyet yapcam diyodu :)
Nöööyy:KK53:
Haanım hanıım kendine gel, yolculukta sıkılmayasın diye ben yaptırdım sana o peketi evmanya değil..Kıskançlık damarımı çatlatma benim :KK47:

Bebikim listeleri görmek için yaptım ya meraktan :)

Namkörlerrr hak gecmesin insanlık hali atlamayayım diye listeyi iki kez kontrol ettim tek tek nickleri kontrol ediyorum bi de tek tek anket acıcam yine de yaranamadım hainler :) acım lan acımmmm :KK70:

Meraklı kedinin basına neler gelir bilir misin :KK70: Halimi bi görsen sabahtan beri burdayım belime agrılar girdi. Kör oldu gözlerim :KK70:

İlerde arkamdan bu listeleri hazırlayan kör oldu dersiniz :KK1:

Şükretki telden giriyorum iYrenç sarıyor, yoksa lafıma laf beşde ziyade bilirsin :KK14:

Allah kolaylık versin minnoşum. Bugün olmazsa yarın açarsın(desem de inanma,bugün açmazsan gebertirim)

Namkörlerrr hak gecmesin insanlık hali atlamayayım diye listeyi iki kez kontrol ettim tek tek nickleri kontrol ediyorum bi de tek tek anket acıcam yine de yaranamadım hainler :) acım lan acımmmm :KK70:

emekçi elmiş En Büyük KK

gece saat kurcam kalkıcam bana abla diyenleri bir bir yolcam :KK4:

Acelemiz yok canım sen karnını doyur biz bekliyoruz:KK19::KK56::KK34:

Tabi bi de anket sorunsalı var ayrıntılı nasıl acacağımı yazan bir yer var mı ki?

veeeeeee 1 aralık gelmiş bile....................:KK31:

Yoğun çabaları için eLmayRa'ya çok teşekkür ediyorum, gönüllü oldu ve çok emek sarf etti, hala anket açmakla uğraşıyor:KK43:( hiçbirşey için değilse bile onun emekleri için bu yılki anketlerde hile olmadan, tartışmadan, eğlenerek ve keyif alarak oylama yapmamız dileğiyle...

Yoğun çabaları için eLmayRa'ya çok teşekkür ediyorum, gönüllü oldu ve çok emek sarf etti, hala anket açmakla uğraşıyor:KK43:( hiçbirşey için değilse bile onun emekleri için bu yılki anketlerde hile olmadan, tartışmadan, eğlenerek ve keyif alarak oylama yapmamız dileğiyle...

Kesinlikle munecim yaa çok uğraşıyor Dünden beri sırf yanlışlık olmasın birşey gözden kaçmasın, yanlış yazılan nickleri düzeltme derken baya yoruldu hala öyle gece gece anket açmaya uğraşıyor kim yapar bunu. En büyük ödülü o hakediyor bence. Emeğine çok teşekkür ederiz ben yokumdur adaylarda büyük ihtimalle tabii ki oy vericemm.

X