Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Evet ya kıza güzellikten insan dışlanmaz dedim anlamadı anlattım kızın biride söylediklerin normal değil belki güzellik fikri bile sizi kıskandırıyordur dedi :KK9:

Siz bilirsiniz bir sürü güzel leşim var :KK14:

Cevap bile verme bence,herkes kendşnce düşüncelerşnş söylüyor işte,sen kendini anlatmaya çalışırsında karşı taraf anlamaz boşverr.
Bana bile dediler avatarından nasıl biri olduğun belli diye :KK30::KK30:uysam fena olacak ağzımı bozacam salon kadını çizgimden çıkacam

Çok güzel olmuş:KK9::KK9::KK9:

Teşekkür ederimm :KK19:

Cevap bile verme bence,herkes kendşnce düşüncelerşnş söylüyor işte,sen kendini anlatmaya çalışırsında karşı taraf anlamaz boşverr.
Bana bile dediler avatarından nasıl biri olduğun belli diye :KK30::KK30:uysam fena olacak ağzımı bozacam salon kadını çizgimden çıkacam

Daha yazmıcam bu konularda beni çizgimden çıkartıyor.
Ne kadar tuhaf varsa bana denk geliyor , istedikleri cevap farklı oluyor verilmeyince çarpıtıyorlar.

Tamam, donların benden:KK50:

Renkli olsun ben beyaz sevmiyorum :KK50:

Teşekkür ederimm :KK19:

Daha yazmıcam bu konularda beni çizgimden çıkartıyor.
Ne kadar tuhaf varsa bana denk geliyor , istedikleri cevap farklı oluyor verilmeyince çarpıtıyorlar.

Renkli olsun ben beyaz sevmiyorum :KK50:

Kapanır o konuda zaten,müdürüm buralarda icabına bakar hemen .
Yazma cidden,bir yerden sonra ipler kopuyor varyaaa :KK14:

Ben diğer konudan yırttım galiba :KK59:

Güzellik konusunda bolca polemik var gördüğüm kadarıyla, tolin senin kutunda da büyük var sanki canım:KK58:

Üşütmeyin mapıs damlarında, birbirinize göz kulak olun:KK43:

Ben diğer konudan yırttım galiba :KK59:

Güzellik konusunda bolca polemik var gördüğüm kadarıyla, tolin senin kutunda da büyük var sanki canım:KK58:

Üşütmeyin mapıs damlarında, birbirinize göz kulak olun:KK43:

belkım muneM gormez benım yazdıklarımı belkım arada kaynar:KK53:

valla abla kendını bukadar ovuyosan kesın cok cırkınsındır yazdım :KK53::KK53: munede gollllllllllllll dıye atıcak mapıs damlarına:KK14:kurtar benı abla oyum sanadır valla kk nın en bırıncılık ablasında:KK53:

Gördüm yazdığını,mapısa girecek kadar değil diye düşünüyorum,gerçi müdürüm okuyordur yazılanları..Nasıl kurtarayım canım yaa ahhh olsada keşke tükkkan senin olsa :KK19:

Gördüm yazdığını,mapısa girecek kadar değil diye düşünüyorum,gerçi müdürüm okuyordur yazılanları..Nasıl kurtarayım canım yaa ahhh olsada keşke tükkkan senin olsa :KK19:

bencede abla yazdıklarım banlık dııl yanı:KK53::KK53:oylar genede sana abla yazdıklarını cok begenıyorum:)

X