Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

güzide listemi yolladım elmoş ama ben açık bi insanım burayada yazayım hemen En Büyük KK

en asabi; ofis

en muhalefet; depresif

en ısınamadığınız; parkon

:KK53:

bence yeterli bunlar :KK14:

Son düzenleme:
hayır en azimliye gircem ben :KK60:
Azimle... :)))) Afferin devam et :KK60:
En müstehcenlik üyesinin sen nickim.:KK53:
Utanmıyor mu oğlanı pipişi açıkta gezdirmeye.:KK17:
Elmayra için koydum bak açıklamış :KK70:
Ama bugün yoruldun :KK70: Ellerin ağrımıştır klavyeden :KK70:
Halbuki tek bir evrak işlemedim ama çok iş yapmış gibi hissediyorum :KK70:
İddia yüzünden koydu. nemesisin oğlu olacak dedim, yok dedi kız. Oğlan olursa pipi koycan mı dedim tmm dedi ahahahaha
İddiayı tam gerçekleştiremedik sebebini biliyorsun, bekliyorum hala :))

Topiği de kirlettiniz hep :KK70: Gidin geyikte konuşun, beni de orda konuşturun :)

Ben de gidiyorum, eve gideyim uyuyayım.

hadi bakalım hayırlı olsun.
nacizane bir kaç şey yazacağım bu konuda.
önce,üyelerin özel mesajlarla yada konularda oy toplamaları nasıl engellenir bunu çözsek iyi olacak..,
hoş, şahsen bunu yapanı anlamam mümkün değil. gururlu olanın yapacağı şey değil elbette ki..
birde istediği kişiyide zor duruma düşürüyor bu. başkasına oy verecekken, o istedi ,kırılmasın diye düşünerek isteyene oy veriyor.
birde olayın kimin arkadaşı çoksa o oy alır durumuna düşmemesi şart.
bütün bunları göze alarak oylamanında gizli olması gerektiğini düşünüyorum.hiç olmazsa arkadaşım kırılmasın oy istedi diye oy kullanmak zorunda kalanlar rahatça istediklerine oylarını verirler..
Bencede gizli oylama olursa çok farklı sonuçlar çıkar.
kesinnn parkon tek geçer burada :KK24::KK24: malum 65 yaşında bide :KK52::KK52:

Hahahahaa parkon giderek yaslaniyor, 66`ya girecek yakinda... :)
Hak ediyor bence! :KK1:

(Not: Parkonum saka yaptim, yaslanman konusdunda. :119::119::119::119:)

Ne çekti Parkon sizin elinizden Hanım abla :KK60:
Birtek rengo anlamış beni:KK16:
Ne çektim be bunların elinden.:KK5:
ben daha liste falan yapmadım ama en ısınamadığıma yazacağım 3 kişi var zaten;parkon,ofiş,depreşif :KK52:

güzide listemi yolladım elmoş ama ben açık bi insanım burayada yazayım hemen En Büyük KK

en asabi; ofis

en muhalefet; depresif

en ısınamadığınız; parkon

:KK53:

bence yeterli bunlar :KK14:

Size inat yarın seçim kampanyalarına başlıyorumEn Büyük KK
Kk nın heryerine afiş astırcam, ne kadar pıtırcık , Minnak güsel,en teyze olmayan Kk üyesinin ben olduğumu görsün herkeşler.

Yalnız tek kategoriye 3-5 isim yazabilitem var. Mesela ısınamadığım üyeler kategorisine... :KK53: Tamam hatayı kendimde aramalıyım da 3-5 ismi de yazsam olmuyor mu? :KK53::KK53::KK53::KK53:

Aynı şeyi ben düşünüyordum, sorun bizde herhalde, ısınma problemi yaşamışız epeyce :KK1:

Yalnız tek kategoriye 3-5 isim yazabilitem var. Mesela ısınamadığım üyeler kategorisine... :KK53: Tamam hatayı kendimde aramalıyım da 3-5 ismi de yazsam olmuyor mu? :KK53::KK53::KK53::KK53:

Aynı şeyi ben düşünüyordum, sorun bizde herhalde, ısınma problemi yaşamışız epeyce :KK1:

Aynı konudan ben de muzdaribim :KK25:
Hatta aynı bölüm ve isimler konusunda da hem fikir olduğumuzdan pek eminim nedense:KK14:
Takılmaka lazım şu bölüme bir süre:KK5:

2007den beri üye. ve tek bir mesaj.
profillere uğrar,konuları sessizce okur,takip eder. ama asla yazmaz. çok sık kkdadadır. her gün nerdeyse. ama asla ve asla kimseyle iletişime girmez.

Geçen benim takıldığım topiği okumaya geldiğini fark ettiğimde, hemen forumda isim vererek yorum yapma topiğinde isminin geçtiğini, isterse oradan okumasını yazdım, sonuç mu, hemen ofline oldu ve tabi ki hiçbir şey yazmadı:KK1:

Geçen benim takıldığım topiği okumaya geldiğini fark ettiğimde, hemen forumda isim vererek yorum yapma topiğinde isminin geçtiğini, isterse oradan okumasını yazdım, sonuç mu, hemen ofline oldu ve tabi ki hiçbir şey yazmadı:KK1:

Kürk mantolu madonna değil mi? :))

Tek bir mesajı vardı denilmişti ya... O mesajı gördüm ben... :KK1: Tek bir mesaja kendisi hakkında bir çok şeyi sığdırmış. Anlaşılan anlatacak olayı kalmamış. :KK1::KK1::KK1:

gizemini pek seviyorum onun:KK1:

sus la, kalkar bi laf söyler sonra ayıkla pirincin taşını :KK53:
karnındaki bebeye acı :KK9:
En fazla tekmeyi basar :KK60:
Kürk mantolu madonna değil mi? :))

Tek bir mesajı vardı denilmişti ya... O mesajı gördüm ben... :KK1: Tek bir mesaja kendisi hakkında bir çok şeyi sığdırmış. Anlaşılan anlatacak olayı kalmamış. :KK1::KK1::KK1:
Hahahaha:KK60: geçen ben de yazdım yüz vermedi :KK70:

2013 yılı enleri hayırlı olsun.emeğine sağlık elmayra.ben de yılın anneannesi kategorisini istiyorum.ablalar kategorisinde çıtır ablamla yarışamıyorum.bari kendime has kategorim olsun:KK52:

2013 yılı enleri hayırlı olsun.emeğine sağlık elmayra.ben de yılın anneannesi kategorisini istiyorum.ablalar kategorisinde çıtır ablamla yarışamıyorum.bari kendime has kategorim olsun:KK52:

Saol ablacim ama sarışın bombamla kapışirsiniz bu yıl yine :) siz benim bebeklerimsiniz :)

X