geçmişim peşimi bırakır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bı dakika ne okudum ben kız kaşıntı ,yanma vs bunlar cinsel istek belirtisi değildir belki.doktora mi gorunsen bacım .y

kızım derim kadınım derim benim için farketmiyor? ister kızım derim ister kadınım derim sizi gram ilgilendirmez. öpüştüm, bilmem ne yaptım diye anlatınca detaylandırıyormuşum gibi hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor. kısaca YİYİŞTİM dedim. erkek ağzı olabilir, erkek arkadaşlarım var benim. onlar bana cinsel hayatını anlatırken yiyiştim diyebiliyor. bu şekilde ağzım dolanmış olabilir. veyahut TAMAMEN kendi kelime dağarcığım ile YİYİŞMEK kelimesini kullanabilirim. erkek ağzı ya da değil. kocaman metin yazmışım herkesin takıldığı tek kelime YİYİŞMEK. benim için yiyişmenin anlamı sevişmek dışında yapılan bütün eylemlerdir. detaylandırmak istemiyorum. fake falan da değilim, siteye yeni üye oldum sırf bu konuyu açmak için. 24 yaşında bir KIZIM. başka soru?

Ben senin fakr olmadiginina ikna oldum. hiçbir erkek mesajla bile bu kadar cirlayamaz ya cirlamak sevimli anlamda başka kelime bulamadım hakaret sayma

Geçmişi bırakıp geleceğe bakın.Şu an düzenli bir ilişkiniz var o iyi gitsin. Pek çok insan bunları yaşıyor sadeve uluorta söylemiyorlar veya sadece sizin çevrenizde yok.

Kızlar yiyişmek için aile apartmanına çağırmazlar bu cesaret yoktur en fazla Merve'lere gider.. Bu noktada çuvalladın selo abi

Sen bayılmayı ölmek mi sanıyorsun bekar evine kız çağırıyor sanki rahatlığa bak

Yiyismek nedir ya…..ne sacma bir konu
Ben hicbir kadindan yiyistim kelimesini duymamistim hos hicbir erketende duymadim ama neyseeeee…Adim lekelendi de ayri bir sacma sapan laf…. Konu sacmaliklarla dolu dizgin.

Bu erkekler niye bu kadar salak.biz her denileni şıp diye anlıyoruz.bunlar kadın taklidi bile yapamıyor salaklıktan.ne diyon falan yazmış.

ay ne salaksın ya, sinir oldum şuan, ZATEN BENİM SORUNUM DA BU CESARETİMDEN DOLAYI KENDİME KIZMAM. anlayın diye büyük harflerle yazıyorum artık. bir erkeği oturduğum aile apartmanına defalarca çağırabilme cesaretini göstermiş olmam ve daha nice deli cesaretli olaylarım için açtım ben bu konuyu. mervelere gitme taktiğini de yaptım ama merak etme, ben çuvallamadım da sen okuduğunu anlamamışsın kanka. şimdi kanka dedim diye yine erkek dersiniz hahahahhahahahahaha size göre kanka da erkek jargonudur.

Bu erkekler niye bu kadar salak.biz her denileni şıp diye anlıyoruz.bunlar kadın taklidi bile yapamıyor salaklıktan.ne diyon falan yazmış.
sana ne anlatıyon yazdım çünkü erkek azgınlığı var sende öyle bi vibe aldım senden kusura bakma, benim de libidom yüksek zaten üzüldüğüm konu da bu ama sen hastalık derecesindesin kankaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…