• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çevremde bana göre insan yok iyileşemiyorum

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
336
54
13
Arkadaşlar benim yıllarca şiddet istismar psikolojik ciddi şiddet ve baskıdan çocukluk travmalarına bağlı sorunlarım vardı .
Hep bana değer vermeyen insanlarla dolaştım durdum .
Sevdiğim herkesten uzaklaştım .
En son sevdiğim biriyle evlendim ama o da sorunlarımdan dolayı bana deli muamelesi yapıp narsistik hareketlere girince iyice yıkıldım hayatta . Çok ağır hakaretler ettim ve edildim .
Zamanla eşim de beni anladı derken ben kendimi anladım düzelmeye başladım duygularım daha dengede derken bazı gerçekler yüzüme öyle tokat gibi çarptı ki
Mesela eşim ve ailesi çok eleştirel küsur bulan sürekli küsen dedikodulu söylemediğim şeylerden bile bana bişe uydurup tepki yapabilen insanlar . İyiliklerinde çok iyiler ama böyle sorunları var kendi aralarında da böyleler .
Şimdi ben düzeldikçe aslında kendi hareketlerini önceden bana yıktıklarını ben de kendimi düzgün ifade edemeyip heryerden haksız çıkardığımdan (sinirli öfkeli gergin panik olduğumdan ) benim üzerimden iyi ego kasmışlar .
Hala daha yapmadığım bir şeyden (eşim yeğenine , benle konuşurken onda duyduğu ve rahatsız olduğu bişeyi söylemiş uyarmış ben hiç söyleme dememe takmamama rağmen ) o kız da ciddi sorunlu kız . Sürekli bana hakaret etmeye şeytan hasta felan demeye başladı . Bunaldım artık . Yapmadığım takmadığım şeylerden sorunlar yaşıyorum ve terapi sürecimde kötü etkileniyor . Bunları yazarken bile ellerime bacaklarıma ağrılar giriyor .
Meğer ne çok bana uygun olmayan ama kendimi hep suçlu ezik hissettiğim için hiç anlayamadığım bir aileyi kabul edip 8 ay içinde sevgi uğruna evlenmişim ki nişan arma felan da olmuştu . Ya neler yaşadım bi bilseniz ben bile şuan şoktayım .
Gülerim ne güşüyorsun
Az yan bakarım ne bakıyorsun
Hep benim sorgulandığım bir ilişkideyin
Eşim iyi bir baba vs ama ben bunalıyorum sizce napöalıyım

Bir şey olunca ters davranınca eşim ben süreçten yoruldum benimde kafam yoruldu diyip yine benim psikolojik olaylarıma ve sürece bağlıyor ben anlamıyorum

Psikolojik olaylariniz nedir ?
Kaç yıldır evlisiniz?
Çocuğunuz Kaç yaşında?
Birbirinize hakaretler etmeniz çok yanlış olmuş
Eşiniz sizi anlamaya başlamışken noldu da birden farklı oldu ?
Eger cocuk yeni olduysa, çocuktan sonra ilk başlar biraz zor oluyor diyorlar
Acaba o yüzden mi etkilendiniz

Back
X