- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.357
- Konu Sahibi likeaflower11
Geçmişe dönemeyeceğine göre ders çıkarıp bundan sonraki davranışlarına dikkat et.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoo sen bir de beni gör. her an cinsel bölgemde bir kaşıntı, yanma. aşırı istekten.bazen genital bölgemi parçalayasım geliyor.ben de kendime lanet edecek seviyeye geliyor. Allah ne uçkur vermiş yarabbi.tam bir baş belası gerçekten.bazen memlekete falan gittiğimde feleğim şaşıyor kaşıntıdan, istekten, yanmadan. ne yediğimden içtiğimden birşey anlayabiliyorum ne gezdiğimden.hadi ihtiyacımı karşılayayım diyorum, yaparken bile isteğimde en ufak bir azalma olmuyor ki.insan bir doyar yani.1 gün idare etmiyor 1 gün.yarım gün sonra yine eski tas eski hamam.ömrüm şu başbelası organı doyurmaya çalışarak geçiyor.bu kadar cinsel istek düşman başına gerçekten.eğer konu gerçekse ben empati yapabiliyorum sizinle.saatlerce yataktan çıkmıyorum bana mısın demiyorum valla.bazen diyorum sen nasıl bir yaratıksın.ailem gerçekten mükemmel ya bu yaptıklrımı asla haketmiyolar dediğiniz gibi yaradılış snırım ama niye böyle yaratılmışım ki
Hakikaten ferhans sen de az değilsin.Ohoo sen bir de beni gör. her an cinsel bölgemde bir kaşıntı, yanma. aşırı istekten.bazen genital bölgemi parçalayasım geliyor.ben de kendime lanet edecek seviyeye geliyor. Allah ne uçkur vermiş yarabbi.tam bir baş belası gerçekten.bazen memlekete falan gittiğimde feleğim şaşıyor kaşıntıdan, istekten, yanmadan. ne yediğimden içtiğimden birşey anlayabiliyorum ne gezdiğimden.hadi ihtiyacımı karşılayayım diyorum, yaparken bile isteğimde en ufak bir azalma olmuyor ki.insan bir doyar yani.1 gün idare etmiyor 1 gün.yarım gün sonra yine eski tas eski hamam.ömrüm şu başbelası organı doyurmaya çalışarak geçiyor.bu kadar cinsel istek düşman başına gerçekten.eğer konu gerçekse ben empati yapabiliyorum sizinle.saatlerce yataktan çıkmıyorum bana mısın demiyorum valla.bazen diyorum sen nasıl bir yaratıksın.
Nemfomanik olmayasın?Ohoo sen bir de beni gör. her an cinsel bölgemde bir kaşıntı, yanma. aşırı istekten.bazen genital bölgemi parçalayasım geliyor.ben de kendime lanet edecek seviyeye geliyor. Allah ne uçkur vermiş yarabbi.tam bir baş belası gerçekten.bazen memlekete falan gittiğimde feleğim şaşıyor kaşıntıdan, istekten, yanmadan. ne yediğimden içtiğimden birşey anlayabiliyorum ne gezdiğimden.hadi ihtiyacımı karşılayayım diyorum, yaparken bile isteğimde en ufak bir azalma olmuyor ki.insan bir doyar yani.1 gün idare etmiyor 1 gün.yarım gün sonra yine eski tas eski hamam.ömrüm şu başbelası organı doyurmaya çalışarak geçiyor.bu kadar cinsel istek düşman başına gerçekten.eğer konu gerçekse ben empati yapabiliyorum sizinle.saatlerce yataktan çıkmıyorum bana mısın demiyorum valla.bazen diyorum sen nasıl bir yaratıksın.
Gerçek ama.inan ki bu kadarı başa bela.doğru söylüyorum.Hakikaten ferhans sen de az değilsin.
Doktora git.Gerçek ama.inan ki bu kadarı başa bela.doğru söylüyorum.
Ama beden istiyor.nasıl engelleyeceğim ki.karşılamasan resmen bebek gibi azgın azgın ağlamaya başlıyor.eee kalkıp bakıyorsun.Nemfomanik olmayasın?
Bu kadar olsa gider bir psikiyatra sorarım valla nemfomanyak miyim diye?Ama beden istiyor.nasıl engelleyeceğim ki.karşılamasan resmen bebek gibi azgın azgın ağlamaya başlıyor.eee kalkıp bakıyorsun.
ya ona takılmış herkes ne garip insanlarsınız, kızım/kadınım ne farkediyorhani kız değildin :=)
Ayyy öyle şeyler mi kaldı?ya ona takılmış herkes ne garip insanlarsınız, kızım/kadınım ne farkediyor
ne diyim açık açık her şeyi detaylı mı yazayım tövbe yarabbim ya ahahahahahah komiksinizİyi ki sadece yiyişmişsin...Bir de miyişsen aman Allah'im... "yiyişmek" ne gerçekten ıyyyy
yok oğlum da düzgün olmasını isterim tabi kısaca çocuklarımın huyu bana benzemesinMümkün değil, bir akraba bile duysaydi annenleri çoktan üstüne salmıştı
Oğlun böyle olabilir mi? Ar - namus - edep sana göre kadınların koruması gereken şeyler mi?
Ama beden istiyor.nasıl engelleyeceğim ki.karşılamasan resmen bebek gibi azgın azgın ağlamaya başlıyor.eee kalkıp bakıyorsun.
ne takıldınız bi kelimeye tamam yiyişmedim ok aahahhahahaNeyi yiyiştiniz arkadaş? Kafayıda yemişsiniz bir tık. Sevişmişsiniz yada fransız öpücüğü işte.
Vayy seksi kızlar.fırtına gibi esmişsiniz zamanında.helal olsun. hani zengin insanların sikimsonik dertleri olur ya.bu dedikleriniz de sözde dert işte.dertsizlik derdi.çirkin ya da toplumda dışlanan bir birey olsaydınız bakalım, bu dert dert olacak mıydı? o zaman görürdünüz derdi. Aman da dersiz başım kıvamında zengin derdi.sevsinler.bırakın bu işleri.22 yaşındayım evliyim..bende çok fazla hata yaptım gecmisimde.. şuan düşündüğüm zaman kendimden tiksiniyorum ama yapabileceğim birşey yok..cahildim çocuktum düşünemedim.. herşeyi silip attım.. arkadaşlarım da dahil.. şuan 1 tane arkadaşım var başkada kimseyle görüşmüyorum özellikle yaptıklarımı bilen o zamanlar yanımda olan kimse yok hayatımda..sizde öyle yapın gerekirse herkesi silin ve şuan hayatınızda olan adamla ileride pişman olacağınız şeyler yapmayın çünkü iki gün sonra birşey olur ayrılırırsınız onunla yaşadığınız herşey de hayatınıza hata ve pişmanlık olarak döner
Yiyistiysen yiyistin ya kime ne? Hiç erkekler bu baskıyı üzerinde hissediyor mu acaba .ayrıca kız yiyismek ne ya ahahsff çok saçma tam erkek jargonu .ay yoksa seeegnnnn selamı sen misin?şuan 24 yaşında bi kızım. ilk ergenliğime girdiğimden beri yani 7.sınıfta falan girmiştim libidosu hep yüksek biriydim ergenliğime gelince bu daha da çoğaldı 8.sınıfta hoşlanmaya başladığım çocukla yiyişme dışında bişey yaşamadım fakat liseye geçtiğimde ergenliğimin tam zirve zamanlarında bu yi*işyiğim erkek sayısı çoğalmaya başladı, şuan düşünüyorum neden bunları yapmışım diye cidden anlam veremiyorum. insan adının çıkmasından falan korkar, o da yokmuş resmen bende. birkaç kişiye nude da atmıştım. şuan hala korkuyorum mesela acaba yayılmış mıdır falan. lisede zaten adım çıkar gibi olmuştu. lise3de falan baya düzeldim, uğraşmadım daha böyle şeylerle. lise sonda zaten okul dışından biri ile ciddi ilişkim oldu, hala da beraberiz. cinsellik yaşama konusunda şuandada rahat bi kızım(maalesef).sevgilimle her şeyi yaşadım mesela. geçmişim aklıma gelince üzülüyorum ve korkuyorum. ya kendi kızım da benim gibi olursa vs. sevgilimi evime çağırmışlığım bile var hatt bu apartmanda akrabalarım oturuyordu. gerçekten baya cesaretliymişim şimdi düşününce ben bunları ne cesaretle hangi kafayla yapmışım falan. hadi kendi adını çıkardın az çok, bari ailene leke sürme dimi. belki ailem hakkında da konuşuluyor, belki akrabalar gördü ve ailemin arkasından konuştu. ailemin hiçbir suçu olmamasına rağmen ve çok iyi ebeveynler olmasına rağmen onların adına böyle leke sürme ihtimalim falan çok üzüyor beni. kendi kızımın kendim gibi olmasını istemezdim. sorum şu olacak, benim gibi küçük yaşlarda böyle şeyler yapan var mı ? varsa şuan ne durumdasınız, yoksa da bana birkaç tavsiye verir misiniz , şuanki sevgilimi seviylorum ve ciddi düşünüyoruz bazen korkuyorum mesela olur da hakkımda kötü bişey duyar mı vs. hoş sadece okuduğum lisede az buçuk adım çıkmıştı. blmiyorum ne yapacağım, , baba tarafı akrabalarıma çekmişim sanırım, küçüklüğüm hep onların yanında geçti, geniş rahat insanlar özellikle halam öyle. anneme biraz bile çekmemişim çeksem daha düzgün bi insan olurdum, şuan çok düzgün bi insanım, ama geçmişimi düşününce hiç masum değilim falan diyorum
ya kes hadiHiç inandırıcı değilsin. Bak buradakı kadınlar sen çiğ çiğ yer aslanım
yiyişme kelimesine niye herkes takılmış anlamadım gerçektenYiyistiysen yiyistin ya kime ne? Hiç erkekler bu baskıyı üzerinde hissediyor mu acaba .ayrıca kız yiyismek ne ya ahahsff çok saçma tam erkek jargonu .ay yoksa seeegnnnn selamı sen misin?
ne anlatıyonVayy seksi kızlar.fırtına gibi esmişsiniz zamanında.helal olsun.hani zengin insanların sikimsonik dertleri olur ya.bu dedikleriniz de sözde dert işte.dertsizlik derdi.çirkin ya da toplumda dışlanan bir birey olsaydınız bakalım, bu dert dert olacak mıydı? Aman da dersiz başım kıvamında zengin derdi.sevsinler.