geçmişim peşimi bırakır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, ama sevgilim duysa kötü olmaz mı kim hakkında kötü konuşulan biri ile evlenmek ister ki, annem çok düzgün bi insan ve beni çok iyi yetiştirmiş olmasına rağmen huy olarak ona değil de baba tarafı akrabalarıma benziyorum(maalesef), ya kızım da böyle olursa yani iyi yetiştirmeme rağmen böyle olursa bilmiyorum ya üzülüyorum

güzel yorumunuz için tşekkür ederim, mesela sizin cinselliğe başlama yaşınız aşırı normal 18de başlamışsınız. ben 8.sınıfta başlamışım ve sigaraya da o yaşlarda başlamışım bende bi gariplik var kabul edin <3

Hayir o şekilde düşünme sevgilin cokmu masum sen bir hata yapmişin seni kabul edicekse boyle etsin hatalarinla sen yeterki bir daha hata yapma o tür cahillikte olan şeyler deyip geciceksin sevgilide öyle diceksin kabul ederse boyle eder etmezsede yol orda de bitir elbet kabkl eden cikar takma kafana

Açık açık sevişmiş, kapalı kapalı yiyişmek yazıyor kibar arkadaş
HAYIR HEMŞİRE ARKADAŞ, İLK SEVİŞMEMİ(SEKS) 18 YAŞIMDA YAŞADIM. ONDAN ÖNCEKİLER SEVİŞME DEĞİLDİ. SADECE ELLEŞME ÖPÜŞMEYDİ, KISACA YİYİŞMEK İŞTE. NESİNİ SORUN ETTİN BU KADAR 'YİYİŞME' KELİMESİNİN? AY SİNİR OLDUM

Önemli olan şuan geçmişi bırak.

Benim cinselliğe başlama yaşım bir kriter değil. Bu herkeste farklı olur.
Sizde hiçbir gariplik yok.

sadece ailem aklıma gelince üzülüyorum çünkü çok düzgünler ve onları haketmiyorum
Ergenlik , toyluk , cinselliğe merak bunlar utanılacak şeyler değil. Sizin utandığınız şeyleri erkekler skor diyerek anlatıyorlar. Abes bir şeyler yok yani. Bankada ortaokul sonda çok sigara ikram etmişlerdi mesela. Cinselliğe en çok merakta o yaşlarda başlamıştı. Ailenizi utandıracak bir şey yapmamışsınız.

Yiyismek ne tam erkek ağzi

ailem gerçekten mükemmel ya bu yaptıklrımı asla haketmiyolar dediğiniz gibi yaradılış snırım ama niye böyle yaratılmışım ki
Bazısı da illa evlenince der veya evlense bile çok tutuktur, kendini bastırır. Herkes farklı işte Hepimiz az çok bi şeyler yaşıyoruz. Sizinki görece erken olmuş ama yaşanmış artık. Kimse bunun için uğraşmaz merak etmeyin, vicdan yapılacak bir şey de yok bana göre. Aileniz de duymaz zaten bu saatten sonra. Hem onların yaşantısına göre yaşamak zorunda değilsiniz

Neyi yiyiştiniz arkadaş? Kafayıda yemişsiniz bir tık. Sevişmişsiniz yada fransız öpücüğü işte.

Aşko libidon varken sevişmişsin gitmiş, varken yapılıyor be bu meret, evet kendini çok da tehlikeye atmışsın ama geçmiş gitmiş bir şekilde zarar görmeden sıyırmışsın. Masumiyet inan ki başka bir şey, sevişken bir insan olmak tehdit değil onun için. Adam mı öldürmüşsün, kul hakkına mı girmişsin, milleti mi dolandırmışsın, hayal mi satmışsın? Hırsların birilerinin felaketi mi olmuş? Boşver. Herkes senin kadar suçlu olsa keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…