-
- Konu Sahibi likeaflower11
nasıl değil yaarkadaş çevremde benim yaptıklarımı yapan bi kızyok hiç
Açık açık sevişmiş, kapalı kapalı yiyişmek yazıyor kibar arkadaşYiyiştin mi Muzaffer
Her yerine ellettin mi
güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, ama sevgilim duysa kötü olmaz mı kim hakkında kötü konuşulan biri ile evlenmek ister ki, annem çok düzgün bi insan ve beni çok iyi yetiştirmiş olmasına rağmen huy olarak ona değil de baba tarafı akrabalarıma benziyorum(maalesef), ya kızım da böyle olursa yani iyi yetiştirmeme rağmen böyle olursa bilmiyorum ya üzülüyorumHer insan cahillikte bazi hatalar yapar kimisi kücük hatalar kimisi büyük hata lar ama bunlari düşünerek hayat gecmez daha cok gencsin ve sevgilinde duyarsa duysun ondan önce olan şeyler sen evlenirsen kizin olursa niye sana bensesin güzel yetiştirdikten sonra ahlakini güzel verdik ten sonra hic korkma gecmişle gidersen hayati kendine izdirap haline getirirsin bir daha yapma hatalari yeter cahildim de unutmaya calis tatlim
güzel yorumunuz için tşekkür ederim, mesela sizin cinselliğe başlama yaşınız aşırı normal 18de başlamışsınız. ben 8.sınıfta başlamışımKendinizi fena halde yargılıyorsunuz.
Bütün bunları başka bi kız hakkında yazmış olsaydınız bi ton eleştiri döşenirdim şu an. Ne demek "ben niye böyleyim" yahu... Canınız istemiş yapmışsınız. Vücut sizin, hayat sizin. Kimseye laf söylemek düşmez.
Siz kendinizi bu kadar küçük görürseniz, hayatınıza giren herkese de bunu yapma hakkı verirsiniz.
Benim aktif cinsel hayatım 18 yaşımda başladı. Uzun dönem sevgililerim de oldu, kısa dönem haftalık aylık ilişkilerim de oldu. Her şeyi yaşadım, herşeyin keyfine vardım. En deli dolu yaşlarımı tadını çıkararak yaşadım.
Şu an 10 senelik gayet mutlu bir evliliğim var. Eşim de aynı şekilde yaşamış o yaşlarını.
Doyumsuzluğumuz, eksikliğimiz yok. Geriye dönük pişmanlığımız yok. Her yaşı kendi güzelliğiyle, serseriliğiyle yaşamış insanlarız.
Hayat 1 kerelik bir şans, bence sorumlu davrandığınız ve hayatınızı paylaştığınız kişiye karşı açık net olduğunuz müddetçe şu yaşadıklarınızda hiç sorun yok.
Hayir o şekilde düşünme sevgilin cokmu masum sen bir hata yapmişin seni kabul edicekse boyle etsin hatalarinla sen yeterki bir daha hata yapma o tür cahillikte olan şeyler deyip geciceksin sevgilide öyle diceksin kabul ederse boyle eder etmezsede yol orda de bitir elbet kabkl eden cikar takma kafanagüzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, ama sevgilim duysa kötü olmaz mı kim hakkında kötü konuşulan biri ile evlenmek ister ki, annem çok düzgün bi insan ve beni çok iyi yetiştirmiş olmasına rağmen huy olarak ona değil de baba tarafı akrabalarıma benziyorum(maalesef), ya kızım da böyle olursa yani iyi yetiştirmeme rağmen böyle olursa bilmiyorum ya üzülüyorum
HAYIR HEMŞİRE ARKADAŞ, İLK SEVİŞMEMİ(SEKS) 18 YAŞIMDA YAŞADIM. ONDAN ÖNCEKİLER SEVİŞME DEĞİLDİ. SADECE ELLEŞME ÖPÜŞMEYDİ, KISACA YİYİŞMEK İŞTE. NESİNİ SORUN ETTİN BU KADAR 'YİYİŞME' KELİMESİNİN? AY SİNİR OLDUMAçık açık sevişmiş, kapalı kapalı yiyişmek yazıyor kibar arkadaş
Önemli olan şuan geçmişi bırak.şuan 24 yaşında bi kızım. ilk ergenliğime girdiğimden beri yani 7.sınıfta falan girmiştim libidosu hep yüksek biriydim ergenliğime gelince bu daha da çoğaldı 8.sınıfta hoşlanmaya başladığım çocukla yiyişme dışında bişey yaşamadım fakat liseye geçtiğimde ergenliğimin tam zirve zamanlarında bu yi*işyiğim erkek sayısı çoğalmaya başladı, şuan düşünüyorum neden bunları yapmışım diye cidden anlam veremiyorum. insan adının çıkmasından falan korkar, o da yokmuş resmen bende. birkaç kişiye nude da atmıştım. şuan hala korkuyorum mesela acaba yayılmış mıdır falan. lisede zaten adım çıkar gibi olmuştu. lise3de falan baya düzeldim, uğraşmadım daha böyle şeylerle. lise sonda zaten okul dışından biri ile ciddi ilişkim oldu, hala da beraberiz. cinsellik yaşama konusunda şuandada rahat bi kızım(maalesef).sevgilimle her şeyi yaşadım mesela. geçmişim aklıma gelince üzülüyorum ve korkuyorum. ya kendi kızım da benim gibi olursa vs. sevgilimi evime çağırmışlığım bile var hatt bu apartmanda akrabalarım oturuyordu. gerçekten baya cesaretliymişim şimdi düşününce ben bunları ne cesaretle hangi kafayla yapmışım falan. hadi kendi adını çıkardın az çok, bari ailene leke sürme dimi. belki ailem hakkında da konuşuluyor, belki akrabalar gördü ve ailemin arkasından konuştu. ailemin hiçbir suçu olmamasına rağmen ve çok iyi ebeveynler olmasına rağmen onların adına böyle leke sürme ihtimalim falan çok üzüyor beni. kendi kızımın kendim gibi olmasını istemezdim. sorum şu olacak, benim gibi küçük yaşlarda böyle şeyler yapan var mı ? varsa şuan ne durumdasınız, yoksa da bana birkaç tavsiye verir misiniz , şuanki sevgilimi seviylorum ve ciddi düşünüyoruz bazen korkuyorum mesela olur da hakkımda kötü bişey duyar mı vs. hoş sadece okuduğum lisede az buçuk adım çıkmıştı. blmiyorum ne yapacağım, , baba tarafı akrabalarıma çekmişim sanırım, küçüklüğüm hep onların yanında geçti, geniş rahat insanlar özellikle halam öyle. anneme biraz bile çekmemişim çeksem daha düzgün bi insan olurdum, şuan çok düzgün bi insanım, ama geçmişimi düşününce hiç masum değilim falan diyorum
Benim cinselliğe başlama yaşım bir kriter değil. Bu herkeste farklı olur.güzel yorumunuz için tşekkür ederim, mesela sizin cinselliğe başlama yaşınız aşırı normal 18de başlamışsınız. ben 8.sınıfta başlamışımve sigaraya da o yaşlarda başlamışım bende bi gariplik var kabul edin <3
Arkadaşların sevişmeye 24 yaşında yeni merak saldılarsa onlarınki daha büyük sorun.ben çok küçükken başlamışım arkadaşlarım falan mesela daha yeni atıldılar böyle şeylere, garip hissediyorum, garipmişim resmen
Hahahaahahah belki deArkadaşların sevişmeye 24 yaşında yeni merak saldılarsa onlarınki daha büyük sorun.
Bu arada yasadiklarınızda bir problem yok. Kendinizi üzmeyin.Hahahaahahah belki de
teşekkür ederim moral oldunuz <3Bu arada yasadiklarınızda bir problem yok. Kendinizi üzmeyin.
sadece ailem aklıma gelince üzülüyorum çünkü çok düzgünler ve onları haketmiyorumBu arada yasadiklarınızda bir problem yok. Kendinizi üzmeyin.
Mümkün değil, bir akraba bile duysaydi annenleri çoktan üstüne salmıştıbelki akrabalar gördü ve ailemin arkasından konuştu.
Oğlun böyle olabilir mi? Ar - namus - edep sana göre kadınların koruması gereken şeyler mi?kendi kızımın kendim gibi olmasını istemezdim.
Ergenlik , toyluk , cinselliğe merak bunlar utanılacak şeyler değil. Sizin utandığınız şeyleri erkekler skor diyerek anlatıyorlar.sadece ailem aklıma gelince üzülüyorum çünkü çok düzgünler ve onları haketmiyorum
Yiyismek ne tam erkek ağzişuan 24 yaşında bi kızım. ilk ergenliğime girdiğimden beri yani 7.sınıfta falan girmiştim libidosu hep yüksek biriydim ergenliğime gelince bu daha da çoğaldı 8.sınıfta hoşlanmaya başladığım çocukla yiyişme dışında bişey yaşamadım fakat liseye geçtiğimde ergenliğimin tam zirve zamanlarında bu yi*işyiğim erkek sayısı çoğalmaya başladı, şuan düşünüyorum neden bunları yapmışım diye cidden anlam veremiyorum. insan adının çıkmasından falan korkar, o da yokmuş resmen bende. birkaç kişiye nude da atmıştım. şuan hala korkuyorum mesela acaba yayılmış mıdır falan. lisede zaten adım çıkar gibi olmuştu. lise3de falan baya düzeldim, uğraşmadım daha böyle şeylerle. lise sonda zaten okul dışından biri ile ciddi ilişkim oldu, hala da beraberiz. cinsellik yaşama konusunda şuandada rahat bi kızım(maalesef).sevgilimle her şeyi yaşadım mesela. geçmişim aklıma gelince üzülüyorum ve korkuyorum. ya kendi kızım da benim gibi olursa vs. sevgilimi evime çağırmışlığım bile var hatt bu apartmanda akrabalarım oturuyordu. gerçekten baya cesaretliymişim şimdi düşününce ben bunları ne cesaretle hangi kafayla yapmışım falan. hadi kendi adını çıkardın az çok, bari ailene leke sürme dimi. belki ailem hakkında da konuşuluyor, belki akrabalar gördü ve ailemin arkasından konuştu. ailemin hiçbir suçu olmamasına rağmen ve çok iyi ebeveynler olmasına rağmen onların adına böyle leke sürme ihtimalim falan çok üzüyor beni. kendi kızımın kendim gibi olmasını istemezdim. sorum şu olacak, benim gibi küçük yaşlarda böyle şeyler yapan var mı ? varsa şuan ne durumdasınız, yoksa da bana birkaç tavsiye verir misiniz , şuanki sevgilimi seviylorum ve ciddi düşünüyoruz bazen korkuyorum mesela olur da hakkımda kötü bişey duyar mı vs. hoş sadece okuduğum lisede az buçuk adım çıkmıştı. blmiyorum ne yapacağım, , baba tarafı akrabalarıma çekmişim sanırım, küçüklüğüm hep onların yanında geçti, geniş rahat insanlar özellikle halam öyle. anneme biraz bile çekmemişim çeksem daha düzgün bi insan olurdum, şuan çok düzgün bi insanım, ama geçmişimi düşününce hiç masum değilim falan diyorum
Bazısı da illa evlenince der veya evlense bile çok tutuktur, kendini bastırır. Herkes farklı işteailem gerçekten mükemmel ya bu yaptıklrımı asla haketmiyolar dediğiniz gibi yaradılış snırım ama niye böyle yaratılmışım ki
Neyi yiyiştiniz arkadaş? Kafayıda yemişsiniz bir tık. Sevişmişsiniz yada fransız öpücüğü işte.şuan 24 yaşında bi kızım. ilk ergenliğime girdiğimden beri yani 7.sınıfta falan girmiştim libidosu hep yüksek biriydim ergenliğime gelince bu daha da çoğaldı 8.sınıfta hoşlanmaya başladığım çocukla yiyişme dışında bişey yaşamadım fakat liseye geçtiğimde ergenliğimin tam zirve zamanlarında bu yi*işyiğim erkek sayısı çoğalmaya başladı, şuan düşünüyorum neden bunları yapmışım diye cidden anlam veremiyorum. insan adının çıkmasından falan korkar, o da yokmuş resmen bende. birkaç kişiye nude da atmıştım. şuan hala korkuyorum mesela acaba yayılmış mıdır falan. lisede zaten adım çıkar gibi olmuştu. lise3de falan baya düzeldim, uğraşmadım daha böyle şeylerle. lise sonda zaten okul dışından biri ile ciddi ilişkim oldu, hala da beraberiz. cinsellik yaşama konusunda şuandada rahat bi kızım(maalesef).sevgilimle her şeyi yaşadım mesela. geçmişim aklıma gelince üzülüyorum ve korkuyorum. ya kendi kızım da benim gibi olursa vs. sevgilimi evime çağırmışlığım bile var hatt bu apartmanda akrabalarım oturuyordu. gerçekten baya cesaretliymişim şimdi düşününce ben bunları ne cesaretle hangi kafayla yapmışım falan. hadi kendi adını çıkardın az çok, bari ailene leke sürme dimi. belki ailem hakkında da konuşuluyor, belki akrabalar gördü ve ailemin arkasından konuştu. ailemin hiçbir suçu olmamasına rağmen ve çok iyi ebeveynler olmasına rağmen onların adına böyle leke sürme ihtimalim falan çok üzüyor beni. kendi kızımın kendim gibi olmasını istemezdim. sorum şu olacak, benim gibi küçük yaşlarda böyle şeyler yapan var mı ? varsa şuan ne durumdasınız, yoksa da bana birkaç tavsiye verir misiniz , şuanki sevgilimi seviylorum ve ciddi düşünüyoruz bazen korkuyorum mesela olur da hakkımda kötü bişey duyar mı vs. hoş sadece okuduğum lisede az buçuk adım çıkmıştı. blmiyorum ne yapacağım, , baba tarafı akrabalarıma çekmişim sanırım, küçüklüğüm hep onların yanında geçti, geniş rahat insanlar özellikle halam öyle. anneme biraz bile çekmemişim çeksem daha düzgün bi insan olurdum, şuan çok düzgün bi insanım, ama geçmişimi düşününce hiç masum değilim falan diyorum
Aşko libidon varken sevişmişsin gitmiş, varken yapılıyor be bu meret, evet kendini çok da tehlikeye atmışsın ama geçmiş gitmiş bir şekilde zarar görmeden sıyırmışsın. Masumiyet inan ki başka bir şey, sevişken bir insan olmak tehdit değil onun için. Adam mı öldürmüşsün, kul hakkına mı girmişsin, milleti mi dolandırmışsın, hayal mi satmışsın? Hırsların birilerinin felaketi mi olmuş? Boşver. Herkes senin kadar suçlu olsa keşke.şuan 24 yaşında bi kızım. ilk ergenliğime girdiğimden beri yani 7.sınıfta falan girmiştim libidosu hep yüksek biriydim ergenliğime gelince bu daha da çoğaldı 8.sınıfta hoşlanmaya başladığım çocukla yiyişme dışında bişey yaşamadım fakat liseye geçtiğimde ergenliğimin tam zirve zamanlarında bu yi*işyiğim erkek sayısı çoğalmaya başladı, şuan düşünüyorum neden bunları yapmışım diye cidden anlam veremiyorum. insan adının çıkmasından falan korkar, o da yokmuş resmen bende. birkaç kişiye nude da atmıştım. şuan hala korkuyorum mesela acaba yayılmış mıdır falan. lisede zaten adım çıkar gibi olmuştu. lise3de falan baya düzeldim, uğraşmadım daha böyle şeylerle. lise sonda zaten okul dışından biri ile ciddi ilişkim oldu, hala da beraberiz. cinsellik yaşama konusunda şuandada rahat bi kızım(maalesef).sevgilimle her şeyi yaşadım mesela. geçmişim aklıma gelince üzülüyorum ve korkuyorum. ya kendi kızım da benim gibi olursa vs. sevgilimi evime çağırmışlığım bile var hatt bu apartmanda akrabalarım oturuyordu. gerçekten baya cesaretliymişim şimdi düşününce ben bunları ne cesaretle hangi kafayla yapmışım falan. hadi kendi adını çıkardın az çok, bari ailene leke sürme dimi. belki ailem hakkında da konuşuluyor, belki akrabalar gördü ve ailemin arkasından konuştu. ailemin hiçbir suçu olmamasına rağmen ve çok iyi ebeveynler olmasına rağmen onların adına böyle leke sürme ihtimalim falan çok üzüyor beni. kendi kızımın kendim gibi olmasını istemezdim. sorum şu olacak, benim gibi küçük yaşlarda böyle şeyler yapan var mı ? varsa şuan ne durumdasınız, yoksa da bana birkaç tavsiye verir misiniz , şuanki sevgilimi seviylorum ve ciddi düşünüyoruz bazen korkuyorum mesela olur da hakkımda kötü bişey duyar mı vs. hoş sadece okuduğum lisede az buçuk adım çıkmıştı. blmiyorum ne yapacağım, , baba tarafı akrabalarıma çekmişim sanırım, küçüklüğüm hep onların yanında geçti, geniş rahat insanlar özellikle halam öyle. anneme biraz bile çekmemişim çeksem daha düzgün bi insan olurdum, şuan çok düzgün bi insanım, ama geçmişimi düşününce hiç masum değilim falan diyorum