geçmişim peşimi bırakır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma "dişin varken yiyecen, yakisirken giyecen.........." diyen teyze geldi nedense

Adi üstünde geçmiş gitmiş işte. Pişman mısın belliki evet pissansin. Allah tan af dile bence en önemlisi budur.insanlarin ne düşündüğünü umursama onlar önce kendi yaptiklarina baksın.pisman olmak bence çok çok onemli

o yaslarda beyin gelisimi tamamlanmamis oluyor, uzulmeyin bosuna.

Valla yiyişmek çok erkek ağzı hem de ergen bir erkek ağzı.
Bunun yerine öpüşme sevişme, önsevişme gibi şeyler yaşadım dersin.
Bir de 24 yaşında aktif seks hayati olan kadın kendine kızım Allah kızım da demez.
Çok belli fake olduğu çalışın da deneyin

ergen arkadaşımızın canı sıkılmış galiba belki sevgilisi anlattığı gibi ise onun üzerinden yazıyor bile olabilir hahahaha

Bir süre önce bilmem kaç yaşındayım (40 lıydı sanırım) bakireyim, söylemeye utanıyorum tanıştığım insanlara, diye konu açılmıştı. Toplumun ahlak anlayışı cinsellik üzerine kurulu olunca kadın erkek ne yapacağımızı şaşırıyoruz işte böyle; olsa bir türlü olmasa bir türlü; keşke bilinçli dengeli zamanında (kişisine göre farklılaşabilir bu) olsa her şey ama merak etme tek günahkar sen değilsin.. çevrende seni eleştirip, utandıran biri falan mı oldu son ara?

22 yaşındayım evliyim..bende çok fazla hata yaptım gecmisimde.. şuan düşündüğüm zaman kendimden tiksiniyorum ama yapabileceğim birşey yok..cahildim çocuktum düşünemedim.. herşeyi silip attım.. arkadaşlarım da dahil.. şuan 1 tane arkadaşım var başkada kimseyle görüşmüyorum özellikle yaptıklarımı bilen o zamanlar yanımda olan kimse yok hayatımda..sizde öyle yapın gerekirse herkesi silin ve şuan hayatınızda olan adamla ileride pişman olacağınız şeyler yapmayın çünkü iki gün sonra birşey olur ayrılırırsınız onunla yaşadığınız herşey de hayatınıza hata ve pişmanlık olarak döner

Duyan da sanir ki gecmisinde banka soymussun, uc bes lesin var. Gecmiste hata oldugunu dusundugun seyler sadece seni ilgilendirir. Ders almissin, unut artik.

Çocukken yaptığın hataları çocukluk olarak gör. Sen o zaman çocuktun aklın başka türlü çalışmış ya da çalışmamış sen simdi simdiki sen'e odaklan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…