Geçinemiyormuşuz, gereksizmiş, gitmek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın bu yaptıklarınız kıymet bilen biri varsa karşınızda çok mantıklı. Ama bazı eşler anlamıyor. Emin ol 2. El aldığın bebek arabasının 0 ını alsaydın bunları duymazdın demek istediğim o. Kıymet bilmiyorlar

3500 tl ile gecinmeye ugrasiyoruz.bir tane 3 yaş cocuk 8 aylik bebek var.
Aldiklariniza goz atin, marka takiliyosaniz fiyatlar 2 ye 3 e katlar. Para hep esinizde mi duruyir? Baska nerelere harcama yapiyor. Sık sık dışardan yerseniz, kilik kiyafet ve bakim urunleri alirsaniz para yetmez...

Ben cocuklarimin eksigi varken. 2 sene gezmeye gitmedim. Gittigim sayilidir. Cogu zaman tok gittik. Gittigimiz yerlerde canımız birseyler istemedi mi istedi elbet. Elden gelen buysa yapacak birsey yok.
Bana, bebegime harcamadigi parayi elaleme harcatmam. Gitmemde, gondermemde gezmeye bir yere.

Kocanın alkli yokmuş abisinin karısını senden daha çok önemsiyor hayırdır birader

Marka derdinde değilim. Bimden alışveriş yaptım diyorum. Zaten daha 3 5 parça aldım. Yazdıklarımın bir kısmını ablamla annem aldı zaten. Ee beşiği de eltimler verecek daha ne masrafından bahsediyor. 1,5 yıldır aynı makyaj malzemelerini kullanıyorum. Sabun ve şampuan dışında gidip kozmetik almadım. Sık sık dışarıdan yemiyorum diyorum. Mutfak ve temizlik alışverişi yapıyorum yaparsam ona bile laf ediyor. Ona göre cif mif gereksiz çamaşır suyu her şeye yeter. Kılık kıyafette almıyorum, annemle babam alıyor bana doğum günü vs diye, çok nadir kıyafet alıyorum. O da pantolonum filan yırtılırsa yani. Gezmeye gitmiyoruz ki sık sık dışarıdan yiyelim. Ama o iş sırasında dışarıda yiyor. Evde sefer tasına koyayım dedim bir sğre aldı sonra bir daha almadı. 15 tl günlük sigara parası, 15 20 tl günlük yemek parası, ben hep evdeyim. Kendime özel gidip herhangi birşey almıyorum. Biz evlendik evleneli çok çok az gezmeye gittik. Paramız olmadığından değil eşimin İstanbul trafiğini ve arabamız olmamasını bahane etmesinden.

Benim sigaram yok. Her gün onun gibi 30 40 tl harcamıyorum. Sadece evde meyve sebze, süt vs bitince alışverişe çıkıyorum. O keyif sigarasını içerken ben de istediğim meyveyi alır yerim istediğimi alırım o zaman. Neden sadece ben kendimi sıkayım ki.

Mochi duydum evet ama onada sonradan biberon almak lazım bebek her türlü masraf ama oda şuan için dolap hariç gereksiz beşik varsa çünkü sonra beneklere uymuyor kalıyor duruma göre büyüyünce alınabilirdi yatak veşiği varsa şayet

Onun için birşeyler söylemedi. Genel olarak özür diledi. Onlar için dün gece gereksiz görüp ne yaparsan yap al herşeyi al filan diye gıcık gıxık konuşmuştu zaten.

Bence bunları çözmeden samimiyetine inanmayın. İkincisi siz de biraz harcama yapmaya başlayın kendiniz için. Evlendiğinizden beri 5 kuruş masrafınız olmamış adama kıyafetinize kadar aileniz almış adam şimdi gecelik, don nereden çıktı diyor. Her ay kuaföre 500, makyaja 300 vermeye alıştırsaydınız şimdi bilirdi ki bunlar onun sorumluluğu. Sizdeki suç kendinizi adama sorumluluk olarak vermemeniz. Bebekten sonrası için plan yapın derim. İş için kendinizi geliştirin dil, okul vs. KPSS ne olursa zorlayın. Çalışın, bu adama razı olmayın

Zamanında onuda isterim bunu da isterim. Al al al al diye alıştırmıyoruz. Sonra böyle oluyor işte. Bizden hep en azıyla idare etmemizi bekliyorlar.

Ben kıza da erkeğe de uygun birşey alacağım. Gri tonlarında montessori yatak almayı düşünüyorum, yoksa oda boş kalacak bu seferde. Öyle pahalı setlere bakmıyorum ama ben kendi eşyalarımı bile gardrobuma bazama zor sığdırırken bebeğim için bi dolap ve şifonyer lazım.

Anlayan varsa şuracıga bir yaziversin hayrina.konu sahibinin sorunu bence iletisimsizlik.konuyu acisindan belli.baslik var konu yok ana düsunce başlıkta gizli sanirim
Kayni eltisi ve eşi ile beraber planlanan tatile gitmeyi istemiyormuş birde eşi olacak cimrinin yapmış pintiliklerden yakınıyor ama dişide özelde yaptırıyorlar bende orasını gharipsedim adam okadar cimriyse onuda yaptırmaz ortası gibi bişey galba:)

Allah eşinize vicdan merhamet ve karakter versin.
Eltinize hizmet edip onu rahat ettirmedi diye hamile eşine hakaret etmek ? İğrenç.
Aminn. Benden özğr dilemişti ama ben tutamadım kendimi dolduğum içimde olan şeyleri hep kustum. Kaçamak yapmamız bile kardeşine bağlı dedim. Onlar köye gitmezse başbaşa iki gün kaçamak yaparız diyordun dedim, ama gideceklerini bildiğin halde onlara bunu sordun dedim. Gezmemiz başbaşa kalmamız onlara bağlı dedim. Eee seninle de gezdik başbaşa kaldık ya diyor. Dedim en son balayında başbaşa kaldık, yazın başbaşa değildik ki dedim.

Yaa devlette dişlerinden çok çektiği için özelde yaptırıyor ama maddiyatta böyle laf edşyor. Anlaşılır gibi değil işte.

Kardesıyle ıs cıkısı bulusup kahve ıcsın oyleyse
İzinli günleri denk gelmiyor. Ama onlara arada gidiyoruz daha 2 hafta önce bizdelerdi. Hem eşim kendş babasıyla konuşmuyor hemde köye gitmek istiyor konuşmadığı babası ve kardeşiyle vakit geçirmek istşyor ailecek. Yazın gittiğimiz de hep birlşkte birşeyler yapalım istedik annesi de babası da mırın kırın ediyordu yok diye.

Cok iyi demişsin, lütfen kendinizi ezdirmeyin başbasa kalmak için uğraşmayın bu saatten sonra siz hiç bir adım ve çaba göstermeyin geri durun biraz haddini bilsin.

Cok iyi demişsin, lütfen kendinizi ezdirmeyin başbasa kalmak için uğraşmayın bu saatten sonra siz hiç bir adım ve çaba göstermeyin geri durun biraz haddini bilsin.
Onunla köye gitsem bile yüzüm asık olacak. Gitmek istemiyorum dediğşm halde gitmekte ısrar ederse surat asmaktan başka bir çare yok.

Onunla köye gitsem bile yüzüm asık olacak. Gitmek istemiyorum dediğşm halde gitmekte ısrar ederse surat asmaktan başka bir çare yok.
Evet gitseniz bile, rahatsızım dinlenmek istiyorum diyip diyip kaçın baska bir odaya yatın dinlenin bebeğinize sarılın. ALLAH aklini başına getirsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…