Geçinemiyormuşuz, gereksizmiş, gitmek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek alışverişi listen beni bile gerdi ayol...Listede çocuk odası var...O nasıl öyle direkt tek kalemde yazılıo?
Çocul odası derken gardırop şifonyer ve yatak başka da birşey değil. Nesi gerdi acaba? İncik boncuk teferruat ve gereksiz şeyler yazmadım. Kendisi sordu ne alınacak ne yapılacak odaya ne gerekiyor ben de yazdım. Kendş yatak odası dolabımı bebek dolabına çevirecek değilim.

Bazi kiyafetler zaten lekeli yipranmis oluyor. Bizim aileye hic yok olsa zaten bende alirdim birkac sey ama pusettir arabadir besiktir gayet alinir ikinci el ve bence bu ozensizlik degi. Yorumlarda oyle soylenmis ondan dedim

Kafam ayıkken hiç bir sey anlamayacagımı dusunuorum:)
Eşim maddi durumumuz kötü olmadığı halde geçinemiyoruz deyip, bebek için alacağımız şeylere gereksiz diyor, ona kalsa hiö birşey almayacak bebek aramızda yatacak bebeği, kucağında taşıyacak heryere, emzirme sütyeni vs de gereksiz, emzirme kolaylığı sağlayan pijamalar da gereksiz. Bebeğe aldığım zıbın vs de gereksiz. Ama kardeşiyle tatile köye gitmesi çok gerekli, geçinemiyormuşuz ya nasıl tatile gideceğiz diyorum ben de. Bebeğe aldığım en ufak birşeyin lafı yapılırken, eve aldığım bir yağ çözücü için çamaşır suyu varken diğer kireç ve yağ sökücülere ne gerek var diye aldıklarımın lafı yapılırken, daha doğurmadan aldığımız arabayı satmaya çalışırken ben nasıl davranayım diyorum.

Kocanızda nasıl bi babalık ışığı gördünüz sorabilir miyim? Çocuk için harcanacak üç kuruşu hesaplıyor eltiye hizmet etmediniz diye sizinle kavga ediyor.
Eltimin ve başkalarının çocuklarıyla çok ilgilenirken iyi bir baba olacak gibi düşündüm. Ama şuan sadece çocuk sahibi olmak için kullanılıyormuşum gibi hissettim.

Cimri adam bence .Ne yapacaksın masraf yapmıcakmısın .Delımı ne ?Sen bıldını oku boşver deliyi

Eltimin ve başkalarının çocuklarıyla çok ilgilenirken iyi bir baba olacak gibi düşündüm. Ama şuan sadece çocuk sahibi olmak için kullanılıyormuşum gibi hissettim.
Çocuktan önce cimriliğinin ve başkalarını sizin önünüze koyduğunun farkında değil miydiniz? Mesela yeni aldığınız arabayı kaynınıza verirken hamile miydiniz?
Bence sorunlarınızı kulak ardı edip hamile kalmışsınız.

Eşiniz yengesine ne kadar düşkün sanki onunla daha fazla vakit geçirmek için bu tatili istiyormuş gibi geldi, umarım fesatça düşünüyorumdur.
O nasıl düşünce ay bu kdar şeyden onumu dusundun.Bence hiç hoş dusunce deıl .Neyse ben ban yenek ıstemıom

Kaynıma verdiğinde değil ama aldığında sanırım hamile kalmışım. Yani eltim doğurduktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.

O nasıl düşünce ay bu kdar şeyden onumu dusundun.Bence hiç hoş dusunce deıl .Neyse ben ban yenek ıstemıom

Yenge rahat yemek yiyemediği için konusahibi çocuklarla ilgilenmediği için haşlayıp çok ağır laflar söylemiş. Şimdi bu normal mi?

Eşiniz yengesine ne kadar düşkün sanki onunla daha fazla vakit geçirmek için bu tatili istiyormuş gibi geldi, umarım fesatça düşünüyorumdur.
O kadar da paranoyak olmak istemiyorum çünkü öyle olsa her hafta onlara gitmek ister veya aık sık onları görmek isterdi diye düşünüyorum.

Kız bırak dokülsün dişleri,dönsün dedeye aaay duramam
Burada bir üye vardı,8 aylıgı gecmişti kadın,eşi hiçbirsey aldırmıyordu.Adam kartını almış harman savuruyordu.
Bosandılar sonra.Pabuç bırakma şu adama yazık sana valla=/

Esin tıpkı benim eski esim gibi, el iyisi. O da bana gelince gecinemiyoruz diyordu. Ancak arkadaslariyla tatile gelince orada su gibi para harciyordu. Tum kısıtlamasi bana imis. Erkek deger verdigi kadina para harciyor ya da para harcadigi kadina deger veriyor. Onlar her seyi yatirim olarak dusunuyor. Yani para harcadikca bak ben bu kadina su kadar para harcadim diye bakiyor olaya. Ben de eskiden o gecinemiyoruz dedikle hersryden kısıtlamistim kendimi, yaranamadim. Ilk bebegin. Ilk heves. Ne gerekiyorsa al. Sorumluluklarini ogrensin. Madem karsilayamayacakti hazir olmadan bebek yapmasaydi. Soyledigin ihtiyaclar luks degil, luzumlu seyler. Acele etme. Yavas yavas al.
Gitmek istemedigimi nasil soyleyecegime gelince, ben hamileyim her yerde korona var, gidemem de.
Cok diretirse de gitmek istemedigini acikca soylersin. Bunda cekinecek birsey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…