- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
-
- Konu Sahibi chamallows
Pedikür yaptırırım, tek kullanımlık zaten ürünler neyinden tiksiniyorsunben kullandıkları malzemeden tiksinirim manikür pedikür makyaj asla yaptırmam.kirpik mecbur taktırıyorum özel günlerde kendim beceremediğim için
Aynen orası öyle de ne biliyim ben aynaya bakınca artık diyorum natural oldu natural iyi iyi güzel deyip avutuyorum kendimibir iki topluyorum çıktıkça üstünüde bıyık makasıyla düzeltiyorum oluyor bitiyor kaşı kim görüyor pandemi de.bugün markette kızımın eski öğretmeniyle karşılaştım zor tanıdım emin olmayıp sordum hatta siz misiniz diye. tanınmıyoruz ayol bakıma gerek yokkk
Ay alıverin iple, niye gidiyorsunuz?Benim bıyıklar çıktı biyikla geziyorum .ağda alayım dedim 68 TL olmuş ağda bantları
Artık yarın gidicem kuaföre napayım
Burada denge kurmak önemli değil mi?Bu mesaji benim mesajima alintiliyan arkadasa cevap yazdiginiz icin uzerime alinip cevap vermek istiyorum.her aile ve cocuk icin ayni şeyleri elbette soyleyemem ama biz Kızımizin sadece karnını doyurarak anne babalik yapmiyoruz. Herkesin evlerinde bilmem kac ekran tv bas kosede dururken bizim evimize 3 yildir tv girmedi. Çocuğum tv basinda bos bos oturanlardan degil. Anne ve babasi olarak universite okumuş, bilgi ve birikim konusunda her konuda kendini geliştirmeye çalışan insanlariz. Bizi anladığını hissettiğimiz ilk andan itibaren ona kitaplar okuyoruz. Ve suan 20 aylik size en sevdigi kitaplari getirip safyalarini açıp ne olduğunu dahi soyleyebilir. Gelecek sene esimin yuksek lisansi icin ingiltereye yerlesme planimiz var ve bu sebepten hem turkce hem ingilizce dil egitimi vermeye çalışıyoruz. 3 hafta önce koronaya yakalandik. Kızımı göturdüğüm anneli oyun grubunda ki baska bir kadin yüzünden. Çocuğuna en pahali seyleri alip, oyuncaklara bogarak kaliteli anne baba olunuyor ise ben almayayım. Tesekkurler.
Tekrardan belirtiyorum, tartisma amacli cevap yazmadim. Hanimefendi benim mesajıma cevap vermisti siz benden önce cevap verdiğiniz icin bunlarisa yazma geregi duydum. Hayirli aksamlar.
Merhaba cnm konu neydi ona göre yardımcı olabilirimMeral01 in yardımıyla yapabilirsin kendisi işin ehlidir
267 tl elektrik 190 civarı su 116 telefon interneti bilmiyorum 100 tl lik netflix aldım.yakıt ve ocak banyo doğalgazı henüz gelmedi 220 de aidat varbana bugun 180 lira elektrik faturasi geldi.
evde dogru duzgun tv calismaz,
haftada 1 gun ütü,
2 buzdolabi kombi 180 lira
Bunu yapmak bence ciddi büyük beceri, deha. Asla yapamıyorum. En son bildiğin cımbızla daldım artık mahmut emmiyim benAy alıverin iple, niye gidiyorsunuz?
Zor bir şey değil, 5 dklık iş.
Ben beceremiyorum ki iple .cekistirirken ipin hepsi elimde kaliyoAy alıverin iple, niye gidiyorsunuz?
Zor bir şey değil, 5 dklık iş.
İple ben hiç denemedim beceremem herhaldeBen hayatımda 2 kere falan kuaföre aldırdım, kendim yaparım daima zaten
Bir cımbız, biraz ip bitti gitti.
Bayağı tasarruflu kadınım yahu, kuaföre bile zamanım kalmamışsa giderim çünkü ne saçımı ne makyajımı benim gibi yapamazlar.
Bizim de ortalama elektrik 80elektrik su internet telefon nasıl 300 oluyor ben şaştım kaldım .hesapta bir yanlışlık olmasın?
Bu yeni bir akım oldu.Burada denge kurmak önemli değil mi?
Mesela legoların çocuklarda parça bütün ilişkisi, hayal gücü ve ince motor gelişimine katkısı sunduğu biliniyor.
Benim oğlum 1,5 yaşında duployla başladı şu an classic ve city oynuyor. İnanın gelişimi şaşırtıcı. Tuhaf aletler, robotlar, arabalar yapıyor. Kesinlikle katkısı var.
Elbette sonsuz oyuncak yığmak da doğru değil ama çok kısıtlı oyuncak da iyi değil. Hayal gücünü kullandığı, kendini geliştirdiği bir alan.
Bende tv yok, buzdolabi ve hergun bilgisayarim acik is yaptigim icin. Ben utu bir anda hepsini yapip cikariyorum aradan ayda 2 kez. Firin falanda 4-5 kez belki anca ama bi ara 150 tl gelmişti anlamadim yani elektrik sacma bayabana bugun 180 lira elektrik faturasi geldi.
haftada 1 gun ütü,
2 buzdolabi
Su konusunda faturada insani kullanim hakki olarak 1500 litre bedava gibi birsey yaziyordu ondan galiba ucuz geliyor.Bize sadece su 100 tl geldi, soğuk su ne kadar gelir bilmiyorum, o da 50 desek 150
Oyuncakların katkısı inanılmaz. Oğlum artık oyuncak konuşturup tuhaf tuhaf olay örgüsü yaratıyor. Dinazorlar bir yerde mahsur kalıyor onları kurtarmaya patates adam gidiyor falan. Her kuruşu helal.Bu yeni bir akım oldu.
Sıfır oyuncak ya da evdeki materyaller ile çocuğa etkinlik yapmak.
Tamam o da gerekli ama dediğiniz gibi hayal gücünü kurması adına oyuncak da gerekli.
Lego ve denge çubuklarının çok faydasını gördüm keza yapboz da öyle.
Ha her oyuncak eğitici olmalı mı, bence değil.
Biz bile bu yaşımızda sırf eğlenmek adına oyun oynuyoruz, çocukların milyon kat daha hakkı var.
Hiçbir katkısı olmayan oyuncak bile eğlenmesini sağlıyorsa yine de gereklidir bana göre.
Maske takınca bıyık gözükmüyorBenim bıyıklar çıktı biyikla geziyorum .ağda alayım dedim 68 TL olmuş ağda bantları
Artık yarın gidicem kuaföre napayım
benimki de yerini ögrenmis her gun açıp bakıyor bunlar benim diyorverme tabii az daha üstüne ekleyince alırsın bir altın kolye yüzük kızına bile kalır ilerde.benim kız ölmüşüm gibi sahiplendi hep takılarımı şimdiden
Hepsini kendim yapıyorum ve inanın zor değil.İple ben hiç denemedim beceremem herhaldesaç kesimi de evde kendileri yapanlar var ben onu da beceremem hele boyama hiç girmeyeyim makyaj konusunda evet ben de kendim yapmayı çok seviyorum
O yüzden biyiklarim uzadı işte benimde korkudan gitmeye gitmeye.Maske takınca bıyık gözükmüyorkuaföre hiç cesaretim yok Bursadayım ciddi anlamda etrafım korona dolu arkadaşım story atıp duruyor sosyal medyaya ha bire kuaföre gidiyor kıskançlıktan çatlayacağım desem yeridir
ben bir de evimde tv yok demeyi entellik sayanları anlamıyorum tv faydalı kullanılırsa mucize bir alet .kızım çok şey öğrendi tv den.biz de ekonomiden siyasetten tut yurdum insanının yaşam tarzından tut belgesellerden tut dünyada insanlar nasıl yaşıyordan tut.her gün bir şeyler öğreniyoruz.şu an mesela hem buraya yazıyorum hem de habertürk izliyorum .haberleri her gün izlemeyen insan nasıl olur hiç bilmiyorum.net var takip ediyorum diyenlere de inanmıyorumm.dünyadan ülkeden kopuk yaşamak demek tv sizlik bana göreBurada denge kurmak önemli değil mi?
Mesela legoların çocuklarda parça bütün ilişkisi, hayal gücü ve ince motor gelişimine katkısı sunduğu biliniyor.
Benim oğlum 1,5 yaşında duployla başladı şu an classic ve city oynuyor. İnanın gelişimi şaşırtıcı. Tuhaf aletler, robotlar, arabalar yapıyor. Kesinlikle katkısı var.
Elbette sonsuz oyuncak yığmak da doğru değil ama çok kısıtlı oyuncak da iyi değil. Hayal gücünü kullandığı, kendini geliştirdiği bir alan.
290 geldi bize elektrik rekoru kırdık bu ay su ilk defa bedava cinsinden 38 tl evlendik evleneli böyle su faturası gelmedi komedibana bugun 180 lira elektrik faturasi geldi.
haftada 1 gun ütü,
2 buzdolabi kombi 180 lira