Geçinemeyenler kulübü

ben kullandıkları malzemeden tiksinirim manikür pedikür makyaj asla yaptırmam.kirpik mecbur taktırıyorum özel günlerde kendim beceremediğim için
Pedikür yaptırırım, tek kullanımlık zaten ürünler neyinden tiksiniyorsun
Ellerim düzgünken manikür de yaptırırdım, artık o yok evlendiğimden beri.
Bazen kalıcı şeffaf sürdürüyorum elime kalınlaşsın diye, tırnaklarımda rahatsızlık var da.

Aynen orası öyle de ne biliyim ben aynaya bakınca artık diyorum natural oldu natural iyi iyi güzel deyip avutuyorum kendimi dışarıda maske ile doğru kimse tanımıyor ama bi yere giderken falan hala dışarıda bakımlı hatunlar var kaşlar saçlar tam bakım kendimi ezik hissediyorum yanlarında

Burada denge kurmak önemli değil mi?
Mesela legoların çocuklarda parça bütün ilişkisi, hayal gücü ve ince motor gelişimine katkısı sunduğu biliniyor.
Benim oğlum 1,5 yaşında duployla başladı şu an classic ve city oynuyor. İnanın gelişimi şaşırtıcı. Tuhaf aletler, robotlar, arabalar yapıyor. Kesinlikle katkısı var.
Elbette sonsuz oyuncak yığmak da doğru değil ama çok kısıtlı oyuncak da iyi değil. Hayal gücünü kullandığı, kendini geliştirdiği bir alan.

bana bugun 180 lira elektrik faturasi geldi.
evde dogru duzgun tv calismaz,
haftada 1 gun ütü,
2 buzdolabi kombi 180 lira
267 tl elektrik 190 civarı su 116 telefon interneti bilmiyorum 100 tl lik netflix aldım.yakıt ve ocak banyo doğalgazı henüz gelmedi 220 de aidat var

İple ben hiç denemedim beceremem herhalde saç kesimi de evde kendileri yapanlar var ben onu da beceremem hele boyama hiç girmeyeyim makyaj konusunda evet ben de kendim yapmayı çok seviyorum

elektrik su internet telefon nasıl 300 oluyor ben şaştım kaldım .hesapta bir yanlışlık olmasın?
Bizim de ortalama elektrik 80
Su ortalama 40
İnternet 70
Benim telefon 35
Eşimin telefon 40
Toplam 265 yapıyor. Doğalgazla birlikte 300 oluyor.
Merkezi ısınmada sabit 400 ödüyoruz toplam faturamız 700’ü nadir aşıyor.

Bu yeni bir akım oldu.
Sıfır oyuncak ya da evdeki materyaller ile çocuğa etkinlik yapmak.
Tamam o da gerekli ama dediğiniz gibi hayal gücünü kurması adına oyuncak da gerekli.
Lego ve denge çubuklarının çok faydasını gördüm keza yapboz da öyle.
Ha her oyuncak eğitici olmalı mı, bence değil.
Biz bile bu yaşımızda sırf eğlenmek adına oyun oynuyoruz, çocukların milyon kat daha hakkı var.
Hiçbir katkısı olmayan oyuncak bile eğlenmesini sağlıyorsa yine de gereklidir bana göre.

bana bugun 180 lira elektrik faturasi geldi.
evde dogru duzgun tv calismaz,
haftada 1 gun ütü,
2 buzdolabi
Bende tv yok, buzdolabi ve hergun bilgisayarim acik is yaptigim icin. Ben utu bir anda hepsini yapip cikariyorum aradan ayda 2 kez. Firin falanda 4-5 kez belki anca ama bi ara 150 tl gelmişti anlamadim yani elektrik sacma baya
Bize sadece su 100 tl geldi, soğuk su ne kadar gelir bilmiyorum, o da 50 desek 150
Su konusunda faturada insani kullanim hakki olarak 1500 litre bedava gibi birsey yaziyordu ondan galiba ucuz geliyor.

Oyuncakların katkısı inanılmaz. Oğlum artık oyuncak konuşturup tuhaf tuhaf olay örgüsü yaratıyor. Dinazorlar bir yerde mahsur kalıyor onları kurtarmaya patates adam gidiyor falan. Her kuruşu helal.

Benim bıyıklar çıktı biyikla geziyorum .ağda alayım dedim 68 TL olmuş ağda bantları

Artık yarın gidicem kuaföre napayım
Maske takınca bıyık gözükmüyor kuaföre hiç cesaretim yok Bursadayım ciddi anlamda etrafım korona dolu arkadaşım story atıp duruyor sosyal medyaya ha bire kuaföre gidiyor kıskançlıktan çatlayacağım desem yeridir

verme tabii az daha üstüne ekleyince alırsın bir altın kolye yüzük kızına bile kalır ilerde.benim kız ölmüşüm gibi sahiplendi hep takılarımı şimdiden
benimki de yerini ögrenmis her gun açıp bakıyor bunlar benim diyor
dedesi dogum gununde cocuk icin olan burma bilezik almis takmış cikarmiyo
kiyafetlerini giyince her saban bilezigini gozume sokup guzel oldum mu diyo.

İple ben hiç denemedim beceremem herhalde saç kesimi de evde kendileri yapanlar var ben onu da beceremem hele boyama hiç girmeyeyim makyaj konusunda evet ben de kendim yapmayı çok seviyorum
Hepsini kendim yapıyorum ve inanın zor değil.
Niye beceremeyeceksiniz?
Hele iple almak?
Açın videolara bakın, uzun bir ip koparıp iki ucu birleşerek düğüm, sonra iki avuca geçirip döndürülüyor.
Çok acıdığım bir ücret kaş bıyık olayı, 10 dk mı almaz ya

O yüzden biyiklarim uzadı işte benimde korkudan gitmeye gitmeye.

Maskeden görünmüyor da evde esime görünüyor milleti hiç sallamiyorum diyebilirim

ben bir de evimde tv yok demeyi entellik sayanları anlamıyorum tv faydalı kullanılırsa mucize bir alet .kızım çok şey öğrendi tv den.biz de ekonomiden siyasetten tut yurdum insanının yaşam tarzından tut belgesellerden tut dünyada insanlar nasıl yaşıyordan tut.her gün bir şeyler öğreniyoruz.şu an mesela hem buraya yazıyorum hem de habertürk izliyorum .haberleri her gün izlemeyen insan nasıl olur hiç bilmiyorum.net var takip ediyorum diyenlere de inanmıyorumm.dünyadan ülkeden kopuk yaşamak demek tv sizlik bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…