Geçinemeyenler kulübü

Bu mesaji benim mesajima alintiliyan arkadasa cevap yazdiginiz icin uzerime alinip cevap vermek istiyorum.her aile ve cocuk icin ayni şeyleri elbette soyleyemem ama biz Kızımizin sadece karnını doyurarak anne babalik yapmiyoruz. Herkesin evlerinde bilmem kac ekran tv bas kosede dururken bizim evimize 3 yildir tv girmedi. Çocuğum tv basinda bos bos oturanlardan degil. Anne ve babasi olarak universite okumuş, bilgi ve birikim konusunda her konuda kendini geliştirmeye çalışan insanlariz. Bizi anladığını hissettiğimiz ilk andan itibaren ona kitaplar okuyoruz. Ve suan 20 aylik size en sevdigi kitaplari getirip safyalarini açıp ne olduğunu dahi soyleyebilir. Gelecek sene esimin yuksek lisansi icin ingiltereye yerlesme planimiz var ve bu sebepten hem turkce hem ingilizce dil egitimi vermeye çalışıyoruz. 3 hafta önce koronaya yakalandik. Kızımı göturdüğüm anneli oyun grubunda ki baska bir kadin yüzünden. Çocuğuna en pahali seyleri alip, oyuncaklara bogarak kaliteli anne baba olunuyor ise ben almayayım. Tesekkurler.

Tekrardan belirtiyorum, tartisma amacli cevap yazmadim. Hanimefendi benim mesajıma cevap vermisti siz benden önce cevap verdiğiniz icin bunlarisa yazma geregi duydum. Hayirli aksamlar.

Saçdan ziyade kaş alımını nasıl yapıyorsunuz evde zor tutuyorum kendimi kuaföre gitmemek için

ya su kolestonun şapkali bi seti var
tığ gibi biseyle icinden saci cekip cekip yapiyolar 2 ton acayim dedim baktim oladi evdeyim zaten, haftaya geri siyaha boyarim dedim icimden
kız arkadaşta o setle yaptı sakın ha tupturuncu sulukule kadınları renginde oldu kocası da dahil rezil oldu 3 gün sonra da büyük paralara kuaförde düzelttirdi .

Saçdan ziyade kaş alımını nasıl yapıyorsunuz evde zor tutuyorum kendimi kuaföre gitmemek için
bir iki topluyorum çıktıkça üstünüde bıyık makasıyla düzeltiyorum oluyor bitiyor kaşı kim görüyor pandemi de.bugün markette kızımın eski öğretmeniyle karşılaştım zor tanıdım emin olmayıp sordum hatta siz misiniz diye. tanınmıyoruz ayol bakıma gerek yokkk

Ben hayatımda 2 kere falan kuaföre aldırdım, kendim yaparım daima zaten
Bir cımbız, biraz ip bitti gitti.
Bayağı tasarruflu kadınım yahu, kuaföre bile zamanım kalmamışsa giderim çünkü ne saçımı ne makyajımı benim gibi yapamazlar.

Yok canim, 85 tl internet, 40 tl su, 110 tl elektrik 31 tl de benim fatura geldi. Esimim hattını is yeri ödüyor ama onun oncesinde omunda 35 tl di faturası
bana bugun 180 lira elektrik faturasi geldi.
evde dogru duzgun tv calismaz,
haftada 1 gun ütü,
2 buzdolabi kombi 180 lira

Sonuna kadar katılıyorum canım sana kitap tiyatro hiçbir etkinlik yok doğru dürüst 3 5 doğurdum diye övünenler var ben 2.ye cesaret edemiyorum ne yalan söyleyim daha 3.5 yaşında boya kalemleri kitapları var şimdiden Türkçe yanında İngilizce öğretmeye başladım

ben kullandıkları malzemeden tiksinirim manikür pedikür makyaj asla yaptırmam.kirpik mecbur taktırıyorum özel günlerde kendim beceremediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…