Geçinemeyenler kulübü

sağlık açısindan düşunmedim aslinda ne fark ediyor hepsi şampuan mantigi yuruttum.
ondan oncede bebek sampuani kullaniyordum
bebek şampuanı içerikleri daha temiz kafa derisi herşeyi emiyor kuzum.uzun yıllar sonra zararları çıkıyor.mesela ben 3 kere brezilya fönü yaptırdım çok pişmanım kafama bi sürü şey sürerdim güzel görünsün diye.sonuç olarak ağır hastalıkla karşılaştım.organik ürünlere yönelinmeli o yüzden

Hazırlari da içemiyorum genel olarak bı alkol içemiyorum ben.
Eşim evlilik teklifi ettiğinde ortamdaki şarabı içmek zorunda kalmıştım ağzıma elimle karpuz tikamistim hemen
ben alkol içemiyorum sevemedim bir türlü özel günlerde beyaz şarap söylerim bir kadeh o da yılda 2 yi geçmez yemek ya da eğlence boyu elimde sürünür o şarap bir türlü bitmez.

bende gecen hafta kendime brezilya fonu yaptim,
yaparkende icimden seni yad ettim valla ceycey görse tasla kafama vururdu heralde dedim

ben dun esime moser aldım.
berberlerin kullandigi evladiyelik makina cokda memnun kaldik.
C ceycey0406 simdi bana kizacak ama bu hafta sonuda evde kendim brezilya fonu yaptim
Pandemiden beri eşim kendi saçını kendi kesiyor makina dayanmadı hem saç hem sakal bıyık benim kaşlara da el attı makina bozuldu şimdi ona da masraf çıktı iyi markaydı hem

Pandemiden beri eşim kendi saçını kendi kesiyor makina dayanmadı hem saç hem sakal bıyık benim kaşlara da el attı makina bozuldu şimdi ona da masraf çıktı iyi markaydı hem
bende esimin sacini kesiyordum pandemi basindan beri bizim elimizdeki de iyi bi markaydi ama elimizde kaldi.
bu hafta indirimde yakalayinca evladiyelik dedigim bu alman mali moseri aldik

ilk hevesse yap ama alışkanlık haline getirme
ilk kez yaptim normalde sadece duzlestirirdim ama pandemiden mi bunaldim evde olmaktanmi bilmiyorum,
son zamanlarda surekli biseyimle oynama istegi olustu,
once sacimi kestim sonra bide brezilya fonu deneyeyim dedim,
haftayada evle rofle denemesi dusunuyordum

uçlara ışıltı at bari evde röfle mi olur mahvetme saçlarını .geçen yıl komşum denedi sokağa çıkacak hali kalmadı da kuaföre koştu 3 gün sonra

uçlara ışıltı at bari evde röfle mi olur mahvetme saçlarını .geçen yıl komşum denedi sokağa çıkacak hali kalmadı da kuaföre koştu 3 gün sonra
ya su kolestonun şapkali bi seti var
tığ gibi biseyle icinden saci cekip cekip yapiyolar 2 ton acayim dedim baktim oladi evdeyim zaten, haftaya geri siyaha boyarim dedim icimden

Pandemiden dolayı kuaför masrafı kalktı şuan o tasarruf
Aynen bizim evde de durum bu.
Dün boyadım saçımı, pandemi başı esereklerim gelip 15 senedir belimde olan saçı boynuma getirdim, mis gibi oldu.
Çocuklar zaten berberlerin kovduğu bir kıvamdaydı, zoraki 3 ayda bir kesiyoruz şimdi elimizden geldiğince.
Kocam da haftalık olarak bana düzelttiriyor traşını, çok aşırı uzamadıkça berber yok.

elektrik su internet telefon nasıl 300 oluyor ben şaştım kaldım .hesapta bir yanlışlık olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…