Geçinemeyenler kulübü

Çevriliyormuş dur rahatladık.
Clup business da dahilmiş.
Alırız gene 3 5 parça bir şeyler, indirimde normal fiyatlara iniyorlar.

Çevriliyorsa iyi.
En son armada beymen e benim kocaya damatlık alırken girdim.
Ocağımıza incir ağacı dikmişti zalım....
bir daha gitmem tövbee next level a hiç gitmiyorum zaten harvey nıchols denen o mağaza sinirlerimi bozuyor kaderime lanet ediyorummm

bir daha gitmem tövbee next level a hiç gitmiyorum zaten harvey nıchols denen o mağaza sinirlerimi bozuyor kaderime lanet ediyorummm
Hiç girmedim, girmem.
Ben o mağazanın adamı mıyım ayol, ne kendimi gereceğim boş yere...

Vakko ve beymene bakarım ama özellikle home bölümüne, piyasaya göre normal şeyler olabiliyor indirimlerde, bir de indirim döneminde koca güzel denk getirir, bayağı hatta fazla ucuz gömlek falan alır.

beymenden 250 tl ye mont alıyorum asjkhsdlfjsdl boru mu
bunu da 3-4 sene giyerim
İşte en sevdiğim şey.
Kocam da pinti ama kaliteli bir pinti adam olduğu için dip fiyatı görmeden asla almayız hiçbir şeyi.
Geçen hafta airpods pro aldı, 1450 e aldı valla.
Allem ettik kallem ettik, sitelerin hediye çeklerini falan takip edip aldık, evde bir bayram sevinci sorma

Beymen mi yazıldı beymenden 1 milyara (evet milyar dkfkfkf) aldığım çantamı pandemi yüzünden takamadım. Ulan çinliler **
daha iyi ya eskimiyorlar işte ben çantaları ve iyi ayakkabıların beb yağıyla bakımlarını yaptım toz torbalarına da koydum arada müzede gibi bakıyorum keratalara pandemi bitince iyice fakir olacağımdan bir daha alamam gözüm gibi bakmalıyımmm

biri bana bunun sebebini açıklasın ya

Eklentiler

• Screenshot_20201214_011313_com.android.chrome.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 54
Ben bebelerden yeni kurtuldum sayılır, o arada da film izledim anca bu saat oluyor özgürlüğüm işte.
Ara ara takip ettim afiyet şeker olsun hepinize
2 tanemiydi bebelern canim zor tabi hele kucuklerse insan kendine vakit ayiramiyor
Sende katilsaydin sohbetimize vaktin olunca gel mutlaka sohbetni sevdklerimdensin sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…