- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.281
Çevriliyormuş dur rahatladık.ben beymene ugramadigim icin 2.5 a ordan ne alinir bilemiyorum tabi
gozumde ipekten abiyeler falan ucmustu o paraya anca tuzlukmu aliyoz şaka gibi
C ceycey0406 bi tuzluk icin kendini riske atma arkadasim ben sana gonderirim
stickerlada altina adidos yazarim merak etme
bir daha gitmem tövbee next level a hiç gitmiyorum zaten harvey nıchols denen o mağaza sinirlerimi bozuyor kaderime lanet ediyorummmÇevriliyorsa iyi.
En son armada beymen e benim kocaya damatlık alırken girdim.
Ocağımıza incir ağacı dikmişti zalım....
Ceyrekten yarim grama neden dustun 1 gram da olurbana çeyrek al doğum günümde alamazsan yarım gram da olur
arkadaşıma kıyamadım cay6 o da fakir aynı benim gibiCeyrekten yarim grama neden dustun 1 gram da olur
Ceyregin ceyregi vardi dimi sanki hala var mi kesin vardir hele su durumda
Hiç girmedim, girmem.bir daha gitmem tövbee next level a hiç gitmiyorum zaten harvey nıchols denen o mağaza sinirlerimi bozuyor kaderime lanet ediyorummm
Ah yavrumm bende zengin degilim yoksa bu tip konularda isim olmazdiarkadaşıma kıyamadım cay6 o da fakir aynı benim gibi
Tamam zincir yok.beymen %50 ve üzeri indirimde morhipoda
bir adet mevsimlik mont lazımdı çünkü var olanı 4 senedir kullanıyorum artık gerçekten eskidi
sen al kuzum güle güle giy ben alırsam film delisi kızıyor bana almayacağımbeymen %50 ve üzeri indirimde morhipoda
bir adet mevsimlik mont lazımdı çünkü var olanı 4 senedir kullanıyorum artık gerçekten eskidi
Ben bebelerden yeni kurtuldum sayılır, o arada da film izledim anca bu saat oluyor özgürlüğüm işte.
Tamam zincir yok.
Evladiyelik ürün olmuş.
Kaliteli şeyi ucuza almayı severim, kızamadım ondan
Şirince saraplari geçen Migros da gördüm. Online da bulunur sanki. Fiyatları da uygun onların. 30-35 lira filandi.karadutlu,vişneli elmali şaraplar vardi bir ara bulamiyorum artik.
bizimki 8 e gelince uykusuzluktan ortada her halta ağlaya ağlaya dolaniyo.
ikna olurda öglen uykusuna yatarsa anca 10
sen al kuzum güle güle giy ben alırsam film delisi kızıyor bana almayacağım
İşte en sevdiğim şey.beymenden 250 tl ye mont alıyorum asjkhsdlfjsdl boru mu
bunu da 3-4 sene giyerim
daha iyi ya eskimiyorlar işte ben çantaları ve iyi ayakkabıların beb yağıyla bakımlarını yaptım toz torbalarına da koydum arada müzede gibi bakıyorum keratalara pandemi bitince iyice fakir olacağımdan bir daha alamam gözüm gibi bakmalıyımmmBeymen mi yazıldı beymenden 1 milyara (evet milyar dkfkfkf) aldığım çantamı pandemi yüzünden takamadım. Ulan çinliler **
2 tanemiydi bebelern canim zor tabi hele kucuklerse insan kendine vakit ayiramiyorBen bebelerden yeni kurtuldum sayılır, o arada da film izledim anca bu saat oluyor özgürlüğüm işte.
Ara ara takip ettim afiyet şeker olsun hepinize
al tabii canına değsinn ölümlü dünya yahuu sık sık nereye kadarrrahah valla normalde ben de almam ama 36 senedir kendini sık sık
tam pandemi zamanı hayata bakışımı değiştiresim geldi
ahahah
Valla bacım şaşırmıyorum, benim zıpaların istediği bir oyuncak da o fiyatlardı.biri bana bunun sebebini açıklasın ya