- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.301
İşte en sevdiğim şey.
Kocam da pinti ama kaliteli bir pinti adam olduğu için dip fiyatı görmeden asla almayız hiçbir şeyi.
Geçen hafta airpods pro aldı, 1450 e aldı valla.
Allem ettik kallem ettik, sitelerin hediye çeklerini falan takip edip aldık, evde bir bayram sevinci sorma
bu bebekler hep böyleydi dolapta da var ama orda da pahalı 2. el al yahuu böyle büyük bebekleri azıcık kullanıp satan çok üye var biri de benimmmbiri bana bunun sebebini açıklasın ya
bizim evin aylık kredisi 1350 lira yaValla bacım şaşırmıyorum, benim zıpaların istediği bir oyuncak da o fiyatlardı.
Niyeyse bu karakter oyuncaklar pahalı oluyor ya.
Cesedimi çiğnemeleri lazım
nerede bu sohbet ben neden çağrılmıyorumm?2 tanemiydi bebelern canim zor tabi hele kucuklerse insan kendine vakit ayiramiyor
Sende katilsaydin sohbetimize vaktin olunca gel mutlaka sohbetni sevdklerimdensin sen de
Benim dolabımda çanta yeri ikiye ayrılıyor. Pahalı çantalar 700₺ ve üstü- bide ucuz çantalar mango zara pierre cardin olmak üzere. İkinci grubu çok sallamıyorum, 1.grup bebeklerimdaha iyi ya eskimiyorlar işte ben çantaları ve iyi ayakkabıların beb yağıyla bakımlarını yaptım toz torbalarına da koydum arada müzede gibi bakıyorum keratalara pandemi bitince iyice fakir olacağımdan bir daha alamam gözüm gibi bakmalıyımmm
alacagimdan degil kız ne var arkadas bu beymende diye bakarken oyuncak linkini gordum bi bakayim dedim gözlerim kanadi.bu bebekler hep böyleydi dolapta da var ama orda da pahalı 2. el al yahuu böyle büyük bebekleri azıcık kullanıp satan çok üye var biri de benimmm
bi arkadasin durum guncellemesinde saat 9 da herkes cay kahve resmi atiyor orda donuyor muhabbetnerede bu sohbet ben neden çağrılmıyorumm?
Benim çantalar yerlerde sürünüyor yadaha iyi ya eskimiyorlar işte ben çantaları ve iyi ayakkabıların beb yağıyla bakımlarını yaptım toz torbalarına da koydum arada müzede gibi bakıyorum keratalara pandemi bitince iyice fakir olacağımdan bir daha alamam gözüm gibi bakmalıyımmm
20 yıl ödemeli mi ?bizim taraflarda evler milyon oldu krediyle de alamam.ha temelden aldım bağlıcadan ama tek çivi çakılmadı 3 yıldırbizim evin aylık kredisi 1350 lira ya
Ahh tatlim hepiniz gelin evva arkadsmz topik acti aksam kahve cay eslgnde sohbet icin de ondan bahsediyoruznerede bu sohbet ben neden çağrılmıyorumm?
yok 10 yillik20 yıl ödemeli mi ?bizim taraflarda evler milyon oldu krediyle de alamam.ha temelden aldım bağlıcadan ama tek çivi çakılmadı 3 yıldır
Benim bir vazom var, 2 sene önce falan 12 bin tl idi, yanlış yazmadım.alacagimdan degil kız ne var arkadas bu beymende diye bakarken oyuncak linkini gordum bi bakayim dedim gözlerim kanadi.
olmaz zaten fakirimmm arabam fakirrrr maaşım yok bir de 100 tl lik çanta kullansam insan içine çıkamam yahuuuBenim çantalar yerlerde sürünüyor ya
Dünya para veriyorum diye hiç iyi davranamadım.
Zaten söyledim, 3 senedir almıyorum da marka.
Almayın bacım almayın işte, ne gerek var, 100 tl lik çanta da aynı.
Benimde öyle bir ayrımim varBenim dolabımda çanta yeri ikiye ayrılıyor. Pahalı çantalar 700₺ ve üstü- bide ucuz çantalar mango zara pierre cardin olmak üzere. İkinci grubu çok sallamıyorum, 1.grup bebeklerim
du du duuu sen de 12 binlik vazo mu var yaniii nasıl vazoo o yahuu murano camı mı?Benim bir vazom var, 2 sene önce falan 12 bin tl idi, yanlış yazmadım.
Ben de 1200 diye okuyup ‘çokmuş ya değmez ama bakalım belki kocaya sokuştururum’ demiştim içimden
Dünya markaları barındırdığı için adı var işte.
Yoksa kendi markası olarak network ayarı.
Bizimko 1000 ama 1+1 cok sukur ev sahbi olalm diye kendi cabamzla bu kdrni yapabldk ki dha borcu bitmedi yanibizim evin aylık kredisi 1350 lira ya
Öyle değil ya maalesef ye kürküm dönemi,ben iş yerimden kişilerle takılacaksam marka sallamıyorum zaten yaşadığım yer uzak bu konulara replika sanarlar. Ama annem-kayınvalidem-eş üçgenine gidince mecburi daha kallavi takılıyorum. Çevre eş dost vsvsBenim çantalar yerlerde sürünüyor ya
Dünya para veriyorum diye hiç iyi davranamadım.
Zaten söyledim, 3 senedir almıyorum da marka.
Almayın bacım almayın işte, ne gerek var, 100 tl lik çanta da aynı.
Yani düşün, gerçekten cesedimi çiğnemeleri lazım oyuncağa bir de!bizim evin aylık kredisi 1350 lira ya
amann elin pierresini zengin edecegim diye daha cok fakirleyemeyecegim vallaBenim bir vazom var, 2 sene önce falan 12 bin tl idi, yanlış yazmadım.
Ben de 1200 diye okuyup ‘çokmuş ya değmez ama bakalım belki kocaya sokuştururum’ demiştim içimden
Dünya markaları barındırdığı için adı var işte.
Yoksa kendi markası olarak network ayarı.
Ben evi temizletirken yardımcı kadına o rafı iyice silip üstüne bez sermesini falan söyledim. Kendi evimden taşırken de itinayla taşıdımBenimde öyle bir ayrımim varçocuklar arada çantalarimla oynamak istiyor onlar bile öğrendi, kızım kardeşine üst rafa dokunmak yok kardeşim tamam mı diyor