Geçinemeyenler kulübü

Ahahaha topla köle
Benimki de başladı inatlaşmalara ama genelde ben toplamaya başlayınca yardım ediyor. Onu da oyun zannediyordur muhtemelen
yok yok sen toplayinca toplar kendi toplamiyor sorun orda.
bizim ki bazen geliyor anne odami toplayalim mi sen toplasan diyorum ben cok yoruluyorum ozaman diyo

yok yok sen toplayinca toplar kendi toplamiyor sorun orda.
bizim ki bazen geliyor anne odami toplayalim mi sen toplasan diyorum ben cok yoruluyorum ozaman diyo
odayı boşver de yılbaşı geliyor bedava çikolata gönderirler mi acaba pandemi diye ondan da olmayalım .geçen yıldan beymen kolonyam da var kıyıp kullanmadım bozulmuş mudur ?anca hediye alabiliyoruz bunları bak ne kadar fakirizzzzzz anlaaaa.yurtdışındaki kuzenlerde bir şey göndermez olduuuu zaten param da 65 tl iyice depresyona girdimm

promosyoncu ya
çikolatada yemeyi ver daha dun tartida 68 i gördun
yilbasinda kolonyayi napacaksin zaten

Bugün de sıfır lira harcadım. Ama yarın anneme uğrayacağım. Balık da pişirelim diye konuştuk. İki günün acısı çıkar
Afiyet bal olsun şimdiden, yarın bolca şikayetleri bekliyoruz
yok ya aksam 7 gibi 400 liram gitti ama helali hoş olsun yiğenime oyuzden ses etmiyorum
sokaga cikma yasagida var ya hafta sonuda malum herkes evinde coluguyla cocuguyla boyle gecti.
sali gunu ayin 15 i herkes fiş fotosu atmaya baslar
Ben bugün geçinemedim.
Doğumgünü hediyeleri alıyorum, yetmezmiş gibi bir iki arkadaşımın yılbaşı hediyesi aldığını öğrendim, onlar da çıktı.
Üzerine bebeler yılbaşı hediyesi istiyor.
Kapitalizme dün söverken bugün ağına düştüm, imdat

arkadaslarinla görüşme

bir de bana akıl veriyordun dün alma alma diyee ohh olsunnnn al yahuuu alll zaten battık batacağımız kadar daha da batsak ne çıkar.çoluk çocuk arkadaşlar mutlu olsun

bir de bana akıl veriyordun dün alma alma diyee ohh olsunnnn al yahuuu alll zaten battık batacağımız kadar daha da batsak ne çıkar.çoluk çocuk arkadaşlar mutlu olsun
Aman alacağım ne sanki tabak çanak öyle şeyler. Hayatta gidip yine çul çaput almam
Hayır yani aralıkta niye doğar insan, hem doğumgünü hem yılbaşı giriyor arkadaş üst üste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…