- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.241
Ay harçlık neydi ki, ne yapılıyo mesela oje falan almak gibi miyok yiyecek içecek benzin kıyafet sorunum yok bu harçlığım sadece ama alışık değilim bu miktara aktüel ürün bile etmez ayol markete gitsem .
hot wheels alıyorsun galibaaaaben o parayla araba aliyorum kendime seneye evde alacagiz
yok yok sen toplayinca toplar kendi toplamiyor sorun orda.Ahahaha topla köle
Benimki de başladı inatlaşmalara ama genelde ben toplamaya başlayınca yardım ediyor. Onu da oyun zannediyordur muhtemelen
gratis falan harcıyordum ama bu parayla oraya da uğramam en iyisi hiç harcamayıp gelecek haftaya devredeyimAy harçlık neydi ki, ne yapılıyo mesela oje falan almak gibi mi
siz nankörsünuz musrifsiniz pembe gelinsinizhot wheels alıyorsun galibaaaa
odayı boşver de yılbaşı geliyor bedava çikolata gönderirler mi acaba pandemi diye ondan da olmayalım .geçen yıldan beymen kolonyam da var kıyıp kullanmadım bozulmuş mudur ?anca hediye alabiliyoruz bunları bak ne kadar fakirizzzzzz anlaaaa.yurtdışındaki kuzenlerde bir şey göndermez olduuuu zaten param da 65 tl iyice depresyona girdimmyok yok sen toplayinca toplar kendi toplamiyor sorun orda.
bizim ki bazen geliyor anne odami toplayalim mi sen toplasan diyorum ben cok yoruluyorum ozaman diyo
pembe rengi sevmem ben ruhum gizi kasvetli siyahçıyımmmmsiz nankörsünuz musrifsiniz pembe gelinsinizhanimefendi yetirmeyi bilmiyorsunuz, çok şükür her seyi yiyorum hic biseyimde eksik olmuyor 65 liraya
promosyoncu yaodayı boşver de yılbaşı geliyor bedava çikolata gönderirler mi acaba pandemi diye ondan da olmayalım .geçen yıldan beymen kolonyam da var kıyıp kullanmadım bozulmuş mudur ?anca hediye alabiliyoruz bunları bak ne kadar fakirizzzzzz anlaaaa.yurtdışındaki kuzenlerde bir şey göndermez olduuuu zaten param da 65 tl iyice depresyona girdimm
delimisin hepsi el yapımı pahalı çikolatalar yenmez mi hemi de bedavaa.eşim gitmezse ben gidip alırım işyerinden kimselere yar etmem onlarıpromosyoncu ya
çikolatada yemeyi ver daha dun tartida 68 i gördun
yilbasinda kolonyayi napacaksin zaten
Afiyet bal olsun şimdiden, yarın bolca şikayetleri bekliyoruzBugün de sıfır lira harcadım. Ama yarın anneme uğrayacağım. Balık da pişirelim diye konuştuk. İki günün acısı çıkar
Ben bugün geçinemedim.yok ya aksam 7 gibi 400 liram gitti ama helali hoş olsun yiğenime oyuzden ses etmiyorum
sokaga cikma yasagida var ya hafta sonuda malum herkes evinde coluguyla cocuguyla boyle gecti.
sali gunu ayin 15 i herkes fiş fotosu atmaya baslar
arkadaslarinla görüşmeAfiyet bal olsun şimdiden, yarın bolca şikayetleri bekliyoruz
Ben bugün geçinemedim.
Doğumgünü hediyeleri alıyorum, yetmezmiş gibi bir iki arkadaşımın yılbaşı hediyesi aldığını öğrendim, onlar da çıktı.
Üzerine bebeler yılbaşı hediyesi istiyor.
Kapitalizme dün söverken bugün ağına düştüm, imdat
bir de bana akıl veriyordun dün alma alma diyee ohh olsunnnn al yahuuu alll zaten battık batacağımız kadar daha da batsak ne çıkar.çoluk çocuk arkadaşlar mutlu olsunAfiyet bal olsun şimdiden, yarın bolca şikayetleri bekliyoruz
Ben bugün geçinemedim.
Doğumgünü hediyeleri alıyorum, yetmezmiş gibi bir iki arkadaşımın yılbaşı hediyesi aldığını öğrendim, onlar da çıktı.
Üzerine bebeler yılbaşı hediyesi istiyor.
Kapitalizme dün söverken bugün ağına düştüm, imdat
Zaten görüşmüyorum, eve geliyor hediyeler.arkadaslarinla görüşme
yasaklarda is yerine gidip cikolata isteyip kapilari acin diye camları kiran kim puuudelimisin hepsi el yapımı pahalı çikolatalar yenmez mi hemi de bedavaa.eşim gitmezse ben gidip alırım işyerinden kimselere yar etmem onları
neyyyy pandemi bitince seni reel arkadaş listeme alacaktım ama artık bi düşüneceğim cimri arkadaş sevmem dearkadaslarinla görüşme
Aman alacağım ne sanki tabak çanak öyle şeyler. Hayatta gidip yine çul çaput almambir de bana akıl veriyordun dün alma alma diyee ohh olsunnnn al yahuuu alll zaten battık batacağımız kadar daha da batsak ne çıkar.çoluk çocuk arkadaşlar mutlu olsun
allahım yaZaten görüşmüyorum, eve geliyor hediyeler.
Hediyeleşmeyi de pandemiye uydurdular
beymenden kıyafet de geliyor kaçırırmıyım hemi de en az 2.5 k lik .tabiki giderim bedava yahuuu bedavaaaaaayasaklarda is yerine gidip cikolata isteyip kapilari acin diye camları kiran kim puuu
neyyyy pandemi bitince seni reel arkadaş listeme alacaktım ama artık bi düşüneceğim cimri arkadaş sevmem de
Zuahahahahahhallahım yaallahtan arkadasim yok ta boyle dertlerim yok