Geçinemeyenler kulübü

bir de ablasına alsa ya o cimri kardeşşş.neysem ben akıllı saat alacağım bir de süpürge lazımm kemer sıkmaya devammmm

Hah ben de ona tutulmuştum bir ara da ona da gerek yok.
Hele çevre dersek hermes takanı gördü bu gözler, ben gucciyle gitsem ne, gitmesem ne..
Dünya malı yahu, temiz düzgün olsun yeter.
Ben aydınlandım, sizi de kendime benzeteceğim, pandemi bitince görürsünüz

Bizimko 1000 ama 1+1 cok sukur ev sahbi olalm diye kendi cabamzla bu kdrni yapabldk ki dha borcu bitmedi yani
bizim ki 3+1 aslinda ev cok guzel 130 m² site icerisinde guvenlikli falan ama mühit para etmiyor.
bu evi biraz daha iceri ilcelerden almaya kalksam 600 700 vermem gerekirdi sanirim.
kucuk olsun kendinin olsun boşver.
sana yetiyorsa sorun yok,
çık diyen yok kal diyen yok mulk sahibi zengin edecegime kendime yatirim mantigi

Ben evi temizletirken yardımcı kadına o rafı iyice silip üstüne bez sermesini falan söyledim. Kendi evimden taşırken de itinayla taşıdım sağlam fakiriz ya
durduğu yerde kullanılmasa da derileri çatlıyor haberin olsun.benim öyle çok çantam gitti ucuz ucuz sattım.artık akıllandım ayda bir yağlıyorum itinayla hepsini

durduğu yerde kullanılmasa da derileri çatlıyor haberin olsun.benim öyle çok çantam gitti ucuz ucuz sattım.artık akıllandım ayda bir yağlıyorum itinayla hepsini
Aaa ciddi mi deniyim normalde kullanır eskitir veririm durmaz dolapta son 1 yıldır duruyorlar.

Aaa ciddi mi deniyim normalde kullanır eskitir veririm durmaz dolapta son 1 yıldır duruyorlar.
ben de durur sanıyordum ama gerçek deri olmayan ne arka olursa olsun bozuldu hep derileri pul pul döküldü özenle bakım yapmalısın her ay o yüzden yoksa 600 lük çantayı 60 a satarsın benim gibi

Ben evi temizletirken yardımcı kadına o rafı iyice silip üstüne bez sermesini falan söyledim. Kendi evimden taşırken de itinayla taşıdım sağlam fakiriz ya
Malımızın kıymetini bilmiyoruz mu desek biz ona

Eşimin saat ve gözlük çekmecesi benim çantalarımin olduğu raf gözümüzün çiçekleri

Bu süreç en çok eşimi vurdu bizim evde, kıyafetler, saatler ciddi para harcardi normalde, bende gıcık oluyordum, artık almıyor, alamıyor, bir üzülüyorum bir üzülüyorum sormayın

Ya ben bi ara Network e girdim. Gömlek deneyeceğim. Ailemin yanına falan gitmişim rahatım terlik (crocs) kapri tişört ve bel çantası (pierrecardin) ile gittim mağazaya. Beğendim manken üzerindekini yemin ederim kadın beni kaale almadı. Mankende 38 beden var ben 36 giyiyorum. 36sını istedim şimdi uğraşmayalım girin bunu deneyin dedi dlfmfkfkf çıktım. Sonraki gün gittim her yerimden marka fışkırarak. Beni oturtup gömlek tanıtımı yaptılar:))))

sen de murat131 arabaya bin o zamannnn
Sana git heybe mi tak dedim
Gayet ucuz ucuz var yani çantalar, mis gibi.
Pahalısında kalite görmedim ki, iyi bakmayınca ki asla bir dünya malına iyi bakmışlığım görülmedi, 100 de versen aynı 10 bin versen gene aynı.
Parçalanıyor özellikle askıdan.

İşte orada şu devreye giriyor, o oyuncaktan alabilecek insanın ev kıstasına şirket, iş yeri kurulur.
Ondan akıl edemiyor
ben heralde cok zengin bile olsam boyle seylere bu kadar para vermezdim ya.
tamam arabam iyi olsun can sagligim icin.
evim guzel olsun vs ama bu kadar degil ya

ben de durur sanıyordum ama gerçek deri olmayan ne arka olursa olsun bozuldu hep derileri pul pul döküldü özenle bakım yapmalısın her ay o yüzden yoksa 600 lük çantayı 60 a satarsın benim gibi
Tamam bebe yağı alıyorum yarın onlar benim bebeklerim sayılır...

Evde servet yatıyor desene yaban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…