Geçinemeyenler kulübü

bugün canım tatlı istedi ama beddua beni etkilemiş ki markete gidemedimm .ya gözümü toprak doyurursa diyee ne ürkünç bir beddua etti kadınnn evlerden ırakkk :kızgın: :KK53:
Oo ben gittim hemide o marketlerden birine ... ya basiman bisey gelrsee dostlar

Topiginze bakinayim dedm malum hepimizin derdi suan gecim skntisi 😫

beymenden kıyafet de geliyor kaçırırmıyım hemi de en az 2.5 k lik .tabiki giderim bedava yahuuu bedavaaaaaa:KK70:
bedavaysa iş degişir bak 😂😂😂
tabi ben fakir oldugum icin hediye diyince aklima ulker cikolatali gofret geliyo.
lcw den gomlek geliyor.
beymenden 2.5 luk hediyeyi bana da verseler camlari bende indiririm

Zuahahahahahh

Duyan da ortam kızıyım sanır, yok bende de.
Artık kardeşim gibi olan 1 dostum, çok yakın eşli görüştüğümüz de 3 arkadaşım var.
Diğerleri sallamasyon...
ben hediyeleşmeyi oldu bitti sevmiyorum ya.
hele boyle herkes icin özel olan zamanlar kaos resmen ya 10 tane arkadasi olsa hepsine nasil bisey alacaksin ki.
hic kimse almasin boyle zamanlarda bir birine daha iyi

tabi ben fakir oldugum icin hediye diyince aklima ulker cikolatali gofret geliyo.
lcw den gomlek geliyor.
Beymen mağazası mı markası mı, buna göre de değişir bence.
Mağaza ise o paraya tuzluk alırız anca, marka ise gene toplarız 2 3 parça bir şey, değer cam çerçeveye.

lcw den gomlek geliyor.
acaba diyorum hediyeyi değiştirip yerine çanta alsam onu da dolaptan satsam mı?pandemi ve filmdelisi yüzünden böyle oldum.herşeyi paraya çevirmek istiyorum kıtlık psikolojim gelişti :kızgın:

Mağaza ise o paraya tuzluk alırız anca, marka ise gene toplarız 2 3 parça bir şey, değer cam çerçeveye.
geçen yıl armada beymende değiştirmeye gittik sadece bir tişört etti o paraya beyaz düz balenciaga tişört şok oldum.hemen çeke çevirttim koştum gordion beymen club ada 3 5 birşey alabildim indirimde o da.o an anladımmm ne kadar fakirr olduğumuuuu:kızgın::kızgın::KK70:

ben beymene ugramadigim icin 2.5 a ordan ne alinir bilemiyorum tabi 😂😂😂
gozumde ipekten abiyeler falan ucmustu o paraya anca tuzlukmu aliyoz şaka gibi 😂😂
C ceycey0406 bi tuzluk icin kendini riske atma arkadasim ben sana gonderirim 😁
stickerlada altina adidos yazarim merak etme

geçen yıl armada beymende değiştirmeye gittik sadece bir tişört etti o paraya beyaz düz balenciaga tişört şok oldum.hemen çeke çevirttim koştum gordion beymen club ada 3 5 birşey alabildim indirimde o da.o an anladımmm ne kadar fakirr olduğumuuuu:kızgın::kızgın::KK70:
Çevriliyorsa iyi.
En son armada beymen e benim kocaya damatlık alırken girdim.
Ocağımıza incir ağacı dikmişti zalım....

X