Geçinemeyenler kulübü

İşte en sevdiğim şey.
Kocam da pinti ama kaliteli bir pinti adam olduğu için dip fiyatı görmeden asla almayız hiçbir şeyi.
Geçen hafta airpods pro aldı, 1450 e aldı valla.
Allem ettik kallem ettik, sitelerin hediye çeklerini falan takip edip aldık, evde bir bayram sevinci sorma😂😂

aha bu şey yaaa, ben !
pandemiden önce ipekyol twist gider sezon başı denerdim
indirimleri takip eder en makul fiyatta internetten alırıdm
ahahah

daha iyi ya eskimiyorlar işte ben çantaları ve iyi ayakkabıların beb yağıyla bakımlarını yaptım toz torbalarına da koydum arada müzede gibi bakıyorum keratalara pandemi bitince iyice fakir olacağımdan bir daha alamam gözüm gibi bakmalıyımmm
Benim dolabımda çanta yeri ikiye ayrılıyor. Pahalı çantalar 700₺ ve üstü- bide ucuz çantalar mango zara pierre cardin olmak üzere. İkinci grubu çok sallamıyorum, 1.grup bebeklerim😍😍😍😍

daha iyi ya eskimiyorlar işte ben çantaları ve iyi ayakkabıların beb yağıyla bakımlarını yaptım toz torbalarına da koydum arada müzede gibi bakıyorum keratalara pandemi bitince iyice fakir olacağımdan bir daha alamam gözüm gibi bakmalıyımmm
Benim çantalar yerlerde sürünüyor ya😂
Dünya para veriyorum diye hiç iyi davranamadım.
Zaten söyledim, 3 senedir almıyorum da marka.
Almayın bacım almayın işte, ne gerek var, 100 tl lik çanta da aynı.

alacagimdan degil kız ne var arkadas bu beymende diye bakarken oyuncak linkini gordum bi bakayim dedim gözlerim kanadi.
Benim bir vazom var, 2 sene önce falan 12 bin tl idi, yanlış yazmadım.
Ben de 1200 diye okuyup ‘çokmuş ya değmez ama bakalım belki kocaya sokuştururum’ demiştim içimden😂

Dünya markaları barındırdığı için adı var işte.
Yoksa kendi markası olarak network ayarı.

olmaz zaten fakirimmm arabam fakirrrr maaşım yok bir de 100 tl lik çanta kullansam insan içine çıkamam yahuuu:KK70:

Benim dolabımda çanta yeri ikiye ayrılıyor. Pahalı çantalar 700₺ ve üstü- bide ucuz çantalar mango zara pierre cardin olmak üzere. İkinci grubu çok sallamıyorum, 1.grup bebeklerim😍😍😍😍
Benimde öyle bir ayrımim var 😂 çocuklar arada çantalarimla oynamak istiyor onlar bile öğrendi, kızım kardeşine üst rafa dokunmak yok kardeşim tamam mı diyor :KK70:

Ben de 1200 diye okuyup ‘çokmuş ya değmez ama bakalım belki kocaya sokuştururum’ demiştim içimden😂

du du duuu sen de 12 binlik vazo mu var yaniii nasıl vazoo o yahuu murano camı mı?:KK53:

Öyle değil ya maalesef ye kürküm dönemi,ben iş yerimden kişilerle takılacaksam marka sallamıyorum zaten yaşadığım yer uzak bu konulara replika sanarlar. Ama annem-kayınvalidem-eş üçgenine gidince mecburi daha kallavi takılıyorum. Çevre eş dost vsvs

amann elin pierresini zengin edecegim diye daha cok fakirleyemeyecegim valla 😁
çeyrek altin alirim ben o paraya

Benimde öyle bir ayrımim var 😂 çocuklar arada çantalarimla oynamak istiyor onlar bile öğrendi, kızım kardeşine üst rafa dokunmak yok kardeşim tamam mı diyor :KK70:
Ben evi temizletirken yardımcı kadına o rafı iyice silip üstüne bez sermesini falan söyledim. Kendi evimden taşırken de itinayla taşıdım :KK70: sağlam fakiriz ya 🤣

X