-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.261
Oo ben gittim hemide o marketlerden birine ... ya basiman bisey gelrsee dostlarbugün canım tatlı istedi ama beddua beni etkilemiş ki markete gidemedimm .ya gözümü toprak doyurursa diyee ne ürkünç bir beddua etti kadınnn evlerden ırakkk
Ceycey kız beymen diye diye iflahın kurudu, ne istiyorsun yavrum çuku çuku mu, yollayayım yahubeymenden kıyafet de geliyor kaçırırmıyım hemi de en az 2.5 k lik .tabiki giderim bedava yahuuu bedavaaaaaa
film gözünle gördün bu arkadaş adayını eliyoruz kuzummm bundan bize hayır gelmezzzallahım yaallahtan arkadasim yok ta boyle dertlerim yok
hoş geldinnnnnnOo ben gittim hemide o marketlerden birine ... ya basiman bisey gelrsee dostlar
Topiginze bakinayim dedm malum hepimizin derdi suan gecim skntisi
bedavaysa iş degişir bakbeymenden kıyafet de geliyor kaçırırmıyım hemi de en az 2.5 k lik .tabiki giderim bedava yahuuu bedavaaaaaa
Ne aldığınıza göre değişir, çul çaput ise zincire vurabilirim.bugün de ekonomiye can verdim rabbime şükürler olsun
biri beni durdurmalı bence
Ne aldığınıza göre değişir, çul çaput ise zincire vurabilirim.
ben hediyeleşmeyi oldu bitti sevmiyorum ya.Zuahahahahahh
Duyan da ortam kızıyım sanır, yok bende de.
Artık kardeşim gibi olan 1 dostum, çok yakın eşli görüştüğümüz de 3 arkadaşım var.
Diğerleri sallamasyon...
Beymen mağazası mı markası mı, buna göre de değişir bence.bedavaysa iş degişir bak
tabi ben fakir oldugum icin hediye diyince aklima ulker cikolatali gofret geliyo.
lcw den gomlek geliyor.
beymenden 2.5 luk hediyeyi bana da verseler camlari bende indiririm
acaba diyorum hediyeyi değiştirip yerine çanta alsam onu da dolaptan satsam mı?pandemi ve filmdelisi yüzünden böyle oldum.herşeyi paraya çevirmek istiyorum kıtlık psikolojim geliştibedavaysa iş degişir bak
tabi ben fakir oldugum icin hediye diyince aklima ulker cikolatali gofret geliyo.
lcw den gomlek geliyor.
beymenden 2.5 luk hediyeyi bana da verseler camlari bende indiririm
İvit.ama ihtiyacım olan çullar ve çaputlar idi
gene mi zincir
Cok hoş buldum bu ne guzel karsilamahoş geldinnnnnn
Çay kahve keyfiniz bitti mi efendimCok hoş buldum bu ne guzel karsilama
geçen yıl armada beymende değiştirmeye gittik sadece bir tişört etti o paraya beyaz düz balenciaga tişört şok oldum.hemen çeke çevirttim koştum gordion beymen club ada 3 5 birşey alabildim indirimde o da.o an anladımmm ne kadar fakirr olduğumuuuuBeymen mağazası mı markası mı, buna göre de değişir bence.
Mağaza ise o paraya tuzluk alırız anca, marka ise gene toplarız 2 3 parça bir şey, değer cam çerçeveye.
İvit.
Evladiyelik ürünler mi yoksa 5 kere giyip modaya kurban gidecek parçalar mı
Ooooo kafama bir tas geldi sankiiiÇay kahve keyfiniz bitti mi efendim
ben beymene ugramadigim icin 2.5 a ordan ne alinir bilemiyorum tabiBeymen mağazası mı markası mı, buna göre de değişir bence.
Mağaza ise o paraya tuzluk alırız anca, marka ise gene toplarız 2 3 parça bir şey, değer cam çerçeveye.
bana çeyrek al doğum günümde alamazsan yarım gram da olurİvit.
Evladiyelik ürünler mi yoksa 5 kere giyip modaya kurban gidecek parçalar mı
Çevriliyorsa iyi.geçen yıl armada beymende değiştirmeye gittik sadece bir tişört etti o paraya beyaz düz balenciaga tişört şok oldum.hemen çeke çevirttim koştum gordion beymen club ada 3 5 birşey alabildim indirimde o da.o an anladımmm ne kadar fakirr olduğumuuuu