- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
6 kg sabun mu sahi mi?ceycey sen bildigin bedava yasiyon bacımbizimkilere bugun mesaj atmislar kiyafet yardim parasi 300 lira
bide yilda 6 kg sabun, 2 takim banyo ve baş havlusu ve ayakkabi bide maskelerimiz onlardan
senede 2 kadeh beyaz şaraptır limitim .en son koray avcı ile karşılıklı içmiştim otelde sonra pandemi olduu o 2 kadahte yalan olduuu
Gezmek icin çok güzelhiç gitme fırsatım olmadı doğuya ama bir gün trenle gezmek gibi bir projem var .trene de hiç binmedim .
doğu ekspresine bir bilet yakala mutlakahiç gitme fırsatım olmadı doğuya ama bir gün trenle gezmek gibi bir projem var .trene de hiç binmedim .
nerdesiniz dogudaGezmek icin çok güzelaslında yaşam içinde kötü değil ama işte gocam yok
evet banyo sabunu6 kg sabun mu sahi mi?
sarhoş olup napacağım ben herşeyi cin gibi net gözlerle izliyorum mekanı insanları sanatçıları entrikaları.siz kafa bir milyon farkında olmuyor sunuz hiç bir şeyinallahım bu nasıl şey
sarhoş olamıyorum
ahahaha
eski bedene dönemeyeceğimi bildigimdenSaf mısın şekerim hemen eski bedenini alıcaktın böyle şeyler kocalara bırakılmazzzz
biz hep evdeyiz eskimiyor ki botlar seneye alırız indirimde.indirim diyince içimin yağları eriyor bedava veriyorlar sanıyorum hele ipekyol twist yüzde yetmiş indirime girdi mi kapısında yatıyorummm
sabun mu kaldı duş jeli göndersinler yarısını bari.sen onları hamamlara sat en iyisi.havlular pahalandı ama havlu versinlerevet banyo sabunu
sarhoş olup napacağım ben herşeyi cin gibi net gözlerle izliyorum mekanı insanları sanatçıları entrikaları.siz kafa bir milyon farkında olmuyor sunuz hiç bir şeyin
diğer markalardan daha iyi en azından. zara hm kumaşları resmen çöp eskimiş gibi kıyafetlere dünya para istiyorlar.ahh twist eskisi gibi değil ama
eskiden çoook daha cooldu bence
şu an çok sokak giyimi tarzı modelleri
ben sabun kullaniyorum halasabun mu kaldı duş jeli göndersinler yarısını bari.sen onları hamamlara sat en iyisi.havlular pahalandı ama havlu versinler
daha guzelleri de olsun inşallahkahve potunu görmemiştim
tüzününde ürunleri guzel tarzina uygun mu bilmem amadiğer markalardan daha iyi en azından. zara hm kumaşları resmen çöp eskimiş gibi kıyafetlere dünya para istiyorlar.
diğer markalardan daha iyi en azından. zara hm kumaşları resmen çöp eskimiş gibi kıyafetlere dünya para istiyorlar.
ben sabun kullaniyorum haladus jeliyle yikaninca yağli kalmis gibi hissediyorum
yok ben spor ya da basic smart seviyorum.öyle ağır kıyafetler saç ve makyaj ister .benimkileri bir temizlik topuzu kurtarıyor dışarı çıkarkentüzününde ürunleri guzel tarzina uygun mu bilmem ama
lavantalisina bayilirimben de hala hacı şakir kullananlardanım
Benden bi tane dahaben de olmuyorum işte
sorun içip de olmamam ahahah