Geçinemeyenler kulübü

gecen ay bende kizima dandik bir cocuk magazasindan ince bir mont baktim kendisinin ki ağir disarda oynarken rahat edemez diye 170 yaziyodu.
ayni paraya daha iyi magazalardan daha guzel mont alabiliyosun cidden
yazın kışlık kışın yazlık alarak marka giydiriyorum ben kızıma .morhipo boyner büyük indirim yapıyor bazen hemen alıyorum

buralar da pek sessiz ben de bir derdim varda takılıyorum napıyımmmm.ben de barbie leri kendime alıyorum yalan yok
Ctsi gecesi boşluğu bu, herkes evinde iş güç yok

Benim de bebe nöbetim bitti, son erkeği de koğuşa yolladım yatıyorlar üçü.
Artık rahatça takılabilirim, dizi falan izlerim.

yazın kışlık kışın yazlık alarak marka giydiriyorum ben kızıma .morhipo boyner büyük indirim yapıyor bazen hemen alıyorum
Diyorum ya geçen boyner indirime denk geldim, kayak montu aldım çocuğa 150 tl ye.
Aynı şekilde nike puma spor ayakkabı, biri 130 biri 150 tlydi.
İndirimin gözünü seveyim, dün hm de fiyatları gördükten sonra çocuk reyonunda başım döndü gerçekten ki hediye almaya gitmiştim.
Hediye diye altın alırım daha iyi onlar ne ya...

ya ben cocuktan sonra panoraya pek gitmedim acikcasi orada oyun alani varmi?
bizim eve yakin yemek saatine yetisiyorum diye natavega dakine gidiyordum genelde.
Var devasa hem de.
En üst katta, yemek katından da var girişi ama tuhaf ya asansör ya da şekercinin içinden.
Daha çok atari oyunları, parkurlar bayağı 7 yaş üzeri çocuklar için ama bir lunapark, öyle diyeyim.

Nata vegada hiç oyun alanına girmedim bak sen söyleyince aklıma geldi, orası bana çok uzak olduğundan ikea ya da akvaryuma gidiyoruz, gidince iş olduğundan öyle geniş zamanım olmadı hiç.

o indirimleri bende takip ediyorum ters mevsim alisverisi yapiyorum, ama cocuga cokta marka giydirmenin bir anlamk yok gibi geliyo bana ( kucuk oldugu icin asiri hizli buyuyor haliyle) daha bu kis basi aldigim 4 5 yaslar yavastan kuculmeye basladi bile mesela. kizim boydan iri biraz akranlarina gore nasil buyuyecek ne olacak bilmedigimden ayakkabisi disinda kiyafetlerine cok para vermiyorum acikcasi.
benim icin onemli nokta ayakkabi ayak sagligi kiyafetlerinde pamuk olmasi

ya ben cocuktan sonra panoraya pek gitmedim acikcasi orada oyun alani varmi?
bizim eve yakin yemek saatine yetisiyorum diye natavega dakine gidiyordum genelde.
panora ya dikmen de otururken giderdim yakın diye.artık her hafta ı love gordion arada sırada da cepa kentpark .ha bir de kuzene gidersek 4 ayda bir natavega ikea.oyuncaklara paralarınızı yatırmayın yazıktırrrr

cok buyuk bi oyun alani yok nata veganin ama kizim icin onemli olan top havuzu oda orda var giriyordu.
baska avmlere de gidince ordakilere de ugruyorduk ama panoraya gitmedim.
panora bana ultra vip geliyor ya
oraya gidince kendimi kötü hissediyorum
bekarken annemin evine yakindi sinemaya falan oraya giderdik hemen

panora ya dikmen de otururken giderdim yakın diye.artık her hafta ı love gordion arada sırada da cepa kentpark .ha bir de kuzene gidersek 4 ayda bir natavega ikea.oyuncaklara paralarınızı yatırmayın yazıktırrrr
O alanların dili olsa da konuşsa, her hafta çeyrek alırdım valla gömeceğime.
Olsun, güzel anlardı
Ben sadece gordion, malum 2 dk eve, ev gibi oldu zaten rutinim bile belli orada.
Garson, otobüs şoförü, jokerdeki elemanlar hep ahbap olduk, onlar da çok çekti benim sıpalardan.

marka dediysem guess colombia ck almıyorum ya barbie monster high koton limon company mango indirimlerini kovalıyorum.dolaptan da etiketli çok ucuza ürün bulabiliyorum.mesela kotonda 65 tl ye satılan hırkayı 18 tl ye aldım kızıma biraz büyük geldi ama olsun ucuzzzzetiketli satan çok üye var botu da ordan aldım 65 tl ye barbie marka

panora vip geliyorsa next level a hiçç uğrama derimm bunalıma girersinn ben giriyorum oraya gidince

o nefret ettiğim otobüs demek ki senden çok para kazandığı için bir türlü gitmediii

Panoradan hiç alışveriş yapmam, sevmem.
Çok yakın arkadaşım orada oturuyordu, mecbur haftalık 1 görüşmeyi orada yapıyordum.
One tower ın altında bir ortak oyun alanı vardı eskiden ücretsiz, benim büyük oğlan orada büyüdü.
Sonra akıllandılar, o alanı değiştirip kapattılar, joyland açtılar, müthiş bir yerdi ya.

Benim bebeler sevmez parkurlu oyun alanı, hep ağlarlar parasını veririm çöp olur, atari istiyorlar ya da iş makinesi.

panora vip geliyorsa next level a hiçç uğrama derimm bunalıma girersinn ben giriyorum oraya gidince
Kapandı yavru next level, kafeler bir de birkaç dükkan kaldı, battı yahu
Ama şöyle düşününce panora bence de vip, next level ın ötesinde.
Bir kere penti, lcw falan vardı, üst marka harvey vardı, mk falan vardı o kadar.

o nefret ettiğim otobüs demek ki senden çok para kazandığı için bir türlü gitmediii
Ooo bize bedavaydı o, 10 tl ye tüm gün defalarca binerdik.
Arkadaşımın çocuğu sürerdi, onu çok severler, ben de o kontenjandan faydalanıyorum.
Askere gitti bi şoför abimiz, öbür ablamız doğurdu hatta görüşüyoruz falan.
Aboneydik ayol otobüsün tekerleği yuvarlak

haa aman ben kotonu falan ulrta luks bi yer gormedigimden sen marka diyince aha simdi gap falan diyeceksin saniyorum
bende kiyafetlerini koton limon lcw karisik alirim ne beginirsem.
ama bu sene kisliklari hep lc den aldim.
pandemiden dolayi disari cikip magaza gezemedigimden tek kargoda gelsin tek magazadan alayim dedim.

kıza lüks ilk 3 sene aldım hevesten amerikadan salopet bile getirtmiştim lewis 2 kere giydi.mothercare den alırdım çorap ve çamaşırlarını kıyafetlerini bc storedan.ama artık iç çamaşırları a101 den miss gibi pandemi öncesi de sosyete pazarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…