- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.147
-
- Konu Sahibi chamallows
öyle böyle bir ağlama değil amaben ayık olacağım arkanızdayım.eskiden beri içen arkadaşlar yanlarına hep beni alırlar .koruma gibi oluyorum kızlara.ayık gider ayık gelirimmm
cat bot u ben 2017 de giyiyordum çok modaydı fiyatları amma artmış yahuuu servet olmuşş kaç sıfır o sayamadımmmmBen geçen 1500000. cat botumu aldım. Evdekinin aynısı ama evdeki eskirse diye hazırda indirimdeyken alıvermişim.
bizede çok gelir ajanda kalem artik kizim onlara resim yapiyorajanda sayamayacağımız kadar gelir bize hem de el yapımından tut özel kalemlisine kadar .duvar saati ve takvimden de bıktım.en son çinli kardeşlerden powerbank galdi.insan aşı gönderir değil mi?
Benim çalıştığım yer çok çetinnn o yüzden anca o kesiyor. 2 ay önce 600₺ almıştım, geçen gün 380₺ indiğini görünce bidaaaa aldımcat bot u ben 2017 de giyiyordum çok modaydı fiyatları amma artmış yahuuu servet olmuşş kaç sıfır o sayamadımmmm
kiz yine tava aldirmis bizim ki direk elektrik faturasini getirip vermisti al hediyen diyekendi doğum günümde hiç hediye almadığım gibi aynı gün bir de 200 tl lik balık tavası ve balık aldırmıştı bana kartımdan iyi mi.bir de vejeteryan ım yahuu ben.bak hatırladım gene sinirlendim gece gece
hee ben de gördüm o fiyata da elime patt vurdum sakkınnn düşünme bile almayı kızımmmm dedimmmm.sen almışsın bak güle güle giyyyy.taş gibi botturBenim çalıştığım yer çok çetinnn o yüzden anca o kesiyor. 2 ay önce 600₺ almıştım, geçen gün 380₺ indiğini görünce bidaaaa aldım
yılbaşında hediye de veriyorlar geçen yıl beymenden di umarım gene beymen olur.ordaki kalıplar eşime olmuyor da kıyafeti iade edip kendime alıyorum direkt ha ha habizede çok gelir ajanda kalem artik kizim onlara resim yapiyor
esim is yerinde ki arkadaslarininkileri falan toplayip geliyo, sendika yolluyo bizim köyun dernegi yolluyo vs
Daha güzelleri sizlerin olsun prenseslerrrhee ben de gördüm o fiyata da elime patt vurdum sakkınnn düşünme bile almayı kızımmmm dedimmmm.sen almışsın bak güle güle giyyyy.taş gibi bottur
biz hep evdeyiz eskimiyor ki botlar seneye alırız indirimde.indirim diyince içimin yağları eriyor bedava veriyorlar sanıyorum hele ipekyol twist yüzde yetmiş indirime girdi mi kapısında yatıyorummmDaha güzelleri sizlerin olsun prenseslerrr
bak yine yaramı deştin,yılbaşında hediye de veriyorlar geçen yıl beymenden di umarım gene beymen olur.ordaki kalıplar eşime olmuyor da kıyafeti iade edip kendime alıyorum direkt ha ha ha
Ya ben büyükşehirdeyken yapıyordum ama burda oııh full sweat bide markalar da yok. Netten al gönder al gönder yapmak icin kargo şirketleri bile 40 60 km uzakta. Çok zorrrbiz hep evdeyiz eskimiyor ki botlar seneye alırız indirimde.indirim diyince içimin yağları eriyor bedava veriyorlar sanıyorum hele ipekyol twist yüzde yetmiş indirime girdi mi kapısında yatıyorummm
bize kıyafet yardımı da yapıyorlar 4000 civarıbak yine yaramı deştin,
eşimin is yeri 2 seneye bir deri ceket mont tarzi bisey icin cek verirdi,
biz evlendikten sonra ki ilk çek benim hamileligime denk geldi,
esime bu ceklede sen al ben dogumdan sonra ne olurum bilmiyorum dolapta kalmasin dedim,
ertesi sene zırt deri giyim çekleri iptal
Saf mısın şekerim hemen eski bedenini alıcaktın böyle şeyler kocalara bırakılmazzzzbak yine yaramı deştin,
eşimin is yeri 2 seneye bir deri ceket mont tarzi bisey icin cek verirdi,
biz evlendikten sonra ki ilk çek benim hamileligime denk geldi,
esime bu ceklede sen al ben dogumdan sonra ne olurum bilmiyorum dolapta kalmasin dedim,
ertesi sene zırt deri giyim çekleri iptal
doğu hizmetinde misin sen?Ya ben büyükşehirdeyken yapıyordum ama burda oııh full sweat bide markalar da yok. Netten al gönder al gönder yapmak icin kargo şirketleri bile 40 60 km uzakta. Çok zorrr
Kocan kamuda bilinen büyük kurumda mı calısıyorrr 4000 dedin hemen çaktımbize kıyafet yardımı da yapıyorlar 4000 civarı
anaa bi ajanda bi kalem bi kahve bide kupaya 350 lirami verdin
bana soyleseydin ben sana ajandayla kalem yollardim ceyizimden kullanmadigim fincan takimlarimida yollardim yilbasi notuda yazardim sana
ceycey sen bildigin bedava yasiyon bacımbize kıyafet yardımı da yapıyorlar 4000 civarı
hiç gitme fırsatım olmadı doğuya ama bir gün trenle gezmek gibi bir projem var .trene de hiç binmedim .
daha guzelleri de olsun inşallahkahve potu da var ama içinde ahahaha
içimiz rahatlasın
şaka bi yana uzun zamandır bişey almadım, ödülüm olsun