- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.001
Benden bi tane daha
Alkol eşiğinin yüksek olması iyi mi kötü mü karar veremiyorum hala
Niye yav, ipekyol hastası değil miydin sen, ben mi yanlış hatırlıyorum?yok ben spor ya da basic smart seviyorum.öyle ağır kıyafetler saç ve makyaj ister .benimkileri bir temizlik topuzu kurtarıyor dışarı çıkarken
ordan da basic tarzı alıyorum ama twist tende ama yüzde yetmiş olunca. malum fakirizzzzNiye yav, ipekyol hastası değil miydin sen, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Benim bildiğim fakirler defacto, lcw alır bacım, ipekyolun basic ürünü ne yapayım yahuordan da basic tarzı alıyorum ama twist tende ama yüzde yetmiş olunca. malum fakirizzzz
70 80 e pantolon 180 e mont alıyorum ipekyoldan .lcw de de mont 200 tlBenim bildiğim fakirler defacto, lcw alır bacım, ipekyolun basic ürünü ne yapayım yahu
Bak ben fasfakir olarak komple almıyorum, lcw dahil, böyle olunur hıh.
Alma ceycey, yok mu kuzum evde, giyiver onları?70 80 e pantolon 180 e mont alıyorum ipekyoldan .lcw de de mont 200 tl
4 ayda 2 parça aldım yahuu.paraları barbie lere yatırıyoruz şu an.ölmez de sağ kalırsam bahara şık olacağım diğer aldıklarım etiketli asılı dolapta zaten giyemedim.en büyük özlemimde saçlarımın tekrar sarı olması .bu saça alışamadımAlma ceycey, yok mu kuzum evde, giyiver onları?
Zaten evdeyiz yahu, normal zamanda da giy yani.
Ay çok kızıyorum çula çaputa harcanan paralara ya.
Allah uzun ömürler versin ceycey, deme öyle.4 ayda 2 parça aldım yahuu.paraları barbie lere yatırıyoruz şu an.ölmez de sağ kalırsam bahara şık olacağım diğer aldıklarım etiketli asılı dolapta zaten giyemedim.en büyük özlemimde saçlarımın tekrar sarı olması .bu saça alışamadım
ınsta hayatımda kullanmadım butiklerden hiçç haberim yok o yüzdenAllah uzun ömürler versin ceycey, deme öyle.
Sen ayakkabı çantaya göm yine, paçavralara dökme.
İnsta butikleri birebir yapıyor, al oradan ucuz ucuz oh
Nasıl ya, instagram yok mu?ınsta hayatımda kullanmadım butiklerden hiçç haberim yok o yüzden
yok hiç olmadı.ben whatsap borsa işcep dolap dörtgenindeyim ha bir de burada 5 ettiNasıl ya, instagram yok mu?
Benim de tek sosyal hesabım o, gerçi almıyorum malum giyim tüketimine karşıyım ama arkadaşlarım çok alır.
Gider bakarız asla bu parayı verdirmem derim, üçte bir fiyatına butikten alır.
seni duyanda tutumluluk gurusu sanır yeme bizi film tanımasam inanacağım valla.senin çocukların haftada yüzlükleri oyunlara makinelere döktüğünü unutmadımmmmNasıl ya, instagram yok mu?
Benim de tek sosyal hesabım o, gerçi almıyorum malum giyim tüketimine karşıyım ama arkadaşlarım çok alır.
Gider bakarız asla bu parayı verdirmem derim, üçte bir fiyatına butikten alır.
Kaç yüzlük hem de...seni duyanda tutumluluk gurusu sanır yeme bizi film tanımasam inanacağım valla.senin çocukların haftada yüzlükleri oyunlara makinelere döktüğünü unutmadımmmm
onlar puffff diye uçuyorrrr ama çul çaput kalıcııı .hem para lazım olursa da satıyorsun oluyor bitiyor.Kaç yüzlük hem de...
İşin kötüsü kendim de bayılıyorum, onlar kadar kendime de yüklüyorum.
Kredi kartım yok, 10 12 oyun alanı kartım var
İşte diyorum ya çula çaputa karşıyım, keyfe değil
Bi kere onlar da fiş veriyor, onları biriktirip karta yükleyip hediye kazanıyorsun.onlar puffff diye uçuyorrrr ama çul çaput kalıcııı .hem para lazım olursa da satıyorsun oluyor bitiyor.
buralar da pek sessiz ben de bir derdim varda takılıyorum napıyımmmm.ben de barbie leri kendime alıyorum yalan yokBi kere onlar da fiş veriyor, onları biriktirip karta yükleyip hediye kazanıyorsun.
Gerçi 50 bin adet falan fişe bir küçük oyuncak top veriyor ama olsun
Çocukluğumda da atakule dreamland e bayılırdım, hala öyleyim.
Yanında ‘ben oynıcaaam annee bırak’ diye ağlayan çocuklu bir kadın görürsen, bil ki o benim.
Kocam da aynı kafadan, ikimiz oynuyoruz bebeler zırlıyor
gecen ay bende kizima dandik bir cocuk magazasindan ince bir mont baktim kendisinin ki ağir disarda oynarken rahat edemez diye 170 yaziyodu.70 80 e pantolon 180 e mont alıyorum ipekyoldan .lcw de de mont 200 tl
atakulenin yeni oyun alani harika olmustuBi kere onlar da fiş veriyor, onları biriktirip karta yükleyip hediye kazanıyorsun.
Gerçi 50 bin adet falan fişe bir küçük oyuncak top veriyor ama olsun
Çocukluğumda da atakule dreamland e bayılırdım, hala öyleyim.
Yanında ‘ben oynıcaaam annee bırak’ diye ağlayan çocuklu bir kadın görürsen, bil ki o benim.
Kocam da aynı kafadan, ikimiz oynuyoruz bebeler zırlıyor
Evet evet, benim bebeler talan etti orayı ama o da çok pahalıydıatakulenin yeni oyun alani harika olmustu