Geçinemeyenler kulübü

Alma ceycey, yok mu kuzum evde, giyiver onları?
Zaten evdeyiz yahu, normal zamanda da giy yani.
Ay çok kızıyorum çula çaputa harcanan paralara ya.
4 ayda 2 parça aldım yahuu.paraları barbie lere yatırıyoruz şu an.ölmez de sağ kalırsam bahara şık olacağım diğer aldıklarım etiketli asılı dolapta zaten giyemedim.en büyük özlemimde saçlarımın tekrar sarı olması .bu saça alışamadım

4 ayda 2 parça aldım yahuu.paraları barbie lere yatırıyoruz şu an.ölmez de sağ kalırsam bahara şık olacağım diğer aldıklarım etiketli asılı dolapta zaten giyemedim.en büyük özlemimde saçlarımın tekrar sarı olması .bu saça alışamadım
Allah uzun ömürler versin ceycey, deme öyle.
Sen ayakkabı çantaya göm yine, paçavralara dökme.
İnsta butikleri birebir yapıyor, al oradan ucuz ucuz oh😀

ınsta hayatımda kullanmadım butiklerden hiçç haberim yok o yüzden
Nasıl ya, instagram yok mu?
Benim de tek sosyal hesabım o, gerçi almıyorum malum giyim tüketimine karşıyım ama arkadaşlarım çok alır.
Gider bakarız asla bu parayı verdirmem derim, üçte bir fiyatına butikten alır.

Benim de tek sosyal hesabım o, gerçi almıyorum malum giyim tüketimine karşıyım ama arkadaşlarım çok alır.
yok hiç olmadı.ben whatsap borsa işcep dolap dörtgenindeyim ha bir de burada 5 etti

seni duyanda tutumluluk gurusu sanır yeme bizi film tanımasam inanacağım valla.senin çocukların haftada yüzlükleri oyunlara makinelere döktüğünü unutmadımmmm :KK70:

seni duyanda tutumluluk gurusu sanır yeme bizi film tanımasam inanacağım valla.senin çocukların haftada yüzlükleri oyunlara makinelere döktüğünü unutmadımmmm :KK70:
Kaç yüzlük hem de...
İşin kötüsü kendim de bayılıyorum, onlar kadar kendime de yüklüyorum.

Kredi kartım yok, 10 12 oyun alanı kartım var😂
İşte diyorum ya çula çaputa karşıyım, keyfe değil :KK70:

Kaç yüzlük hem de...
İşin kötüsü kendim de bayılıyorum, onlar kadar kendime de yüklüyorum.

Kredi kartım yok, 10 12 oyun alanı kartım var😂
İşte diyorum ya çula çaputa karşıyım, keyfe değil :KK70:
onlar puffff diye uçuyorrrr ama çul çaput kalıcııı .hem para lazım olursa da satıyorsun oluyor bitiyor. :KK70:

onlar puffff diye uçuyorrrr ama çul çaput kalıcııı .hem para lazım olursa da satıyorsun oluyor bitiyor. :KK70:
Bi kere onlar da fiş veriyor, onları biriktirip karta yükleyip hediye kazanıyorsun.
Gerçi 50 bin adet falan fişe bir küçük oyuncak top veriyor ama olsun😀
Çocukluğumda da atakule dreamland e bayılırdım, hala öyleyim.

Yanında ‘ben oynıcaaam annee bırak’ diye ağlayan çocuklu bir kadın görürsen, bil ki o benim.
Kocam da aynı kafadan, ikimiz oynuyoruz bebeler zırlıyor😂😂

Bi kere onlar da fiş veriyor, onları biriktirip karta yükleyip hediye kazanıyorsun.

Yanında ‘ben oynıcaaam annee bırak’ diye ağlayan çocuklu bir kadın görürsen, bil ki o benim.
buralar da pek sessiz ben de bir derdim varda takılıyorum napıyımmmm.ben de barbie leri kendime alıyorum yalan yok

70 80 e pantolon 180 e mont alıyorum ipekyoldan .lcw de de mont 200 tl :kızgın:
gecen ay bende kizima dandik bir cocuk magazasindan ince bir mont baktim kendisinin ki ağir disarda oynarken rahat edemez diye 170 yaziyodu.
ayni paraya daha iyi magazalardan daha guzel mont alabiliyosun cidden

atakulenin yeni oyun alani harika olmustu

X