Geçinemeyenler kulübü

ben ayık olacağım arkanızdayım.eskiden beri içen arkadaşlar yanlarına hep beni alırlar .koruma gibi oluyorum kızlara.ayık gider ayık gelirimmm :KK70:
öyle böyle bir ağlama değil ama 😂😂😂
bir ara esimle evde icelim dedik yeni evliydik o kendine 2 bira aldi ben bir kucuk absolut, mahallede de davullu zurnali dugun var, serde sivaslilik ta var en son bi yandan aglayip, bir yandan kusup, sonra kalkip aglayarak halay cekip geri kusuyormusum 😂😂😂
yazik 2.birayi icememis kusmuk temizlemekten 🙈

ajanda sayamayacağımız kadar gelir bize hem de el yapımından tut özel kalemlisine kadar .duvar saati ve takvimden de bıktım.en son çinli kardeşlerden powerbank galdi.insan aşı gönderir değil mi?:KK70:
bizede çok gelir ajanda kalem artik kizim onlara resim yapiyor 😂😂
esim is yerinde ki arkadaslarininkileri falan toplayip geliyo, sendika yolluyo bizim köyun dernegi yolluyo vs

cat bot u ben 2017 de giyiyordum çok modaydı fiyatları amma artmış yahuuu servet olmuşş kaç sıfır o sayamadımmmm:KK70:
Benim çalıştığım yer çok çetinnn o yüzden anca o kesiyor. 2 ay önce 600₺ almıştım, geçen gün 380₺ indiğini görünce bidaaaa aldım :KK70:

kendi doğum günümde hiç hediye almadığım gibi aynı gün bir de 200 tl lik balık tavası ve balık aldırmıştı bana kartımdan iyi mi.bir de vejeteryan ım yahuu ben.bak hatırladım gene sinirlendim gece gece :KK70:
kiz yine tava aldirmis bizim ki direk elektrik faturasini getirip vermisti al hediyen diye 😠

Benim çalıştığım yer çok çetinnn o yüzden anca o kesiyor. 2 ay önce 600₺ almıştım, geçen gün 380₺ indiğini görünce bidaaaa aldım :KK70:
hee ben de gördüm o fiyata da elime patt vurdum sakkınnn düşünme bile almayı kızımmmm dedimmmm.sen almışsın bak güle güle giyyyy.taş gibi bottur

bizede çok gelir ajanda kalem artik kizim onlara resim yapiyor 😂😂
esim is yerinde ki arkadaslarininkileri falan toplayip geliyo, sendika yolluyo bizim köyun dernegi yolluyo vs
yılbaşında hediye de veriyorlar geçen yıl beymenden di umarım gene beymen olur.ordaki kalıplar eşime olmuyor da kıyafeti iade edip kendime alıyorum direkt ha ha ha :KK70:

yılbaşında hediye de veriyorlar geçen yıl beymenden di umarım gene beymen olur.ordaki kalıplar eşime olmuyor da kıyafeti iade edip kendime alıyorum direkt ha ha ha :KK70:
bak yine yaramı deştin,
eşimin is yeri 2 seneye bir deri ceket mont tarzi bisey icin cek verirdi,
biz evlendikten sonra ki ilk çek benim hamileligime denk geldi,
esime bu ceklede sen al ben dogumdan sonra ne olurum bilmiyorum dolapta kalmasin dedim,
ertesi sene zırt deri giyim çekleri iptal🥺

biz hep evdeyiz eskimiyor ki botlar seneye alırız indirimde.indirim diyince içimin yağları eriyor bedava veriyorlar sanıyorum hele ipekyol twist yüzde yetmiş indirime girdi mi kapısında yatıyorummm :KK70:
Ya ben büyükşehirdeyken yapıyordum ama burda oııh full sweat bide markalar da yok. Netten al gönder al gönder yapmak icin kargo şirketleri bile 40 60 km uzakta. Çok zorrr

bak yine yaramı deştin,
esime bu ceklede sen al ben dogumdan sonra ne olurum bilmiyorum dolapta kalmasin dedim,
bize kıyafet yardımı da yapıyorlar 4000 civarı

bak yine yaramı deştin,
Saf mısın şekerim hemen eski bedenini alıcaktın böyle şeyler kocalara bırakılmazzzz

anaa bi ajanda bi kalem bi kahve bide kupaya 350 lirami verdin 🙈
bana soyleseydin ben sana ajandayla kalem yollardim ceyizimden kullanmadigim fincan takimlarimida yollardim yilbasi notuda yazardim sana 😂😂😂

kahve potu da var ama içinde ahahaha
içimiz rahatlasın

şaka bi yana uzun zamandır bişey almadım, ödülüm olsun

X