Geçinemeyenler kulübü

yok harcamadım kart borcumu ödemem lazım ayın 20 sine kadar.eşim asla ödemez benim kredi kartımı .poşetleri ve kargoları eve gizli gizli sokarken bana mı sordun der ha ha ha
haklı
bende trendyola esimin kartini kaydetmistim bazilarini soyleyerek aliyodum bazilarini söylemeden mesaj da gitmiyor kendisine ay sonu şok
bana ek kart cikarttir dedim, sen kendi adina basvur normal kart yollasinlar dedi,
başvurdum geldi bugun kartin su kadar borcu oldu dedim banane diyo kart benim adıma ya rahatlık çökmüş adama
ben nasil geldim bu oyuna

kendi doğum günümde hiç hediye almadığım gibi aynı gün bir de 200 tl lik balık tavası ve balık aldırmıştı bana kartımdan iyi mi.bir de vejeteryan ım yahuu ben.bak hatırladım gene sinirlendim gece gece

O değil de ben içip içip burda sövmekten korkuyorum ayıkken bile zor suya sabuna dokunmadan yorum yapmak, bı ufak beni de sizi de banlatır baştan söyleyim

çok çılgın içmeme rağmen asla sarhoş olmadım
çılgın içmekten kastım 4-5 kadeh sek rakı üzerine arjantin yapmak ama sek içiyorum arkadaşım
bana mısın demiyor ve olamıyorum sarhoş
müzdaribim

senede 2 kadeh beyaz şaraptır limitim .en son koray avcı ile karşılıklı içmiştim otelde sonra pandemi olduu o 2 kadahte yalan olduuu

anaa bi ajanda bi kalem bi kahve bide kupaya 350 lirami verdin
bana soyleseydin ben sana ajandayla kalem yollardim ceyizimden kullanmadigim fincan takimlarimida yollardim yilbasi notuda yazardim sana
ajanda sayamayacağımız kadar gelir bize hem de el yapımından tut özel kalemlisine kadar .duvar saati ve takvimden de bıktım.en son çinli kardeşlerden powerbank geldi.insan aşı gönderir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…