- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
evde herşeyim var çıkar ekmek alır gelirim nolacakgünlük 9 lira 28 kuruşunu bozdur bozdur harca canim
artmasını istiyorum da banka cıkss diyor .ben o kartla eldivenden merdivene herşey alıyorum kendime ve kızıma anca yetiyor16 bin kart limiti nedir ya düşurttur limiti oxaman harcamazsin
morhipo kapıda ödeme kabul ediyor hem de indirimde çoğu ürünnn hemennn koşşş kaçırmaaaaKredi kartımda limit yok. Bedava birşey bulsam bile karttan alamıyorum.... biraz da hüzün
aylıkmı harcıyosun o 16 biniartmasını istiyorum da banka cıkss diyor .ben o kartla eldivenden merdivene herşey alıyorum kendime ve kızıma anca yetiyor
Sepetim hazır 1000₺lik. 15ini bekliyorummorhipo kapıda ödeme kabul ediyor hem de indirimde çoğu ürünnn hemennn koşşş kaçırmaaaa
O değil de ben içip içip burda sövmekten korkuyorumartık içip içip gelip burda bir sise saraba sunu verdim diye yazariz
alisverisleri son haftaya birakmayalim efenim
tabiki hayır sen beni bahar candan sandın herhal.aylık 2000 den az geliyor belli olmuyor bazı ay 1600 bazı ay 1800 geliyor ödüyorumaylıkmı harcıyosun o 16 bini
ne aldın ne aldınnnn?karantinada online alışverişe saranlar online mı
kendime yılbaşı hediyesi aldım demin çünkü neden almayayım hahahah
haklıyok harcamadım kart borcumu ödemem lazım ayın 20 sine kadar.eşim asla ödemez benim kredi kartımı .poşetleri ve kargoları eve gizli gizli sokarken bana mı sordun der ha ha ha
iyi baritabiki hayır sen beni bahar candan sandın herhal.aylık 2000 den az geliyor belli olmuyor bazı ay 1600 bazı ay 1800 geliyor ödüyorum
yok ben içince ağliyorumO değil de ben içip içip burda sövmekten korkuyorumayıkken bile zor suya sabuna dokunmadan yorum yapmak, bı ufak beni de sizi de banlatır baştan söyleyim
ne aldın ne aldınnnn?
kendi doğum günümde hiç hediye almadığım gibi aynı gün bir de 200 tl lik balık tavası ve balık aldırmıştı bana kartımdan iyi mi.bir de vejeteryan ım yahuu ben.bak hatırladım gene sinirlendim gece gecehaklı
bende trendyola esimin kartini kaydetmistim bazilarini soyleyerek aliyodum bazilarini söylemeden mesaj da gitmiyor kendisine ay sonu şok
bana ek kart cikarttir dedim, sen kendi adina basvur normal kart yollasinlar dedi,
başvurdum geldi bugun kartin su kadar borcu oldu dedim banane diyokart benim adıma ya rahatlık çökmüş adama
ben nasil geldim bu oyuna
O değil de ben içip içip burda sövmekten korkuyorumayıkken bile zor suya sabuna dokunmadan yorum yapmak, bı ufak beni de sizi de banlatır baştan söyleyim
ben ayık olacağım arkanızdayım.eskiden beri içen arkadaşlar yanlarına hep beni alırlar .koruma gibi oluyorum kızlara.ayık gider ayık gelirimmmyok ben içince ağliyorumbanlanmam da umarim kk iletisim hattini arayip ağlamam
anaa bi ajanda bi kalem bi kahve bide kupaya 350 lirami verdin
bunu aldım hahaha
çok saçma bir çalışma düzenim var, motivasyon lazımdı
senede 2 kadeh beyaz şaraptır limitim .en son koray avcı ile karşılıklı içmiştim otelde sonra pandemi olduu o 2 kadahte yalan olduuuçok çılgın içmeme rağmen asla sarhoş olmadım
çılgın içmekten kastım 4-5 kadeh sek rakı üzerine arjantin yapmak ama sek içiyorum arkadaşım
bana mısın demiyor ve olamıyorum sarhoş
müzdaribim
Ben geçen 1500000. cat botumu aldım. Evdekinin aynısı ama evdeki eskirse diye hazırda indirimdeyken alıvermişim.karantinada online alışverişe saranlar online mı
kendime yılbaşı hediyesi aldım demin çünkü neden almayayım hahahah
ajanda sayamayacağımız kadar gelir bize hem de el yapımından tut özel kalemlisine kadar .duvar saati ve takvimden de bıktım.en son çinli kardeşlerden powerbank geldi.insan aşı gönderir değil mi?anaa bi ajanda bi kalem bi kahve bide kupaya 350 lirami verdin
bana soyleseydin ben sana ajandayla kalem yollardim ceyizimden kullanmadigim fincan takimlarimida yollardim yilbasi notuda yazardim sana