- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.701
aşılanayım onları avm ye davet edeceğimm.filme iskender bebelere oyuncaklı mc mönü.ama kahveye sturbucks olmazzz 3 tl den fazla vermemmmmmmmalışveris yap cimri
borsa takip edecez diye wc yede gitmiyosunuz ellam
oda yayilacak tabigüney afrika varyantı. ingiltere de cok bişi yok sadece yayılma hızı artıyor ötekinin ölüm oranı yüksek.
iyi yöndeki türler zaten hiç hissetmeden atlatılanlar, iyi şeyler haber yapılmazoda yayilacak tabi
ya hic iyi yonde bir mutasyonunu duymadik biz bu virusun ne bicim şey anlamadim ki
Yalnız zenginlerin bir ortak özelliği de doğalgazı biz fakirler gibi köklememesi herhalde. Kayınpederlerdeydim geçtiğimiz günlerde, onların da fındığı var, kirası var, arsası var. Ben arayıp gelmeden evi ısıtın dediğimde çok yaktık, 30da yaktık diyor. Kaloriferler anca ılık asla sıcak değil böyle yakma mı olur. Benden çok paraları var benden az fatura ödüyorlar . Şu an uyandım eve gidip bende merkezi sisteme sövüyorum anca asla zengin olamayacağım siz gibi
Sevdim seni, kolay kolay sevmem ama can boğazdan gelir diyen birine kanım hemencik kaynar
Gel bacım sen muhtelemen 34 beden ben 44, tıkınalım beraber
tam aradığımmm arkadaşşş yıllardırrr.kafa aynııııı.market avm dolanır dururuz işimize yarayan yaramayan ne varsa alırız .4 tane çırpıcı almışım mesela bugün farkettim napacaksammmmMarket gezmek en büyük zevkim.
Yeme içme temel gıda almam ben, onları koca hallediyor zaten.
Maksimum biten yumurta süt falan varsa alırım, gerisi ıvır zıvır çok sevdiğim ama onun hiç almadığı şeyler
Şöyle diyeyim, yıl 2014 yeni evliyiz, misafir gelecekti, ben bir markete gideyim dedim ama yine yiyecek bir şey almadım.
500küsür tuttu, adam seneledir yarım milyara ne aldın diye dalga geçer.
O zaman 1 lt süt en pahalısı 2 tl olduğu dönemler
bende ilk evlendigim sene markete giderdim 6 sene once aylik 500 600 gomup geliyorum her ay. esim 2.ayda falan biz alisverise gidince tuvalet aramaya basladi, tam markete giriyoruz hop tuvalete gitmem lazim, ciddi ciddi ishal oluyor ama.Market gezmek en büyük zevkim.
Yeme içme temel gıda almam ben, onları koca hallediyor zaten.
Maksimum biten yumurta süt falan varsa alırım, gerisi ıvır zıvır çok sevdiğim ama onun hiç almadığı şeyler
Şöyle diyeyim, yıl 2014 yeni evliyiz, misafir gelecekti, ben bir markete gideyim dedim ama yine yiyecek bir şey almadım.
500küsür tuttu, adam seneledir yarım milyara ne aldın diye dalga geçer.
O zaman 1 lt süt en pahalısı 2 tl olduğu dönemler
Lütfen zenginim de yoksa ben fakir de değil fasfakiririm demek zorundayımBu konudaki tek sorun benim zengin olmamam
Aslinda 32 de olabilir ama soz senleyken 34 gibi davranicam
öfff bıktim ya valla bu virus kiyamet gibi yaiyi yöndeki türler zaten hiç hissetmeden atlatılanlar, iyi şeyler haber yapılmaz
evet ötekinin yayılması aşılar içinde sıkıntılı, 3 doza cıkarılabilir ya da tekrar aşılara başlanabilir silbaş aşı çalışmaları
zengünnn değil de potansiyeli yüksek her an olabilirrrrrLütfen zenginim de yoksa ben fakir de değil fasfakiririm demek zorundayım
benim konuma gene o şaibeli kadın gelmişş bi koşu ilgilenip geleyimm arkadaşlarrr.muhtar polo haber verdiiii el atayımm durumaaaa
niye herkese açık olsunn ayolll.özel bir kulüp orası da burası da.neler konuşuyoruz buradakız ne ugrasip duruyosun gelenle gidenleherkese açık bir topik sonucta
ne konuşuyoz sankiniye herkese açık olsunn ayolll.özel bir kulüp orası da burası da.neler konuşuyoruz burada
ee geriye ne kaldııııı bunlardan özell?ne konuşuyoz sanki
ayak numarasi, kilolarim incili don
Beni de diğer tarafa vi güne bi gün etiketlemedinizee geriye ne kaldııııı bunlardan özell?
seni çok nazikkk buluyoruz sanırımmm.korkuyoruz kıracak bir yorum yaparız diye.ama bundan sonra her akşam etiketlerizzz.Beni de diğer tarafa vi güne bi gün etiketlemediniz
A teşekkür ederim ne hoş bir komplimanseni çok nazikkk buluyoruz sanırımmm.korkuyoruz kıracak bir yorum yaparız diye.ama bundan sonra her akşam etiketlerizzz.
geçen oraya bir üye geldi 2009 dan beri üyeymiş ama ben yeni gördüm.nuri alço resmi var profilinde.tutturdu hepinize gazoz içireceğim diyeeeeA teşekkür ederim ne hoş bir kompliman
bana demisti yageçen oraya bir üye geldi 2009 dan beri üyeymiş ama ben yeni gördüm.nuri alço resmi var profilinde.tutturdu hepinize gazoz içireceğim diyeeee2 gündür de bir kadın türedi o da ilk kez konuştuğu bize gııı diye hitap ediyor.dayanabilirmisin khomyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?