- 8 Mart 2015
- 25.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.254
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.281
Ahahahalüks olsun 2 3 motor olsun suvada girsin seninde ustune oluversin
kesinlikle öyleAhahaha
Bu açıdan bakmamıştım, doğru bana ne değil mi
22 yaşında evlenen kız yüzünden 15 gün mapus yedim ya ben evlensem bu kadar zoruma gitmezdiGeçmiş olsun, hoşgeldin
hosgeldinBen geldim
15 gün mü22 yaşında evlenen kız yüzünden 15 gün mapus yedim ya ben evlensem bu kadar zoruma gitmezdi
Para harcadım ajdhdjdkfkfl şaka maka sizi özleyip dışardan okudum yazılarınızı.... sıkılıyormuşum banlanınca. 15günden beridir gecinebiliyor musunuz??????15 gün mü
Neler yaptın koskoca 2 haftadır
biraktigin kadar fakiriz halaPara harcadım ajdhdjdkfkfl şaka maka sizi özleyip dışardan okudum yazılarınızı.... sıkılıyormuşum banlanınca. 15günden beridir gecinebiliyor musunuz??????
Yok, daha da beter durum.Para harcadım ajdhdjdkfkfl şaka maka sizi özleyip dışardan okudum yazılarınızı.... sıkılıyormuşum banlanınca. 15günden beridir gecinebiliyor musunuz??????
hic degilse kaliteli batalimYok, daha da beter durum.
Komple geçinemiyoruz artık, o sebeple ben de saldım valla alma alma nereye kadar.
Alsan da almasan da o para senden çıkıyor arkadaş
Aaa ne tesadüf ben de ahdhdjdkdbiraktigin kadar fakiriz halabelkide fas fakir
Plaj terliği aldım hazır indirimdeyken ben de 270e ama 37 giyiyorum normalde terlikte 37 aldım tam oldu hiç boşluk kalmadı ben accık boşluk seviyorum aldığım üründe sondu değiştirme şansım yok hem fakir hem üzgünümYok, daha da beter durum.
Komple geçinemiyoruz artık, o sebeple ben de saldım valla alma alma nereye kadar.
Alsan da almasan da o para senden çıkıyor arkadaş
hepimiz fakiriz zaten, zenginin ne isi var gecinebiliyormuyum acaba diye düşünmekle.Aaa ne tesadüf ben de ahdhdjdkd
Ay dün bir otel beğendim erken rezervasyon icin bakınıyorum. 55bin diyo, allahım bir kriz geldi gitti kalbimehepimiz fakiriz zaten, zenginin ne isi var gecinebiliyormuyum acaba diye düşünmekle.
bu sene hangi 15 yildizli maldivler oteline gitsem diye bakiyodur simdi hepsi
55 bine bizim evin kredisi kapaniyo kizAy dün bir otel beğendim erken rezervasyon icin bakınıyorum. 55bin diyo, allahım bir kriz geldi gitti kalbime
55bini tatile verecek olsam keriz gibi Antalya da mı yaparım tatili djfkgkgkf55 bine bizim evin kredisi kapaniyo kiz
esimin deyimiyle evde legene su doldurup baksaydik bundan iyiydi hesabi55bini tatile verecek olsam keriz gibi Antalya da mı yaparım tatili djfkgkgkf
hoşgeldin özledikkk seniiiiiBen geldim
10 gün üst limit sanıyordum 15 günde ban varmış haaaa22 yaşında evlenen kız yüzünden 15 gün mapus yedim ya ben evlensem bu kadar zoruma gitmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?