- 8 Mart 2015
- 25.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.256
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.301
Ben de biraz büyük alırım, ayak kayıyor falan olmuyor diye.Plaj terliği aldım hazır indirimdeyken ben de 270e ama 37 giyiyorum normalde terlikte 37 aldım tam oldu hiç boşluk kalmadı ben accık boşluk seviyorum aldığım üründe sondu değiştirme şansım yok hem fakir hem üzgünüm
gezer marka miss gibi terliikler varrrrrBen de biraz büyük alırım, ayak kayıyor falan olmuyor diye.
O sana kaçmış bacım, pek indirim olmamış bununla geçmiş olsun zor kullanacağın bir şeye vermişsin
Ben yine mis gibi ev kiralarım, en azından hakkını veririm yahu tatilin.Ay dün bir otel beğendim erken rezervasyon icin bakınıyorum. 55bin diyo, allahım bir kriz geldi gitti kalbime
Terlikte tek markam birken, Allahtan var birkaç tane taş gibiler.gezer marka miss gibi terliikler varrrrr
ben de yıllar önce almıştım carrefourdan 3 5 giydiğimden hala yepyeni bu yıl giyerim belki giymezsem kızıma saklarımmmTerlikte tek markam birken, Allahtan var birkaç tane taş gibiler.
Birkaç sene daha almam, alamam zaten
Kasaya koy kasaya, 600 tl o terlik en azben de yıllar önce almıştım carrefourdan 3 5 giydiğimden hala yepyeni bu yıl giyerim belki giymezsem kızıma saklarımmm
50 tl ye almıştımm 6000 ne ayolll şaka mıKasaya koy kasaya, 600 tl o terlik en az
dün aldığım barbie bebeği ki 130 a almıştım.netten resimleriyle yükledim 2.el sitesine 290 a sattım ha ha habebek kargoda ama ben de değill.gene aldım 2 tane onlarında birini saklayıp birini satacağımmm.Kasaya koy kasaya, 600 tl o terlik en az
6 bin değil, 60050 tl ye almıştımm 6000 ne ayolll şaka mı
aman bi sıfır fazla atmışım sen anla hacııı.270 e plaj terliği ne marka onu merakettim şimdi.calvin kleinler bile indirimde 100 120 ye alınıyorlar6 bin değil, 600
O da alt sınır, yeni modeller 700 den başlıyor.
Ben 90 tl ye plaj olanları aldım, şuan indirimde 250 en alt limit.
Calvin terlikler altı sünger kullanışlı değil birkenler plastik plaj piknik cafe her yerde giyebilirsinaman bi sıfır fazla atmışım sen anla hacııı.270 e plaj terliği ne marka onu merakettim şimdi.calvin kleinler bile indirimde 100 120 ye alınıyorlar
Ben de biraz büyük alırım, ayak kayıyor falan olmuyor diye.
O sana kaçmış bacım, pek indirim olmamış bununla geçmiş olsun zor kullanacağın bir şeye vermişsin
benim calvin de plastik tamamıı altı süngerleri sevmem çabuk eskiyorlar ve rahat değillerCalvin terlikler altı sünger kullanışlı değil birkenler plastik plaj piknik cafe her yerde giyebilirsin
1 hafta herşey dahil yapıp yatalım 1 hafta da götümüzde kurt varmış gibi butik otel gezip plaj plaj gezelim diyorduk bil bakalım ne eksik, evet paraBen yine mis gibi ev kiralarım, en azından hakkını veririm yahu tatilin.
Oteller birkaç senedir coşuk durumda fiyatları, artık euro dolar kurundan ‘o paraya baliye giderim’ de diyemiyoruz.
Öfff çok can sıkıcı.
Ben birkenin rahatlığını değişmem hiç bişeye ya, marka takıntım bile değiştirtmezbenim calvin de plastik tamamıı altı süngerleri sevmem çabuk eskiyorlar ve rahat değiller
Ben geçen sene giderken yemekleri hazırlayıp gittim bagaj buzluğuna.1 hafta herşey dahil yapıp yatalım 1 hafta da götümüzde kurt varmış gibi butik otel gezip plaj plaj gezelim diyorduk bil bakalım ne eksik, evet paraev bakalım oturup Menemen yaparız evdekfövçgöglg
en guzeli benim kiBen geçen sene giderken yemekleri hazırlayıp gittim bagaj buzluğuna.
Çocuklar için sulu köfte, börek, poğaça, meze, karışık kızartma falan bilimum şey varsa yaptık ettik doldurduk.
Her akşam mangal yaktırdım kocaya, bir tek çocukların yemekleri sıkıntıydı, onu da yapıp gittiğim için büyük sorun olmadı.
Siz 2 kişisiniz, keyif yani.
Sabah evde kahvaltı, akşam dışarı ya da mangal türevi gayet iş görür.
Yan villamız sürekli parti veriyordu mesela 2 çift olarak gelmişler, bildiğin havuz içinde rakı balık yapıyorlardı, hayat onlara güzeldi valla
Değmez yahu değmez, müthiş pahalı otele vip müşteri girip, özel hizmet görevlisi olan oda ya da villa kiralamıyorsan otele verdiğim paraya acıyorum artık.
sizin orda da firtina varmi burda yer yerinden oynuyoen guzeli benim kiapart baglilik yok yemek saati yok geze geze ye butun sahiller cafeler restoranlar senin
Ya ben de gece fasıllarını seviyorum, akşam meze rakı yapmayı, gece kokoreç bira falan villa da bu çok mümkün olamayabiliyorBen geçen sene giderken yemekleri hazırlayıp gittim bagaj buzluğuna.
Çocuklar için sulu köfte, börek, poğaça, meze, karışık kızartma falan bilimum şey varsa yaptık ettik doldurduk.
Her akşam mangal yaktırdım kocaya, bir tek çocukların yemekleri sıkıntıydı, onu da yapıp gittiğim için büyük sorun olmadı.
Siz 2 kişisiniz, keyif yani.
Sabah evde kahvaltı, akşam dışarı ya da mangal türevi gayet iş görür.
Yan villamız sürekli parti veriyordu mesela 2 çift olarak gelmişler, bildiğin havuz içinde rakı balık yapıyorlardı, hayat onlara güzeldi valla
Değmez yahu değmez, müthiş pahalı otele vip müşteri girip, özel hizmet görevlisi olan oda ya da villa kiralamıyorsan otele verdiğim paraya acıyorum artık.
niye olmasin kiYa ben de gece fasıllarını seviyorum, akşam meze rakı yapmayı, gece kokoreç bira falan villa da bu çok mümkün olamayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?