• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Plaj terliği aldım hazır indirimdeyken ben de 270e ama 37 giyiyorum normalde terlikte 37 aldım tam oldu hiç boşluk kalmadı ben accık boşluk seviyorum aldığım üründe sondu değiştirme şansım yok hem fakir hem üzgünüm
Ben de biraz büyük alırım, ayak kayıyor falan olmuyor diye.
O sana kaçmış bacım, pek indirim olmamış bununla geçmiş olsun zor kullanacağın bir şeye vermişsin😂

Ay dün bir otel beğendim erken rezervasyon icin bakınıyorum. 55bin diyo, allahım bir kriz geldi gitti kalbime
Ben yine mis gibi ev kiralarım, en azından hakkını veririm yahu tatilin.
Oteller birkaç senedir coşuk durumda fiyatları, artık euro dolar kurundan ‘o paraya baliye giderim’ de diyemiyoruz.
Öfff çok can sıkıcı.

6 bin değil, 600😂
O da alt sınır, yeni modeller 700 den başlıyor.
Ben 90 tl ye plaj olanları aldım, şuan indirimde 250 en alt limit.
aman bi sıfır fazla atmışım sen anla hacııı.270 e plaj terliği ne marka onu merakettim şimdi.calvin kleinler bile indirimde 100 120 ye alınıyorlar

aman bi sıfır fazla atmışım sen anla hacııı.270 e plaj terliği ne marka onu merakettim şimdi.calvin kleinler bile indirimde 100 120 ye alınıyorlar
Calvin terlikler altı sünger kullanışlı değil birkenler plastik plaj piknik cafe her yerde giyebilirsin

Ayak kayıyorsa niye büyük alıyorsun kız :D şu bağlarını genişlettim oldu valla neyse yırttık:D
Ben de biraz büyük alırım, ayak kayıyor falan olmuyor diye.
O sana kaçmış bacım, pek indirim olmamış bununla geçmiş olsun zor kullanacağın bir şeye vermişsin😂

Ben yine mis gibi ev kiralarım, en azından hakkını veririm yahu tatilin.
Oteller birkaç senedir coşuk durumda fiyatları, artık euro dolar kurundan ‘o paraya baliye giderim’ de diyemiyoruz.
Öfff çok can sıkıcı.
1 hafta herşey dahil yapıp yatalım 1 hafta da götümüzde kurt varmış gibi butik otel gezip plaj plaj gezelim diyorduk bil bakalım ne eksik, evet para :D ev bakalım oturup Menemen yaparız evdekfövçgöglg

1 hafta herşey dahil yapıp yatalım 1 hafta da götümüzde kurt varmış gibi butik otel gezip plaj plaj gezelim diyorduk bil bakalım ne eksik, evet para :KK70: ev bakalım oturup Menemen yaparız evdekfövçgöglg
Ben geçen sene giderken yemekleri hazırlayıp gittim bagaj buzluğuna.
Çocuklar için sulu köfte, börek, poğaça, meze, karışık kızartma falan bilimum şey varsa yaptık ettik doldurduk.
Her akşam mangal yaktırdım kocaya, bir tek çocukların yemekleri sıkıntıydı, onu da yapıp gittiğim için büyük sorun olmadı.
Siz 2 kişisiniz, keyif yani.
Sabah evde kahvaltı, akşam dışarı ya da mangal türevi gayet iş görür.

Yan villamız sürekli parti veriyordu mesela 2 çift olarak gelmişler, bildiğin havuz içinde rakı balık yapıyorlardı, hayat onlara güzeldi valla😂

Değmez yahu değmez, müthiş pahalı otele vip müşteri girip, özel hizmet görevlisi olan oda ya da villa kiralamıyorsan otele verdiğim paraya acıyorum artık.

Çocuklar için sulu köfte, börek, poğaça, meze, karışık kızartma falan bilimum şey varsa yaptık ettik doldurduk.
Her akşam mangal yaktırdım kocaya, bir tek çocukların yemekleri sıkıntıydı, onu da yapıp gittiğim için büyük sorun olmadı.

Yan villamız sürekli parti veriyordu mesela 2 çift olarak gelmişler, bildiğin havuz içinde rakı balık yapıyorlardı, hayat onlara güzeldi valla😂

Değmez yahu değmez, müthiş pahalı otele vip müşteri girip, özel hizmet görevlisi olan oda ya da villa kiralamıyorsan otele verdiğim paraya acıyorum artık.
en guzeli benim ki 😁 apart baglilik yok yemek saati yok geze geze ye butun sahiller cafeler restoranlar senin 😁

Ya ben de gece fasıllarını seviyorum, akşam meze rakı yapmayı, gece kokoreç bira falan villa da bu çok mümkün olamayabiliyor 😔

Back