- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.261
Vuuuhuuuuseverim
Ne kadarArabaların MTV’sini ödedim az önce
Benimki 398 TLNe kadar
Alırken fıyat ıkıye katlanıyor bır de hersene mtv ödeniyor, astarı yüzünü geciyorBenimki 398 TL
Eşimin aracınınki 686 TL.
Eşimin aracı 1600 cc o nedenle daha yüksek vergisi de.
Bunlar toplam ödenecek tutarın yarısı.
Yarısı da Temmuz’da ödenecek.
bunlar terbiyemizi bozuyor lily ciğimmmm biz kendi topiğimize kaçalımmmAllah razi olsunhatırlanmak guzel
Sukur iyiyim bir hastane ve sehirlerarasi yolculuk molasi verdim döndüm :)
Valla burası da artık geyik topigi hadi hepimize hayirli ugurlu olsun
Kasko var bir de.Alırken fıyat ıkıye katlanıyor bır de hersene mtv ödeniyor, astarı yüzünü geciyoryurtdısında var mı acaba bu tarz saçmalıklar?
Arabayı demiştirmem lazım, 2000 motor olmasın, suv çok yakar, vergisi bilmem nesi diye yine aynı modeller kalıyor, ne anladım bu işten diyorum.Benimki 398 TL
Eşimin aracınınki 686 TL.
Eşimin aracı 1600 cc o nedenle daha yüksek vergisi de.
Bunlar toplam ödenecek tutarın yarısı.
Yarısı da Temmuz’da ödenecek.
Tam olarak aynı durumdayız.Arabayı demiştirmem lazım, 2000 motor olmasın, suv çok yakar, vergisi bilmem nesi diye yine aynı modeller kalıyor, ne anladım bu işten diyorum.
Ama değer düşmeden çıkarmak lazım elden.
@LaylonCorap koşşşşş lüküs arabası varmışşşşArabayı demiştirmem lazım, 2000 motor olmasın, suv çok yakar, vergisi bilmem nesi diye yine aynı modeller kalıyor, ne anladım bu işten diyorum.
Ama değer düşmeden çıkarmak lazım elden.
Çok sevdiğim bir arabadır tasarım olarak, çok şık bulurum.Tam olarak aynı durumdayız.
Benim Polom dizel otomatik yakıtı adeta kokluyor.
Evle iş arası 10 km ayda ortalama 400-450 km yapıyorum.
Yeni araba bakıyoruz aynı yazdığınız mevzuları konuşup karar veremiyoruz.
Bu akşam yine araba baktı eşim bana.
Yeni 1.0 motor hibrit Seat Leon’u beklemeye karar verdik.
Layn nerede yazıyor, aksine lüks olmasın 2 motora suva girme diye diye aynı şey kalıyor diyorum@LaylonCorap koşşşşş lüküs arabası varmışşşş
Leon 2. Elde güçlü bir araç.Çok sevdiğim bir arabadır tasarım olarak, çok şık bulurum.
Bir de julietta öyle, ikisini de trafikte her gördüğümde ne modern ve yumuşak bir görüntüye sahip derim
Tabii yedek parça rahat bulunur mu ya da ikinci el piyasası ne durumda bilmiyorum, tasarım çok hoş.
Benim araç garaj arabası, senede 5 bin km yapmıyor bile çünkü benzinli ama çocukları taşıdığım için büyük araç lazım.
2014 model, artık satma zamanı geldi.
Şuanki zaten oldukça büyük bir sedan araç, daha büyük ne olacak yani, anca jeep ve suv kalıyor, e vergisi desek el yakıyor falan filan.
Şuanki zaten oldukça büyük bir sedan araç, daha büyük ne olacak yani, anca jeep ve suv kalıyor, e vergisi desek el yakıyor falan filan.
bizde subat da arabanin sigortasini, ve evin dask ve sigortasini odeyecegizArabaların MTV’sini ödedim az önce
bunlar terbiyemizi bozuyor lily ciğimmmm biz kendi topiğimize kaçalımmm
lüks olsun 2 3 motor olsun suvada girsin seninde ustune oluversinLayn nerede yazıyor, aksine lüks olmasın 2 motora suva girme diye diye aynı şey kalıyor diyorum
burda tek ne yapıyorsun herkes geyikte oraya gellllüks olsun 2 3 motor olsun suvada girsin seninde ustune oluversin
orda napiyonuz laburda tek ne yapıyorsun herkes geyikte oraya gelll
millet raydan çıktı oradaorda napiyonuz laben laylonla konusuyorum
gelecüm az sonramillet raydan çıktı orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?