- 17 Aralık 2015
- 26.835
- 48.953
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.081
belki elindekinden de olmaktan korkuyordurFikren evet, kimin yanına gitse 3 gün onunla bir iş kuruyoruz.
Sonra haftaya başka kuzene gidince başka fikir, her gün bir mal satılıp sermaye yapılıyor.
3 senedir böyle bu, eskiden inanır heveslenirdim şimdi totoma anlat diyorum.
Şu pandemide bile dükkanı galeri, kırtasiye, restoran, bebek mağazası, mobilya vs yapmadığımız kalmadı
Diğer daireleri alıp, yıkıp yeni bina yapma işine bile girdik ohooo.
bu gunes yuzu gormeme olayi gercekten cok fena bir durum.Eskiden çok kızardım artık umrumda değil.
Kızdığım nokta iş değil, kendi adına bir halt yapmaması.
Yahu git masaj yaptır, tiyatro seyret, bir kursa katıl hani anlatabiliyor muyum, kendin için bir şey yap yahu koskoca 3 sene.
Sonra adamın bu yaşına kadar akşam 9 da kapanan dükkanı olunca, dünyayı hiç güneş varken görmediği aklıma geliyor, susuyorum.
Sinemaya bile ctesi gecesi 11 ya da gece yarısı seansına gidebilirdin, öyle bir ölü hayata sahip olmuş.
Elinde ne var aceba, neyden korkuyorbelki elindekinden de olmaktan korkuyordur
bende bebek magazasi istiyorum ya hic bitmeyecek iş.
dikmen caddeye sülale gelse yeter
Biz hayatımızda normal insan gibi bir yere gidip yemek yiyemedik ki, restoranlar kapatıyor hep mutfağı,eğlence mekanları açık ya da 24 saat açık olan liva.bu gunes yuzu gormeme olayi gercekten cok fena bir durum.
insan hasret kaliyor
arada bırakip cikabildigi personelleri falan yokmuydu hiçElinde ne var aceba, neyden korkuyor
Kendi parası değil ki kuracağı iş, paramız yok bizim kp sponsorluğunda
Dolayısıyla kurulacak iş de kendinin olmayacak, yine babaya gidecek zaten.
Ondan iş baskım yok ama çocuklarım büyüdü, bir şey yapmak zorunda artık.
Gezdi, yeter.
Ben öyle bir şey istemiyorum, mağazacılık çok zor ne tatili var ne bayramı.
Bayağı akşam 7 de biten, haftasonu olan ya da işin başında olmadan da işleyen sistem gerekli.
Biz yaşadık, ömürleri mağazacılıkla geçti ve çöp olan yıllar.
enlakçılık falan ?Elinde ne var aceba, neyden korkuyor
Kendi parası değil ki kuracağı iş, paramız yok bizim kp sponsorluğunda
Dolayısıyla kurulacak iş de kendinin olmayacak, yine babaya gidecek zaten.
Ondan iş baskım yok ama çocuklarım büyüdü, bir şey yapmak zorunda artık.
Gezdi, yeter.
Ben öyle bir şey istemiyorum, mağazacılık çok zor ne tatili var ne bayramı.
Bayağı akşam 7 de biten, haftasonu olan ya da işin başında olmadan da işleyen sistem gerekli.
Biz yaşadık, ömürleri mağazacılıkla geçti ve çöp olan yıllar.
Personele hiçbir esnaf dükkan bırakmazarada bırakip cikabildigi personelleri falan yokmuydu hiç
Sanmam, firma olmadıktan sonra sahibinden gibi yerler varken emlakçılık getirili bir iş değil.enlakçılık falan ?
gel ortak olalım cebeci de angara oyun havaları işine girelimmmmmSanmam, firma olmadıktan sonra sahibinden gibi yerler varken emlakçılık getirili bir iş değil.
Ohagel ortak olalım cebeci de angara oyun havaları işine girelimmmmm
bugüne dek düzgün yaşadık da ne olduuuOha
Payvon mu açalım, hayatımın ilk ahlaksız teklifini aldım
Bacım kendimiz çalışacak mıyızbugüne dek düzgün yaşadık da ne olduuu
tabi ki hayırrr .herifler çalışacak biz de avm avm gezip paraları yiyeceğizzzzBacım kendimiz çalışacak mıyız
buralar da ıssız adam filmi gibi oldu bizde uyuyalım bariiiiBacım kendimiz çalışacak mıyız
Kim.merak etti valla iki topik takip edemiyorumDün gece burada seni merak ettiler o sebepten buraya etiketledim
normal bir üyeGünaydın kızlar dün gece gelemedım sinema gecesi yaptık. Kimmiş o suskun hatun belli oldu mu?
Benim burda 4 senedır gorustugum kişi var arkadaslar ben kadınım baya cocuklu cocuklu bayennnnormal bir üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?