Geçinemeyenler kulübü

hamile duasi

Pandemiye kadar adam her sabah 8 de evden çıkar, akşam 6 da çocuğu alır gelirdi be.
Şimdi de haftada 3 gün öyle, 4. Gün daha erken gelir.
Böyle işsiz mi olur?
nereye gidiyor pekiii avm de dolanmıyor ya araba arıyordur belki satmak için

baya şansli hissediyorum kendimi
allahtan parası icin evlenmedim de gozum yok
Bu yılbaşı çekilişlerine katıldım dedim ya instada, kocanın hesabını da ele geçirip bir de ondan katıldım.
Adam diyor ‘sapık gibi kadınları takip etmişsin hesabımdan niye yapıyorsun benden’ diye kızdı, ‘hayattaki şanslarımıza ve yanımızda olan insanlara bakınca, milli piyango çektirmediğime pişmanım sana’ dedim

nereye gidiyor pekiii avm de dolanmıyor ya araba arıyordur belki satmak için
Anacım onda gezecek yer mi biter, kuzenlerin hepsi esnaf.
Sırayla bir gün bu taraftaki inşaatın ofisi, diğer bölgedeki kuzenin örnek daireyi, öbür gün kendi ofis adı altına kağıt oynama mekanları, diğer gün galerici kuzeni ohooo.

ohh ne guzel demişsin kız
adamlar ballı ve mallıysa bu onların suçumu

anladim ben disari cikiyor diyince acaba yeni bir ismi kuruyor diye düşündüm.
Fikren evet, kimin yanına gitse 3 gün onunla bir iş kuruyoruz.
Sonra haftaya başka kuzene gidince başka fikir, her gün bir mal satılıp sermaye yapılıyor.
3 senedir böyle bu, eskiden inanır heveslenirdim şimdi totoma anlat diyorum.
Şu pandemide bile dükkanı galeri, kırtasiye, restoran, bebek mağazası, mobilya vs yapmadığımız kalmadı
Diğer daireleri alıp, yıkıp yeni bina yapma işine bile girdik ohooo.

ne diyorsunnn erkek olaydımm düşerdim peşine ben deeee

ne diyorsunnn erkek olaydımm düşerdim peşine ben deeee
Eskiden çok kızardım artık umrumda değil.
Kızdığım nokta iş değil, kendi adına bir halt yapmaması.
Yahu git masaj yaptır, tiyatro seyret, bir kursa katıl hani anlatabiliyor muyum, kendin için bir şey yap yahu koskoca 3 sene.

Sonra adamın bu yaşına kadar akşam 9 da kapanan dükkanı olunca, dünyayı hiç güneş varken görmediği aklıma geliyor, susuyorum.
Sinemaya bile ctesi gecesi 11 ya da gece yarısı seansına gidebilirdin, öyle bir ölü hayata sahip olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…