- 8 Mart 2015
- 25.119
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.251
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.061
Beni bağlamaz, bağlar mı, hayır.ne iş yapsın adam yeni iş açamazdı herhalde bu krizde .
Ellerine sağlıkMutfağı toplayacağım, daha akşam yemeği masada duruyor.
Sonra ceycey falan gider, ondan dersin diye açıklama yaptımbebeklinick
hamile duasiOff bilirim o 3 sene zor geçer.
Üst üste doğurunca 2015 ten 2018 e kdr hamilelik lohusalıkla geçti.
Yazın eşimin memleketindeyiz, ben ikinciye hamileyim, gece eve geldi ‘kokoreç mi yedin sen’ dedim, utana sıkıla evet dedi.
Zıkkım olsun, boğazında kalsın dedim ve adam sabaha zehirlenmişti.
Öyle temiz kalpli bir insanım
borsa dan anlamaz mı.evden yapılabilecek en karlı işBeni bağlamaz, bağlar mı, hayır.
Krizi fırsata çevirseydi laylım yaylım gezeceğine.
Yapmaz, anlamaz da.borsa dan anlamaz mı.evden yapılabilecek en karlı iş
sokakta mı yaşıyor amerikada ki evsizler gibi tövbe tövbeeeYapmaz, anlamaz da.
O maldan anlar, tacir
Mal ele değecek, göz görecek avuçlayacak
Ha adam evde değil ki zaten.
ayni benim koca, maldan acayip anliyorYapmaz, anlamaz da.
O maldan anlar, tacir
Mal ele değecek, göz görecek avuçlayacak
Ha adam evde değil ki zaten.
Pandemiye kadar adam her sabah 8 de evden çıkar, akşam 6 da çocuğu alır gelirdi be.sokakta mı yaşıyor amerikada ki evsizler gibi tövbe tövbeee
Alsjsjsjsjsjayni benim koca, maldan acayip anliyor
ne iş yapiyor peki şuanPandemiye kadar adam her sabah 8 de evden çıkar, akşam 6 da çocuğu alır gelirdi be.
Şimdi de haftada 3 gün öyle, 4. Gün daha erken gelir.
Böyle işsiz mi olur?
baya şansli hissediyorum kendimiAlsjsjsjsjsj
Şanslılar nasıl belli ediyor kendilerini
nereye gidiyor pekiii avm de dolanmıyor ya araba arıyordur belki satmak içinPandemiye kadar adam her sabah 8 de evden çıkar, akşam 6 da çocuğu alır gelirdi be.
Şimdi de haftada 3 gün öyle, 4. Gün daha erken gelir.
Böyle işsiz mi olur?
Bu yılbaşı çekilişlerine katıldım dedim ya instada, kocanın hesabını da ele geçirip bir de ondan katıldım.baya şansli hissediyorum kendimi
allahtan parası icin evlenmedim de gozum yok
Anacım onda gezecek yer mi biter, kuzenlerin hepsi esnaf.nereye gidiyor pekiii avm de dolanmıyor ya araba arıyordur belki satmak için
ohh ne guzel demişsin kızBu yılbaşı çekilişlerine katıldım dedim ya instada, kocanın hesabını da ele geçirip bir de ondan katıldım.
Adam diyor ‘sapık gibi kadınları takip etmişsin hesabımdan niye yapıyorsun benden’ diye kızdı, ‘hayattaki şanslarımıza ve yanımızda olan insanlara bakınca, milli piyango çektirmediğime pişmanım sana’ dedim
Yapmıyor.ne iş yapiyor peki şuan
anladim ben disari cikiyor diyince acaba yeni bir ismi kuruyor diye düşündüm.Yapmıyor.
Yapamaz da zaten babasının işlerini o idare ediyor, iş dediğim evrak kiracı tadilat vs her türlü şeyi.
Fikren evet, kimin yanına gitse 3 gün onunla bir iş kuruyoruz.anladim ben disari cikiyor diyince acaba yeni bir ismi kuruyor diye düşündüm.
ne diyorsunnn erkek olaydımm düşerdim peşine ben deeeeAnacım onda gezecek yer mi biter, kuzenlerin hepsi esnaf.
Sırayla bir gün bu taraftaki inşaatın ofisi, diğer bölgedeki kuzenin örnek daireyi, öbür gün kendi ofis adı altına kağıt oynama mekanları, diğer gün galerici kuzeni ohooo.
Eskiden çok kızardım artık umrumda değil.ne diyorsunnn erkek olaydımm düşerdim peşine ben deeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?