Geçinemeyenler kulübü

Eklentiler

• Screenshot_20210124_123911.jpg
    Screenshot_20210124_123911.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 25
O kadar coook işim var ki ama hiç motive degılım sadece duş alıp uzanasım var 💩💩
amam benimde bir suru isim var ama 20 dk bulasik makinasi bosaltiyorum😂😂😂
kizimda posetleyip kaldirdigim tum oyuncaklarini bulmus odanin ortasinda bir tepecik duruyor, camasirda asmam lazim 2 gundur makinanin icinde duruyor 🤪🤪🤪

kizimda posetleyip kaldirdigim tum oyuncaklarini bulmus odanin ortasinda bir tepecik duruyor, camasirda asmam lazim 2 gundur makinanin icinde duruyor 🤪🤪🤪
Bulasık makınası bosaltmak ıcın de bı makına ıcat etseler ya resmen iskence💩💩

O saklanan oyuncakları bulma işi oyle sınır bozucu kı. Güya arada ben de kaldırıyorum hem özlesınler hep etraf toplansın dıye. Ikı gun gecmıyor kı bakıyırum gerı gelmıs cunku babalarını kandırıyolar🙄🙄

O saklanan oyuncakları bulma işi oyle sınır bozucu kı. Güya arada ben de kaldırıyorum hem özlesınler hep etraf toplansın dıye. Ikı gun gecmıyor kı bakıyırum gerı gelmıs cunku babalarını kandırıyolar🙄🙄
bizim ki yerini biliyodu zaten de, ben bir cinnetle kaldirinca bir sure sesi cikmamisti babasini kandirmis oda 😂😂😂
bide şey demis oynamayacaksak neden para verip aldik ki baba 😂😂 kayserili bir babaya yapabilecegi en iyi sömuruyu yapmis 😂😂

bizim ki yerini biliyodu zaten de, ben bir cinnetle kaldirinca bir sure sesi cikmamisti babasini kandirmis oda 😂😂😂
bide şey demis oynamayacaksak neden para verip aldik ki baba 😂😂 kayserili bir babaya yapabilecegi en iyi sömuruyu yapmis 😂😂
Oo ısraf olmasın 😁😁

Pazarları tatil günüm benim.
Bir tek kahvaltıyı makineye koyarım ve sonra burhan altıntop olup ‘ben aslında yoğuumm’ diyerek evde köşe kapmaca oynuyorum.
Ciddiyim, hiçbir iş yapmam, keyfime bakarım.

Annelerin izin günü haktırEn Büyük KK

Pazarları tatil günüm benim.
Bir tek kahvaltıyı makineye koyarım ve sonra burhan altıntop olup ‘ben aslında yoğuumm’ diyerek evde köşe kapmaca oynuyorum.
Ciddiyim, hiçbir iş yapmam, keyfime bakarım.

Annelerin izin günü haktırEn Büyük KK
ben sadece cumartesi gunleri 11 12 ye kadar uyuyorum o kadar.
ama kizi hafta sonu babasina satip cok isim varmis gibi oyalaniyorum.
bulasik makinasini yarim saatte bosalttim mesela, simdi yarim saattede camasirlari asarim, corba yapacagim kiza ocagin altini kisayimda geç kaynasin 😂😂😂

Back