Geçinemeyenler kulübü

ben canimda doğata kokoreç istiyo onu napacaz ki ya
Doğata neresi bilmiyorum valla bacım, ben anıttepe pikoletçiyim.
10 kasımda anıtkabire gittik, dönerken arabada atmalık aldık ama tadı olmadı tabii virüs mirüs.
Şuan sırf pis boğazlığımdan sosisli sandviç yaptım yapacağım, o eşikteyim.

aoç de bir kokoreççi bende sadece orada yerim, bende bir huy var bir yerin bir yemegini begenirsem sanki baska bir yer asla daha iyisini yapamazmis gibi oraya takilirim
şuan o yuzden sadece kokorec diyemedim .
ya film benim bogazima 2 gundur bir taş oturdu cikmiyo, bu cocuklar ne kadar daha bir sinema bir tiyatro gormeden buyuyecekler, biktim bu virusten valla ya
ben kizimi bir suru farkli yere goturmek istiyorum artik yeni guzel seyler tecrube etsin istiyorum

Mutlaka gitmişimdir kokoreç deliyisim.
Hatta koca kişisiyle ilişki sebebimiz kokoreç, nasıl hayır beklersin tabii bu ilişkiden
Alshshsjsjsj

Kendim şoför olduktan ve aoç yolu yapıldığından beri bir türlü bulamadım yolu, pikolet ezbere yer benim için.
Kıç kadar bir dükkan, aynı anda 6 kişi alır içerisi o derece küçük bir kıç ama ızgara var orada, kokoreçi bir de o işlemden geçiriyor, ondan tercih ediyoruz, sakin oluyor geceleri falan aoç çok kalabalık, araba kuyruğu beklediğimizi biliyorum girmek için.

Benim büyük oğlanın bilmediği yok, deneyimlemediği olmadı ama küçüğe aynen sen gibi üzülüyorum.
Büyüğü bayağı sokakta büyüttüm, her özel anımı küçüğü bakıcıyla yollayıp büyüğü gezdirmekle geçti.
Küçük oyun alanı bile birkaç kere gördü yavrum ya.

Ben martta vereceğim, geçen sene okuldan aldığımız tarihte hiç bu süreç yaşanmamış gibi o pzt kaldığı yerden hayatı başlatacağım.
De yeter gayrı

Kokoreçi anlatırken bu kadar yazan da benimdir herhalde

bende kreşe vereyim artik diyorum ya

filmdelisi evet aoç çok kalabalık oluyo arabaya yer bulmak zor oluyo,kokorec sirasida bekliyosun ayni zamanda.
beni de kokorecle ilk esim tanistirdi.
ilk gittigimizde ben yemem bagirsak falan böğğ one ya dedim, bir ısırik al tadina bak dedi, o gun yemedim sadece tadina baktim.
2 gun sonra basladim kokoreeeec canim kokoreeec istiyo demeye
3 sene oldu ben yemeyeli hamilelikti dogum du kizi birakip gidemem derken pandemi patladi 3 sene oldu tam

Kocam düşünsün, 3 senedir gezmeyeydi iş kuraydı, bana ne
Ayrıca pandemi öncesi kreş ödemesi, normal masraflarımız ortadan kalktı, adam iyi kazançlı çıktı ha.
ne iş yapsın adam yeni iş açamazdı herhalde bu krizde .

Off bilirim o 3 sene zor geçer.
Üst üste doğurunca 2015 ten 2018 e kdr hamilelik lohusalıkla geçti.

Yazın eşimin memleketindeyiz, ben ikinciye hamileyim, gece eve geldi ‘kokoreç mi yedin sen’ dedim, utana sıkıla evet dedi.
Zıkkım olsun, boğazında kalsın dedim ve adam sabaha zehirlenmişti.
Öyle temiz kalpli bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…