Geçinemeyenler kulübü

ben bitmem, çünkü olmayan hiç bir seyi yazmadim, herkesin bildigini burada paylasip yorum aldim yol ögrendim destek aldim vs.
beni burda bitirecek tek bir mesajim var ondan da hala ses yok demek ki bisey olmamis

siyasi dini görüşlerimi asla yazmıyorum ben mesela burda.Ama hakkımda yazdıklarımın hepsi doğru zaten sen de farketmişsindir yıllar içinde bunu .sanal dünya ayol neden kısa boylu ve 70 kiloyum yazayımmmm meselaaa

ben bitmem, çünkü olmayan hiç bir seyi yazmadim, herkesin bildigini burada paylasip yorum aldim yol ögrendim destek aldim vs.
beni burda bitirecek tek bir mesajim var ondan da hala ses yok demek ki bisey olmamis
Olan olmayanla alakası yok ki mevzunun.
Burada arkadaşlarımızdan ya da tanıdığımız insanların da deneyimlerinden yola çıkarak yorumlar yapabiliyoruz.
Mesela bir arkadaşımın eşi hakkında bana göre bir sıkıntı var, kendisine güzel dille birkaç kere ‘acaba öyle olabilir mi’ diye aklına soktum, bence milyon kere öyle.
Kendi ilgilenmedi.
E şimdi o gibi anlatılan bir koca olunca ‘arkadaşımın eşi de böyle alkolik ama kabul etmiyor, şöyle şeyler yaşıyor çok çekiyor’ falan yazdım yani.
E bunu okusa incinir ki niye hayatımı anlattın diye.

En basiti ablama salak, mal bu diyorum.
E yüzüne de diyorum ama şimdi gelip niye yazdın der

haa evet oda var o konuda tek incinecek kisi suratina 40 50 bin lira harcayip estetik olup ona ragmen koca bulamamiş kuzenim

Niye hayatını anlattin kızın

konu açmadın ki bir konuya yazdığın 2 satırı kimse bulamaz merak etmeeee.benim açtığım konular mesela tırı vırı konular ve okulla ilgili konulardı.okuldakiler de görürse hiçç umrum değill zaten yüzlerine de söylediğim şeylerrr

benim kuzen bir görse burda adama evde kalmış deyip kısmet aradığımııı eyvahh eyvahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…