- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.001
yok artıkkkaynı evde 2 elti yaşıyorsunuz dersin yakında sen bizeeeeSende sadece ceyceyi görünce geliyorsun hafarketmedim değil hani
ben bitmem, çünkü olmayan hiç bir seyi yazmadim, herkesin bildigini burada paylasip yorum aldim yol ögrendim destek aldim vs.İfşalanırsam biterim
Burada anonim kişilikleriz, yeri geliyor anne babamıza ya da kardeşimize olan kızgınlıklar dile geliyor, yeri geldiğinde evlada bile sitem ediliyor vs.
İç sesin dışa vurumu gibi.
Her doğru her yerde söylenmez felsefesiyle yaşıyoruz sonuç olarak, salak mısın ya yerine ‘niye dikkat etmiyorsun’ u tercih eden insanlarız.
Şimdi kim niye bilsin bizi?
yok onu bilmiyorummm kim olduğunu ama konularını biliyorummmKa...ra....melasepe...tini mi diyosun
Pusuda bekliyorumbeni burda bitirecek tek bir mesajim var ondan da hala ses yok demek ki bisey olmamis
beni burda bitirecek tek bir mesajim var ondan da hala ses yok demek ki bisey olmamis
o çok efendi bi kız ya nolmus onaKa...ra....melasepe...tini mi diyosun
Film izliyorduk beyim ileSende sadece ceyceyi görünce geliyorsun hafarketmedim değil hani
siyasi dini görüşlerimi asla yazmıyorum ben mesela burda.Ama hakkımda yazdıklarımın hepsi doğru zaten sen de farketmişsindir yıllar içinde bunu .sanal dünya ayol neden kısa boylu ve 70 kiloyum yazayımmmm meselaaaBu herkesin yaşayış biçimiyle alakalı.
Şahsım olarak fazla açık sözlüyümdür ama o düşüncelerimin ancak binde birinin söylenmiş hali
Kafamda kırk tilki dolaşıyor, gayet temkinliyimdir ama karşındaki insana ‘dur, ben sana temkinliyim’ demiyoruz, değil mi?
Olan olmayanla alakası yok ki mevzunun.ben bitmem, çünkü olmayan hiç bir seyi yazmadim, herkesin bildigini burada paylasip yorum aldim yol ögrendim destek aldim vs.
beni burda bitirecek tek bir mesajim var ondan da hala ses yok demek ki bisey olmamis
haa evet oda var o konuda tek incinecek kisi suratina 40 50 bin lira harcayip estetik olup ona ragmen koca bulamamiş kuzenimOlan olmayanla alakası yok ki mevzunun.
Burada arkadaşlarımızdan ya da tanıdığımız insanların da deneyimlerinden yola çıkarak yorumlar yapabiliyoruz.
Mesela bir arkadaşımın eşi hakkında bana göre bir sıkıntı var, kendisine güzel dille birkaç kere ‘acaba öyle olabilir mi’ diye aklına soktum, bence milyon kere öyle.
Kendi ilgilenmedi.
E şimdi o gibi anlatılan bir koca olunca ‘arkadaşımın eşi de böyle alkolik ama kabul etmiyor, şöyle şeyler yaşıyor çok çekiyor’ falan yazdım yani.
E bunu okusa incinir ki niye hayatımı anlattın diye.
Niye hayatını anlattin kızınOlan olmayanla alakası yok ki mevzunun.
Burada arkadaşlarımızdan ya da tanıdığımız insanların da deneyimlerinden yola çıkarak yorumlar yapabiliyoruz.
Mesela bir arkadaşımın eşi hakkında bana göre bir sıkıntı var, kendisine güzel dille birkaç kere ‘acaba öyle olabilir mi’ diye aklına soktum, bence milyon kere öyle.
Kendi ilgilenmedi.
E şimdi o gibi anlatılan bir koca olunca ‘arkadaşımın eşi de böyle alkolik ama kabul etmiyor, şöyle şeyler yaşıyor çok çekiyor’ falan yazdım yani.
konu açmadın ki bir konuya yazdığın 2 satırı kimse bulamaz merak etmeeee.benim açtığım konular mesela tırı vırı konular ve okulla ilgili konulardı.okuldakiler de görürse hiçç umrum değill zaten yüzlerine de söylediğim şeylerrrOlan olmayanla alakası yok ki mevzunun.
Kendi ilgilenmedi.
Zaten kendisi ‘koca bulmak’ iğrenç bir kalıbı benimsemişse, her türlü hakareti haketmiştir.haa evet oda var o konuda tek incinecek kisi suratina 40 50 bin lira harcayip estetik olup ona ragmen koca bulamamiş kuzenim
sen kimden bahsediyosun kiyok onu bilmiyorummm kim olduğunu ama konularını biliyorummm
Sıkıntılarını anlattım.Niye hayatını anlattin kızın
bak bi koca bulmak olayindan gitti neyapsamkisimdiZaten kendisi ‘koca bulmak’ iğrenç bir kalıbı benimsemişse, her türlü hakareti haketmiştir.
kim olduğunu söylemem vaktiyle bana yardımcı olmuştu özelden bir konuda. film de ben de biliyoruz kim olduğunuuu.sen kimden bahsediyosun kianna mi?
benim kuzen bir görse burda adama evde kalmış deyip kısmet aradığımııı eyvahh eyvahhhhhhhhSıkıntılarını anlattım.
Siz anlatmıyor musunuz?
Aileniz, iş hayatınız vs bir şey olunca ve benzer konu gelince ‘bak şöyle oldu bir tanıdığıma şu şekilde çözdüler’ falan diye.
Kendinize mi müslümansınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?