- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.981
ben aşağı yukarı hep doğruları söylüyorum reelde beni tanıyan burda rahatça tanır ama saklayacak bir şeyim olmadığından önemsemiyorummmburda kim oldugu ortaya cikmasin diye çarpik bilgiler veriyoruz bazen buda kesin sonuc degil ki.
aynen 10 sene once 2000 lira aldi yanlis hatirlamiyosam ama kizin kafasina falan denk gelmemisti, gelseydi kasten yaralamaya tesebbuse girerdi sanirim, kiz ona atmadim merdivenlerden elimden dustu tup fakan demis sanirim ifadesindeVay be kafa başı 2000 diyosun
Ben olduğum gibi bilgiler verdim en baştan .burda kim oldugu ortaya cikmasin diye çarpik bilgiler veriyoruz bazen buda kesin sonuc degil ki.
o kizdan bahsediyorum bendeburda br üyeyi ifşa ettiler kullanmadığım bir alışveriş sitesinde üyeliği varmış.orda ben bile merak edip bakmıştım kıza çirkin demişlerdi değildi ve nişanlığı bile satışdaydı üzücüydü ayrılmış çünkü.bu tür şeylerle uğraşan üyelerin kendi sorunluuuu
Sevgi görmemiş insanlar böyle şeylerle uğraşıp başkalarının mutsuzluğundan beslenirlerburda br üyeyi ifşa ettiler kullanmadığım bir alışveriş sitesinde üyeliği varmış.orda ben bile merak edip bakmıştım kıza çirkin demişlerdi değildi ve nişanlığı bile satışdaydı üzücüydü ayrılmış çünkü.bu tür şeylerle uğraşan üyelerin kendi sorunluuuu
baya kalabalik diye biliyorum ben.Ben olduğum gibi bilgiler verdim en baştan .
Sonradan kiviramadim da
Artık bu bilgilerle direkt ifsayim
siteye arkdaslarim da uyeymis
Ya beni farkettiler ama kendileri ifşa olmamak için susuyorlar ya daaaa henüz denk gelemedik Siitenin uye sayısı mi çok acaba ?
Kaç kişi sitemiz ?
Ay keşke gorseydiiiiiiim kaçmaz bubaya kalabalik diye biliyorum ben.
ben bir ara moralim cok bozukken bir konu actim, o konuyu actigima cok pismanim mesela.
bir tanidigim okusa hemen anlar.
birde sey olmustu burda biri eltisi icin konu acmisti eltiside uyeymis konuda bir birlerine girdiler
bilseler ne olacak ki burda eşini ya da ailesini çekiştirmiyorsan sorun da yokkkBen olduğum gibi bilgiler verdim en baştan .
Sonradan kiviramadim da
Artık bu bilgilerle direkt ifsayim
siteye arkdaslarim da uyeymis
Ya beni farkettiler ama kendileri ifşa olmamak için susuyorlar ya daaaa henüz denk gelemedik Siitenin uye sayısı mi çok acaba ?
Kaç kişi sitemiz ?
baya ekşınlı olmustu, karisi konu acinca kocasi uye olup yorum atanlarmi dersinAy keşke gorseydiiiiiiim kaçmaz bu
esten aileden degildi konu, yeri geliyo onuda yapiyorum da ornekleme olarak hakaret olarak degilbilseler ne olacak ki burda eşini ya da ailesini çekiştirmiyorsan sorun da yokkk
aynen öyle kuzum.bir kadın konu açar kocasıyla sorununu paylaşır çözüm arar hemen yazarlarr ayy ben olsam çekmemmm hemenn boşanırımmmmm.oysa yalannndır ya kendileri koca bile bulamamışlardır ya da kendi eşleri bin beterdir.şiddet madde kullanımı aşırı kumar vs. dışında kimseye boşan demem ben o vebale girmemSevgi görmemiş insanlar böyle şeylerle uğraşıp başkalarının mutsuzluğundan beslenirler
Ama burada millete satasiyorum filan öyle demebilseler ne olacak ki burda eşini ya da ailesini çekiştirmiyorsan sorun da yokkk
örnekleme hepimiz yapıyoruz.benim eşim mesela bu sitede hergün takıldığımı biliyor 2 görümcem de biliyor.esten aileden degildi konu, yeri geliyo onuda yapiyorum da ornekleme olarak hakaret olarak degil
İfşalanırsam biterimesten aileden degildi konu, yeri geliyo onuda yapiyorum da ornekleme olarak hakaret olarak degil
benim esimde biliyor, bir gun bir tartisma yasadik kizimla alakaliydi konu adama bildigin s.ktir cektim sonra geldim buraya konu açtımörnekleme hepimiz yapıyoruz.benim eşim mesela bu sitede hergün takıldığımı biliyor 2 görümcem de biliyor.
bir üye var sitede çoğu üye kim olduğunu biliyor bir sürü de konu açtı açıyor ailesi sevgilisi hakkında ee onun bile başına bir şey gelmedi bize ne olacak ki.?İfşalanırsam biterim
Burada anonim kişilikleriz, yeri geliyor anne babamıza ya da kardeşimize olan kızgınlıklar dile geliyor, yeri geldiğinde evlada bile sitem ediliyor vs.
İç sesin dışa vurumu gibi.
Her doğru her yerde söylenmez felsefesiyle yaşıyoruz sonuç olarak, salak mısın ya yerine ‘niye dikkat etmiyorsun’ u tercih eden insanlarız.
Şimdi kim niye bilsin bizi?
Sende sadece ceyceyi görünce geliyorsun haİfşalanırsam biterim
Burada anonim kişilikleriz, yeri geliyor anne babamıza ya da kardeşimize olan kızgınlıklar dile geliyor, yeri geldiğinde evlada bile sitem ediliyor vs.
İç sesin dışa vurumu gibi.
Her doğru her yerde söylenmez felsefesiyle yaşıyoruz sonuç olarak, salak mısın ya yerine ‘niye dikkat etmiyorsun’ u tercih eden insanlarız.
Şimdi kim niye bilsin bizi?
ben de yatırım konularına eşime sorup yazıyorumbenim esimde biliyor, bir gun bir tartisma yasadik kizimla alakaliydi konu adama bildigin s.ktir cektim sonra geldim buraya konu açtım1 saat sonra baktim adam telefonundan burdaki yorumlari okuyo
Ka...ra....melasepe...tini mi diyosunbir üye var sitede çoğu üye kim olduğunu biliyor bir sürü de konu açtı açıyor ailesi sevgilisi hakkında ee onun bile başına bir şey gelmedi bize ne olacak ki.?
Bu herkesin yaşayış biçimiyle alakalı.bir üye var sitede çoğu üye kim olduğunu biliyor bir sürü de konu açtı açıyor ailesi sevgilisi hakkında ee onun bile başına bir şey gelmedi bize ne olacak ki.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?