Geçinemeyenler kulübü

burda kim oldugu ortaya cikmasin diye çarpik bilgiler veriyoruz bazen buda kesin sonuc degil ki.
Ben olduğum gibi bilgiler verdim en baştan .
Sonradan kiviramadim da

Artık bu bilgilerle direkt ifsayim
siteye arkdaslarim da uyeymis
Ya beni farkettiler ama kendileri ifşa olmamak için susuyorlar ya daaaa henüz denk gelemedik Siitenin uye sayısı mi çok acaba ?

Kaç kişi sitemiz ?

o kizdan bahsediyorum bende

Sevgi görmemiş insanlar böyle şeylerle uğraşıp başkalarının mutsuzluğundan beslenirler

baya kalabalik diye biliyorum ben.
ben bir ara moralim cok bozukken bir konu actim, o konuyu actigima cok pismanim mesela.
bir tanidigim okusa hemen anlar.
birde sey olmustu burda biri eltisi icin konu acmisti eltiside uyeymis konuda bir birlerine girdiler

Ay keşke gorseydiiiiiiim kaçmaz bu

bilseler ne olacak ki burda eşini ya da ailesini çekiştirmiyorsan sorun da yokkk

Sevgi görmemiş insanlar böyle şeylerle uğraşıp başkalarının mutsuzluğundan beslenirler
aynen öyle kuzum.bir kadın konu açar kocasıyla sorununu paylaşır çözüm arar hemen yazarlarr ayy ben olsam çekmemmm hemenn boşanırımmmmm.oysa yalannndır ya kendileri koca bile bulamamışlardır ya da kendi eşleri bin beterdir.şiddet madde kullanımı aşırı kumar vs. dışında kimseye boşan demem ben o vebale girmem

esten aileden degildi konu, yeri geliyo onuda yapiyorum da ornekleme olarak hakaret olarak degil
İfşalanırsam biterim
Burada anonim kişilikleriz, yeri geliyor anne babamıza ya da kardeşimize olan kızgınlıklar dile geliyor, yeri geldiğinde evlada bile sitem ediliyor vs.
İç sesin dışa vurumu gibi.
Her doğru her yerde söylenmez felsefesiyle yaşıyoruz sonuç olarak, salak mısın ya yerine ‘niye dikkat etmiyorsun’ u tercih eden insanlarız.

Şimdi kim niye bilsin bizi?

örnekleme hepimiz yapıyoruz.benim eşim mesela bu sitede hergün takıldığımı biliyor 2 görümcem de biliyor.
benim esimde biliyor, bir gun bir tartisma yasadik kizimla alakaliydi konu adama bildigin s.ktir cektim sonra geldim buraya konu açtım 1 saat sonra baktim adam telefonundan burdaki yorumlari okuyo

bir üye var sitede çoğu üye kim olduğunu biliyor bir sürü de konu açtı açıyor ailesi sevgilisi hakkında ee onun bile başına bir şey gelmedi bize ne olacak ki.?

Sende sadece ceyceyi görünce geliyorsun ha farketmedim değil hani

benim esimde biliyor, bir gun bir tartisma yasadik kizimla alakaliydi konu adama bildigin s.ktir cektim sonra geldim buraya konu açtım 1 saat sonra baktim adam telefonundan burdaki yorumlari okuyo
ben de yatırım konularına eşime sorup yazıyorum

bir üye var sitede çoğu üye kim olduğunu biliyor bir sürü de konu açtı açıyor ailesi sevgilisi hakkında ee onun bile başına bir şey gelmedi bize ne olacak ki.?
Ka...ra....melasepe...tini mi diyosun

Bu herkesin yaşayış biçimiyle alakalı.
Şahsım olarak fazla açık sözlüyümdür ama o düşüncelerimin ancak binde birinin söylenmiş hali
Kafamda kırk tilki dolaşıyor, gayet temkinliyimdir ama karşındaki insana ‘dur, ben sana temkinliyim’ demiyoruz, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…