Geçinemeyenler kulübü

öyle dava olmaz .burda ne hakaretler ediliyor üyeler arasııııı hergün davalar havada uçuşurduuuu
neyapsamki simdinin davasindan bir sey cikmaz ama mesela burda bir uye ifsa edildi resimlerini bile gorduk, site yonetimi direk konuya mesaj atti ozel hayati ihlaldendi sanirim dava yolunuz açık vs diye,
hakaret davasida acilabilir ama çok buyuk seyler olacagini sanmiyorum bu davalarda.
benim merak ettigim cidden bu kadar işsiz mi o davayi acacak kadar

Resimlerini nerden bulmuslar

kendi nişanlanınca millete koca aramayınnnn ne gerek var türü şeyler yazmayaydı o da

Aa aaa .
Nasıl bilebiliyorlar ki mesela burada uyesin nickin chamallows .
Başka platformda senin sen olduğun nasıl bilinecek
o platformda da nicki ayniymis
hatta baska bir uye cok onemli bir konu acmisti, o kadininda facesini twitterini bulup resimlerinin altina yorum atmislardi konuyla alakali, guya konu fakeymis onlara gore

Resimlerini nerden bulmuslar
burda bana resim atan üyeler oldu yıllar boyunca ailemden biri bile göremez asla göstermem.herkese resim atmamalı burda kendini olduğundan başka tanıtan üyelerle karşılaştımm.Size dayımdan öğrendiğim bir taktik vereyimmm birinin doğru söylediğini daima sağlamayla deneyin bu da şöyle oluyor.ona sorduğunuz bir şeyi aradan zaman geçirip tekrar sorun bir süre bekleyin gene tekrar sorun yalancıysa mutlaka açık verir unutur çünkü söylediğini ajan olarak yetiştirilmediyse

Bunu üniversite döneminde manitlerime
çok kullanıyordum

burda kim oldugu ortaya cikmasin diye çarpik bilgiler veriyoruz bazen buda kesin sonuc degil ki.

o platformda da nicki ayniymis
hatta baska bir uye cok onemli bir konu acmisti, o kadininda facesini twitterini bulup resimlerinin altina yorum atmislardi konuyla alakali, guya konu fakeymis onlara gore
burda br üyeyi ifşa ettiler kullanmadığım bir alışveriş sitesinde üyeliği varmış.orda ben bile merak edip bakmıştım kıza çirkin demişlerdi değildi ve nişanlığı bile satışdaydı üzücüydü ayrılmış çünkü.bu tür şeylerle uğraşan üyelerin kendi sorunluuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…